- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
lautnermark #1651 üzenetére
Hát én csak a topikindító me371-re asszociáltam. Bocsi! Az újabb modellekre jöttek ki frissebb rendszerek is.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
lautnermark #1647 üzenetére
Gyárilag nincs rá Loli, de meglehet, hogy megéri, mert a szoftverek már tulhaladtak a 4.1-en. Próbáld ki! A tapasztalatokat oszd meg légyszi! Pozitív tapasztalatok esetén lehet én is frissítem a gyerekeknek.
(vannak hozzá alkatrészeim és akku is)
-
KamuMazsola
őstag
Ismét működik a Fonepad me371mg. Sikerült vennem hozzá egy donort, ma összeraktam és működik. Voltak nehézségek az érintő nem akart rendesen működni, hol alul, hol felül nem érzékelt. Sikerült ezt is megoldanom. Maradt egy jó akku, egy új érintő, fekete keret, alu hátlap meg apróságok. Szóval I'm happy.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kicsirics77 #1644 üzenetére
Az a baj, hogy amennyiért árulják őket, annyit nekem nem ér.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kicsirics77 #1642 üzenetére
Minden bizonnyal az alaplapon van valami bibi. A töltést nem veszi, az otg sem működik és készenlétben is gyorsan merül. Nem tudom, hogy ilyen alaplapot egyáltalán javítanak-e, pláne értelmes áron.
-
KamuMazsola
őstag
A segítségeteket kérem! Probléma a következő: adott egy asus fonepad (ME371MG), nem veszi fel a töltést. Szétszedtem, az akkuja teljesen lemerült (0,02V). Sikerült az akkut bebikáznom, két nap alatt szakaszokban 3,7V-ig feltöltöttem egy 18650-es akku segítségével. A tablet így elindul, minden működik, csak a töltést így sem veszi. Az akkut 7%-osnak mutatja. Valószínűleg a töltőelektronika, vagy az akkuban lévő elektronika hibás. Az akkut kiszerelve teljesen feltöltöttem, beszereltem és a tablet összes funkciója működik. Amikor töltőre dugom a töltést is jelzi, de továbbra sem vesz fel áramot. Biztos valami kis hülye hibája van.
Abban kérem a segítségeteket, hogy ha tudtok ajánlani egy szakit dél-Pest környékén aki nem arany árban dolgozik, akkor tegyétek meg! Szeretném megmenteni ezt a fonpadet!
Egy pesti szervizben hasra kb 15-20 pénzt mondtak rá, hát annyiból egy újat kapok. -
KamuMazsola
őstag
A fonepadet 24 hó szolgálat után beadta a kulcsot. (ME371CG) Egy nappal sem bírta tovább a garanciális idő lejártánál. Töltésre nem reagál, bekapcsolni nem lehet. Szétszedtem, az akkuban nincs feszültség, ill minimális 0,25V.
Tudtok-e hozzá akkut, vagy szervízt javasolni? Vagy esetleg egy más hibával rendelkező donort, pl töröttet? -
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1560 üzenetére
Nekem még megvan, teszi a dolgát, fiaim legnagyobb örömére.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Krystal_s #1455 üzenetére
Nem érdemes otthon vágni a kártyát, általában a szolgáltatónál kicserélik. A telenornál nekem cserélték úgy is, hogy két évnél régebbi volt, egy másikat meg simán csak mondtam, hogy vettem másik telót és abba microsim kell, azt is cserélték ingyen. De ha már működik, használd egészséggel!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1368 üzenetére
Ezt a véleményedet osztom!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1322 üzenetére
Úgy látom, hogy a gyártók csak a csúcs, vagyhúzómodellekhez adák ki az új/újabb oprendszereket és frissítéseket. Mostmár az olcsó, vagy rétegmodellek szinte azzal a rendszerszoftverrel kerülnek a süllyesztőbe amivel megvettük őket. Sajna a fonepadünk is egy rétegmodell, kaptunk pár frissítést, amik nem voltak egetrengetők és maradt a remény, ami egyre halványabb, hogy kapunk még frissítést. Kit-kat-ről szerintem ne is álmodjunk, romolni meg én nem akarok, amire nekem kell így is megfelel.
