- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lautnermark
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1648 üzenetére
Nos, egy Fonepad 7 FE170CG refurbished az alany, automatán frissítve 12.8.1.33 (2015.06.10.)-ra. 2 nap intenzív használat után én tapasztaltam különösebb lassulást, akadást. Patentul megy. A romban 5,42 GB hely maradt. A ramban (root nélkül) a felesleges hülyeségek leállítása- és újraindítás után picivel több, mint 600 MB szabad kapacitás van.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
KamuMazsola #1648 üzenetére
teljesen felesleges mivel irtózatosan lelassul rajta a rendszer.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
KamuMazsola #1643 üzenetére
lehet jobban jársz ha veszel egy használtat
-
Kicsirics77
veterán
válasz
KamuMazsola #1641 üzenetére
Valószínűleg a töltőelektronika, vagy az akkuban lévő elektronika hibás.
én a helyedben rendelnék utángyártottat ebay és társai oldalakról.
-
stopperos
senior tag
válasz
KamuMazsola #1604 üzenetére
nincs ötletem.
-
stopperos
senior tag
válasz
KamuMazsola #1602 üzenetére
Tudsz e rendelni akksit hozzá? (Samsung Galaxy Tab-al nekem is volt hasonló gondom, ott akksi csere oldotta meg)
-
Krystal_s
addikt
válasz
KamuMazsola #1461 üzenetére
Írtam, hogy nem az én kártyám volt és nem használja azt senki, csak azzal próbáltam ki, mert az volt kéznél.
-
tybsen
addikt
válasz
KamuMazsola #1344 üzenetére
Nekem egy masik keszulek van, az ME175CG fonepad. Ebben van kozelsegerzekelo led es kozelsegerzekelo szenzor is (nem eliras). ezzel kapcsolatos lett volna a kérdésem is, hogy ennek a lednek villognia kell-e, ha bt headsettel beszelek? Mivel senkinek nincs ez a tipusu fonepad, igy gondoltam itt kerdezem meg, mert hasonlo keszulek. :-)
Mas: rajtam kívül van még olyan beteg ember aki szokott futni és eljátszott a gondolattal hogy ezt a szörnyet legyen magával (runtastic)? ha igen érdekelne a megvalósítás :-)
-
válasz
KamuMazsola #1334 üzenetére
Galaxy-nak is van 3G-s változata, és annak is 4000-es az aksija.
Mondjuk az Asus-ban nagyobb a képernyő felbontása + IPS + alapból 16GB flash... -
válasz
KamuMazsola #1331 üzenetére
Egyébként melyik a jobb?
Ez, vagy egy Galaxy Tab 2 7.0? -
válasz
KamuMazsola #1331 üzenetére
Játék nem lenne, csak olvasás, net, zene, offisz, meg video.
-
válasz
KamuMazsola #1329 üzenetére
Köszi, tehát maradt a 4.1.2.
Ez mennyire vesz vissza a használati értékéből? -
ATM_automata
őstag
válasz
KamuMazsola #1323 üzenetére
Hát igen. Ha lenne rá CM, akkor azt szívesen feltenném. Anno az S2-m élettartamát is az hosszabbította meg nem kevéssel...és még aki használtan megvette is fogja tudni használni 1-2 évig. Sajnos azt látom, hogy a CM nem megy egyelőre INTEL chipszet irányba...
Én nagyon szeretem a FonePad-ot, bár mostanában kezd tetű lassú lenni...resetelni meg nem akarom, mert egy csomó játék mentés van rajta, amit át kéne előtte költöztetni más kütyükre. Most néztem az új FonePad6-ot...irreálisan drága...100+Áfa fülött van a nagyker ára...
-
antivip
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1318 üzenetére
a nuance stb biztosan nem.. nekem is fent van te adtad..akkor nekem is fent csücsülne. valami alkalmazás vihette magával.. én amikor a neten kerestem olyan full apk t amiért nem szerettem volna fizetni akkor szaladtam bele ebbe az izébe.. leszedtem a kinézett alkalmazás apk ját ám telepítéskor ez jött be hogy telepíti a mobo stb-t? többel is így jártam de nálam nem volt ennyire ragaszkodó.. nézd át a fájlkezelőd keresőjével a fonepadot teljesen. én annyit írtam be hogy mobo . érdekes hogy nálam is talált valami regisztert ezzel a névvel.. de kidobtam.. engedte.. valamelyik alkalmazás keménykedik :-) nézd meg mit tudsz lecserélni a telepített alkalmazások közül hogy ne vesszen el a pont :-) nagyon sanszos szerintem hogy külső apk vitte neked ezt a meglepit. ha biztosan minden alkalmazásod a playről van akkor meg a vélemények között nézz szét nem panaszkodik e ilyen kéretlen mobo ra valaki ami plusszban volt csomizva a kívánt progi mellé.. mák hogy nem települ.. így is idegesítő lehet
-
Totis
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1316 üzenetére
Esetleg azt nem próbálnád ki, hogy a Beállítások --> Biztonság --> Ismeretlen források elöl kiveszed a pipát?