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Kíváncsian várom! Nekem ugyan nem települt fel, csak a download mappában van, ha kitörlöm egy héten belül újra ott van. Általában a gyerekek telepítenek rá a playről játékokat, majd ami nem tetszik nekik azt törlik, ill egy térkép és egy játék van amit varázslattal tettem fel, a térképet más eszközökön is használom, nem hiszem, hogy az okozná. Nuance tts-t is telepítettem, de az ingyenes, ill hozzá hangfájl, hogy beszéljen a navi. Régebben volt egy lebegőalkalmazásszerű dolog, amit alig tudtam kilőni, azt sem tudom honnan jött. Egy sötétebb szürke kör volt minden felett ott lebegett és valami office dokumentumtársító megnyitó menüje volt, ha ráböktem, halálra idegesített, de nagynehezen ment a kukába. (Lehet mégis települt egyszer a moboizé...?)
-
KamuMazsola
őstag
Mi a fene az a mobogenie_1541.apk? Kb hetente letöltődik a download mappába, még jó, hogy nem települ automatikusan, de kezd idegesíteni. Hogyan lehetne megszabadulni tőle?
-
KamuMazsola
őstag
Talán segít talán nem, de nekem nincs rootolva, nincs a rom piszkálva, teljesen gyári, az utolsó frissítés rajta, plusz még egy kazal játék a gyerekeknek, úgy 8-9GB-nyi. Van még telepítve off-line navigáció és Nuance hangmotor is a launcher gyári. A viber napi használatban van wifivel, mivel most ez itthoni teló szerepét tölti be, ezért ki van kapcsolva a mobilnet, de gsm telefonálás is működik.
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
antivip #1270 üzenetére
Mi rendszeresen használjuk a fonepadet, viberre, a 4.0.0-s verzió van most rajta, nem engedtem frissíteni, pedig már több frissítés is jelent meg rá. Valahonnan vadászd le ezt a verziót, próbáld ki! Nekünk tökéletesen működik, nincs baj a hanggal és a minősége is jó, igaz itthon csak a wifit használja, nem a 3g-t.
-
KamuMazsola
őstag
Én nem használok kártyát a fonepadben, de a másik telefonomban egy kingmax c10-es 16 GB-os kártya van, itt vettem a hardveraprón. Hiába c10-es, ugyan olyan a sebessége a telefonban, mint a c6-os 8 GB-osnak, amit előtte használtam (valami noname volt).
Jah... bocs az előző hsz-emben van némi elírás, mobilról írtam.
-
KamuMazsola
őstag
A class 10 a kártya írási/olvasási sebességére utal. C2,C4,C6,C10 így van a kártyán feltüntetve. A 10-es a gyorsabbak közül való. Amúgy nekem a simet van, hogy nem érzékeli.Kikapcs, ssim ki, be, bekapcs és egy hetekig jó. Olyan, mintha a foglalat vastagabb kártyához készült volna.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1239 üzenetére
Engem is érdekel mekkora adatátviteli sebességet tudsz elérni otthoni wifivel? Nekem Telekomos cisco routerem van, amit ők adtak (EPC3925).
-
KamuMazsola
őstag
válasz
pocokxx #1207 üzenetére
Mivel a gyári hálózati töltő 2A-es, azaz 2000mA, ebből kifolyólag csak olyat vegyél ami legalább ugyanezt tudja! A 5-6-700 és az 1000mA-eseket ne vedd meg, működni fog vele, de hosszútávon nem lesz jó, hamarabb tönkremehet a terheléstől, esetleg a biztosítékja folyamatosan kiég. Pár százassal drágábban pl a König P.SUP.USB205 USB autós adapter, 12-24V->5V, 2100mA-t ajánlanám.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1176 üzenetére
Én nem látom hol kell ezt beállítani, mindíg itt olvasom, hogy van frissítés.
-
KamuMazsola
őstag
Wayteq xTab-50 beszámításával és némi kpval vennék mégegy fonepadet.
-
KamuMazsola
őstag
Én egy ilyen tokot rendeltem az ebayről, amit ATM_automata is bemutatott a cikkjében: http://logout.hu/cikk/asus_fonepad_bt_keyboard_bemutato/tablet_kiegeszitok.html
Sajnos hosszú idő telt el mire megkaptam, reklamálni is kellett, de jó és jól védi a készüléket. A toll amit hozzá adnak semmit sem ér, a kijelzővédő fólia megjárja, de van nála jobb! -
KamuMazsola
őstag
Egy gondolat az akku margójára:
Tegnap este úgy tettük le a fonepadet, hogy a youtube video pause módban megállítottuk és a képernyőt kikapcsoltuk, majd el is felejtettük. Reggelre be sem kapcsolt, töltőre téve először mozdulatlan villám ikon az akkuban, majd kis idő múlva zöld töltésjelző elindult, kb 1-2 perc után a készüléket be lehetett kapcsolni, és veszi a töltést is, szóval ez így működik ezzel az akku verzióval: 0324 0101 0355 1. Legalábbis nálam, de szerintem akinek ugyanez az akkuja van, annál is ugyanígy lehet.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Lin3Lord #1025 üzenetére
Ezt az oldalt linkelte dinnje egy régebbi hozzászólásában, de akkor még 2013 Q3 volt!
-
KamuMazsola
őstag
Letöltöttem az ES File Explorer File Managert, működik is a helyi hálózat, megy a megosztás is csak az a bajom, hogy egy 1,1GB-os videót 45 percig másol át, kb 3-400kB/s sebességgel. Ezt lassúnak vélem, nincs valami mód gyorsításra?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
szagnes69 #962 üzenetére
Tok, fólia toll 3in1 Én is ezt rendeltem, még várom a postást.
Fonpadet egy hónapja kaptam meg szintén T-től, előző hozzászólásaim között ott az akku verziószáma is, ez már nem érintett, fiaim teljesen 0-ra merítették, a kezükben ki is kapcsolt, de felvette a töltést és azóta is működik. -
KamuMazsola
őstag
válasz
dehecked #938 üzenetére
Ha esetleg van t-home-os internetelőfizetésed és aranykártyád, akkor 45660.
-
KamuMazsola
őstag
A készülék részemről is ajánlott kategóriába tartozik! Az europarkbeli mediamarktban ki van állítva.
-
KamuMazsola
őstag
Azért az androidnak talán még mindíg legnagyobb előnye, hogy szinte mindent le lehet tölteni a playről és legtöbb dolog ingyenes, vagy van ingyenes verziója is. De minél szélesebb a választék, annál több igénynek megfelel, én phablet és telefon tekintetében android párti vagyok (eddig még).
-
KamuMazsola
őstag
válasz
BaCoNBazsó #850 üzenetére
Igen normális, a hálózati kapcsolatokat bontja (mobilnet, wifi), de a "gsm"-et nem, tehát a telefon hívható.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #837 üzenetére
Én pont a te írásaid hatására választottam végül ezt a kínai ... helyett. A t-nél 9,9k + 24x1,5k aranykártyás akcióban t-s internet mellé 2 év hűséggel, de mivel nálunk bővítették a hálózatot egy nagyobb csomagot ajánlottak 2k-val olcsóbban, szóval nekem még így is olcsó volt. A minőség és support meg magáért beszél!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #793 üzenetére
Ne tedd, nem ellened irányuló merényletek ezek, csak a t-s ügyfélszolgálaton igen félre tudják vezetni az embert. Nem véletlenül értetlenkedtem én sem. Most már tudom, hogy láma kérdés volt! Amúgy ma a fiaim csontra lemerítették, de veszi a töltést
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Ismét csak megerősíteni tudom, hogy nem csak tabletként tudom használni, hanem telefonként is, ill a viber is működik rajta, ami szintén élő telefonszámot kér regisztrációkor. Egyedül a mobiladatkapcsolatát nem próbáltam még, de szerintem azzal sem lesz gond, csak még mindíg nagy a simkártyám amin van net. Ja és szolgáltatófüggetlen! Nem tiltottak azok semmit, még a gyári celofán is rajta volt.