Hátha...Max hard-reset majd a fenti opciót "beállítani".
-
ben11
őstag
válasz
KamuMazsola #1310 üzenetére
Ahogy elnézem, xda-n 11 oldalon keresztül megy a csevegés a cuccról, egyelőre megoldás nélkül.
-
antivip
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1310 üzenetére
valamiféle fájlkezelő vagy mi.. valószínűleg valamelyik a netről leszedett alkalmazás amit letöltöttél vitte magával. ilyen már nekem is akart települni amikor rákerestem valami apk ra..de az nem akart rendszeresen települni..csak akkor az egyszer. nézz szét az alkalmazásaid között. ha már túlvagy ezen, akkor passz. nagy az esély hogy valami alkalmazás szeretné frissíteni neked.. nézd meg kb mit raktál rá akkoriban amióta először csinálta és cseréld le másikra. vagy gugliba: how to remove mobo... bla bla :-) sorry ennyi
-
Casillero
tag
válasz
KamuMazsola #1296 üzenetére
Biztos meglátszik, hogy már nem a gyárban rakták rá. Pár ujjlenyomatot biztos hagytam. Van egy lemezke ami pár csipet takar, az is leesett. Csak rá van biggyesztve. Szerencsére könnyű visszatenni. A leszedés nálam annyi volt, hogy fogtam 2 lakcímkártyát, becsúsztattam a hátlap alá és mellé már bement a bankkártya. Lefele megfeszítve a hátlapot és lassan oldalazva szépen felpattan. De itt egy videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=PXcQgpISSi8 -
antivip
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1299 üzenetére
nekem is gyári minden.. nekem zenével van teli. de amikor még nem volt tele akkor sem ment. játék alig van. az is pici gagyi mert pici a kislányom, inkább állathangos meg puzzle ilyenek..igo és a nuance hang fent van, abban te segítettél :-) van mx player vlc poweramp meg pár fotós alk. semmi extra. én használom mindennapos telefonálásra. ez a telóm is. böngészők: chrome dolphin operamini meg a gyári. még displaybrightness és blackmart van rajta, ennyi a progi..a telóba belepiszkálva nem volt.. mint egy nagy mobilt úgy használom napi szinten. ha otthon vagyok wifi, ha máshol akkor mobilnet.. passz hogy mi van vele. az android friss, mindig frissítve van. fülessel nem próbáltam, de mivel elvileg nem tudja a mikrofonos fülest kezelni így nem is fogom.. szívat valamiért
-
antivip
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1296 üzenetére
nem értem ezt a viber dolgot.. hogy miért nincs hangom? mondjuk más is van.. olyat is csinál hogy csörgetem a másik telót hallom hogy kicsöng.. de csak a halgatómban.. a hívott teló meg se nyikkan. ezt ugye otthon is meg a melóhelyen is kipróbáltam jól lefedett helyen. másfajta telókkal. nincs kicsöngés.. ha leteszem és újrahívom akkor már kicsöng.. de én nem hallom. de ha leteszi akkor a pittyenést azt hallom nálam csak épp a beszélgetést nem. engem hallanak.. végig próbáltam több verziót is pedig. mindig eltávolítva mindent. újraindít, mégis kaki.. passz. feladom. a hátlapot le lehet venni sérülés nélkül.csak vékony műanyag lap kell hozzá. én simán próbáltam körömmel a műanyag felől alá csúsztatva és szépen végigcsúsztatva körben. ne kísérletezzen vele senki, nem erre buzdítok. főleg ha nem is biztos hogy beválik a módszer..
-
antivip
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1271 üzenetére
köszi az infót a viberre! sajnos ugyanaz van.. hang nincs a fonepadon továbbra sem azzal a verzióval sem. nem erőltetem tovább. a skype tökéletes..érdekes hogy semelyik más ingyenessel sincs hang, csak a skype-al. más...nektek is vannak spontán újraindulások? nálam van. már a kezemben is volt hogy újraindult magától. hálistennek nem sűrűn van, csak fura..