-
KamuMazsola
őstag
Akkor most android 4.3, vagy 4.4? Melyik lesz elérhető fonepadre? Ezt találtam:
"A múlt hónap során a Google hivatalosan is megerősítette az új Android verzió érkezését. A legújabb zöld robot 4.4-re emeli a verziószámót, a várakozásokkal (a pletykák a Key Lime Pie sütit emlegették) szemben a KitKat névre hallgat majd, ráadásul ha minden igaz, már e hónap során megérkezik majd."
A teljes cikk itt olvasható.A kernel nekem is frissült, miután kerestettem vele a frissítést.
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Kedden délután hozta a futár a T-home-tól megrendelt Asus Fonepad 16GB készüléket. Az ígéretemmel ellentétben nem merítettem le csutkára, mert a gyermekeim gondoskodtak róla, hogy időben töltve legyen és le is merítették úgy 6-8 óra szinte folyamatos tapizással. Autós, vonatos, repülős meg "barbies" játékok települtek, úgy 15 darab, szóval nagy volt a sikere körükben.
A készülékről nekem is igen pozitív a benyomásom, nem bántam meg, hogy ezt választottam! Eredetileg a T-nél otthoni internet mellé akartam egy tabletet és a Huawei Mediapad 7 Lite-ot néztem ki, de Legendd és ATM_automata cikkeit, valamint a hozzászólásokat olvasva megváltoztattam a már leadott rendelést. Papírokat, szerződést nem kaptam, csak egy bizonylatot a kiszállításról és átvételről (tehát nincs szolgáltatói függésre utaló írás!). Ment is bele a telenoros kártya, amit függetlensége okán el is fogadott, adatforgalmat még nem próbáltam ki 3G-n, mert a feltöltőkártyán nincs adat, csak beszélgetési lehetőség. A saját kártyám, ami előfizetéses és tudok vele internetezni is, az nagyobb méretű (mini sim, nem micro sim), de ha megjön a tok, akkor levágatom a kártyát és azzal fogom használni.
Néhány aktuális adat:
Modellszám: K004
Android: 4.1.2
IFWI ver.: 50.37
Érintőpanel: A016-C0009c8.0.2
Akku verzió: 0324 0101 0355 1
Alapsáv: 1250_0.20.0_0618
Kernel: 3.0.34-00001-g4f8933f android@mec5 #3 fri jul 12 11:04:57 CST 2013
Build: JZO54K.WW_epad-V3.2.4-20130712
A dobozán 2013. 08 szerepel. Az akkuverzió, ha jól gondolom egyezik azokéval, akik már cseréltették az akut, remélem nem lesz vele gond, 4%-ról fel lehetett tölteni. Viber fut rajta, ezt kipróbáltuk, ill a telefonálást is kipróbáltam, hangminőség tökéletes volt, az arcközelséget jól észlelte. A képe szép, jól látható. Láttam írtátok, hogy várható rá android frissítés, ez ügyben tudtok már valamit?Ui.: Bocs kicsit hosszú lett!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
toxicdog21 #693 üzenetére
Még nem kaptam kézhez, bár már egy hete rendeltem. Első dolgom lesz feltölteni és addig tapizni, míg le nem merül 0