-
D013
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1274 üzenetére
Köszi szépen már rá is írtam
-
Topi70
tag
válasz
KamuMazsola #1265 üzenetére
Köszi a választ! Amúgy neked milyen kártyád van? Csak olyat vennék ami tuti jó! 16-32 gb csak jó legyen:-)
-
gábor323
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1254 üzenetére
Köszönöm a segítséget,de úgynézki, hogy a 32 gb sok neki, a 2 gb megint kipróbaltam és most kapásbol működött nem tudom mitől jault meg minden ugyanaz volt mint amivel idáig próbálkoztam. Valószínűleg a 32gbot pendrájvból nem tudja kezelni.Szoftver a legfrissebb van rajt azért volt furcsa, hogy nem működött.
-
ben11
őstag
válasz
KamuMazsola #1246 üzenetére
Hát igen, bár én a kábeles másolási sebességgel sem vagyok tökéletesen elégedett.
-
ben11
őstag
válasz
KamuMazsola #1242 üzenetére
Most kipróbáltam az új Sherlock résszel, valamivel több mint 1MB/s volt a másolási sebesség.
antivip
Én a PayerPro-ra esküszöm, de azért köszönöm az ajánlást.. -
T.Peter
őstag
válasz
KamuMazsola #1213 üzenetére
Köszönöm, tényleg ott van.
-
Totis
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1177 üzenetére
Szia!
Elméletileg a TAB fel szokta dobni. Egyébként valakinek bejött már az ASUS-nál a release notes oldal? Hiába regisztráltam be, nem jött be semmi.
Megvettem a Re-Volt-ot rá. Nagyon jó. Mint a régi szép időkben...
-
ATM_automata
őstag
válasz
KamuMazsola #1175 üzenetére
Eddig még mindig magától jelezte, ha volt frissítés, most is. Asszem beállítottam hogy keresse minden nap...de ez csak tipp.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
KamuMazsola #1152 üzenetére
Ezekben a kínai cuccokban nem bízom... Egyszer rendeltem egy régi nokiahoz "házat", és 1 hét alatt rondább lett, mint a gyári...
Ha "az akksi gond" előjönne akkor vajon cserélnék? (eddig figyeltem, hogy ne merüljön le, de akkor most kipróbálgatnám fullra merítve.) Vagy akkor is meglátva a repedést, megvonnák a vállukat, hogy "user fail" ?
Egyébként nem olyan vészes, igazából nem is látszik túlzottan, csak engem zavar...
-
Totis
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1139 üzenetére
Köszi az infókat!
Egyébként fóliát milyet ajánlatok rá? -
Drachoo
senior tag
válasz
KamuMazsola #1134 üzenetére
Kikapcsoltam az Asus energiatakarékos eszközét én is gyanakodtam erre. Azonban rögtön a reset (3-at nyomtam már...
) után, amikor beállítanám a készüléket és megadnám a wifi hálózat csatlakozását , már ott elvérzik a dolog, nem tudom emiatt konfigurálni a tabot csak 3g-n keresztül.
Ha leteszem a tabot egy időre, random idő elteltével visszakapcsolva a kijelzőt már látom hogy van wifim és valamiért aktívvá válik a menüpont is a beállításokban, és a status bar-on is.
Egyszerűen nem értem...
Küldjem megint harmadszorra szervizbe? Október elején vettem, azóta csak szervizben van, még nem is használtam jószerivel...
-
dinnje
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1076 üzenetére
Szerintem csak valami hibajavítás, mert az egész csak 5 mega.
Lehet, h a hívás alatti néma pillanatokat javítja, de én nem használom a tabletet hanghívásra, valaki kipróbálná?
Más: az én gépem egy idő után elfelejti bekapcsolni a gps-t (a beállításokba úgy látszik, h be van kapcsolva), ilyenkor az asus időjárás widgetre koppintva "az alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenet jelenik még. Helyrehozni eddig csak factory resettel sikerült. Valakinek volt már ilyen tapasztalata? -
Topi70
tag
válasz
KamuMazsola #1053 üzenetére
Nekem is ez a verzió. Egyszer biztos lesz olyan helyzet, hogy lemerül, akkor remélem az enyém is úgy viselkedik majd, mint a tied.
-
lord.lakli
őstag
válasz
KamuMazsola #1026 üzenetére
Akkor még nem is másik oldal
-
Gabor970
addikt
válasz
KamuMazsola #984 üzenetére
nneeee, ugyanaz, mint amit mobiltelefonként is árulnak? Mehet bele pl egy domino sim, és telefonként is használható?
-
Totis
aktív tag
válasz
KamuMazsola #978 üzenetére
Szerintem ez ES3 File Explorer. Régen még a S7 Slim-en használtam és nekem nagyon bejött.
-
Topi70
tag
válasz
KamuMazsola #964 üzenetére
Klassz ez a tok! Én is ezt használom. Fólia pontos, de hamar karcolódik. Egynek jó majd lecseréled. Tollat nem használom. Ahogy a képen van, úgy meg főleg nem... Én meg a bluetooth billentyüt várom, ami rápattintható.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
KamuMazsola #964 üzenetére
Köszönöm, ez megnyugtatott.
Láttam, hogy többen is rendelték ezeket a termékeket az ebay-ről, de még soha nem rendeltem külföldről és tartok egy kicsit tőle, azért kerestem itthon ilyen termékeket. Visszanézem a fórumon az akku verziószámát, hátha már az enyémben is újabb lesz.
Szép estét!
-
dehecked
tag
válasz
KamuMazsola #940 üzenetére
Nem rendelkezem semmi ilyesmivel, de azért köszi
(#941) KamuMazsola
Remélem MM-ben is leakciózzák, vagy ha kihoznák az újat, és jobb a sztereó hangszóró annyival, akkor lehet azt választom, kérdés, hogy mikod lesz elérhető itthon az új variáns.(#942) berek21
Köszi a részletes választ! -
válasz
KamuMazsola #887 üzenetére
Nyilván megvan a maga előnye, viszont számomra a szolgáltatói ár lesz a döntő!
-
válasz
KamuMazsola #851 üzenetére
Köszi, de még egy normális füles kb. +5k HUF, és akkor már 15k-ra jön ki egy rádió... kicsit húzós...
-
válasz
KamuMazsola #848 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam!
Ennek az ára viszont meredek, és nem szeretem az agybadugós formát...Körülnéztem hasonlók után, de ebay-en sincs hasonló...
-
insido
tag
válasz
KamuMazsola #802 üzenetére
Igen ám csakhogy nem ismeri fel a Fonepad-em, valamiért nem kompatibilis és nem tudom miért..
-
Drachoo
senior tag
válasz
KamuMazsola #798 üzenetére
Sajnos nem kell elmenni oda, már megtapasztaltam... És nem csak a T-re igaz ez.
-
insido
tag
válasz
KamuMazsola #778 üzenetére
Üdv. Az én T-Home-os készülékemmel lehet telefonálni és a mobil net is működik, szinte azonnal kipróbáltam, amikor megjött. Azt is megtudom erősíteni, hogy független...
-
T.Peter
őstag
válasz
KamuMazsola #778 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek.
-
old rocker
veterán
válasz
KamuMazsola #692 üzenetére
pontosabban 3 munkanapon belül...
-
Topi70
tag
válasz
Siess visszavinni, míg lehet! Amúgy, ha jó a kicsike akkor nagyon jóóóó:-)
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
Ha hibás, és három napon belül vissza tudod vinni, azonnal vidd vissza, mert még ott helyben kapsz egy újat!
Én 1 nappal csúsztam le erről, így 3 hetet vártam, mire megjavították, de itt a fórumon volt már olyan is aki nem úszta meg másfél hónap alatt sem. -
Topi70
tag
válasz
KamuMazsola #685 üzenetére
Csak azt tudom ehhez hozzá fűzni, hogy ha nem is mind ilyen, de nagy számban előfordul. Nem tudhatjuk kinél mikor jön elő, de azt tudom, ha a kérdő jel látszik, akkor baj van...
-
Casillero
tag
válasz
KamuMazsola #685 üzenetére
Szerintem csak néhány készülék hibás. Én már töltöttem 0ról és semmi baja. Néha éjszaka 10 órát is lóg a töltőn.
-
válasz
KamuMazsola #658 üzenetére
Telefonnak is, vagy csak tablet-nek?
-
ATM_automata
őstag
válasz
KamuMazsola #656 üzenetére
Back 2 Basics
-
old rocker
veterán
válasz
KamuMazsola #649 üzenetére
nem, az vezetékes...
-
ATM_automata
őstag
válasz
KamuMazsola #649 üzenetére
Ha végiggondolod azt, hogy miről kérdezel és mit, akkor magadtól is rá fogsz jönni, hogy baromságot kérdezel, mivel a FonePad mi is? Telefon. Akkor van benne sim foglalat? Kell, hogy legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest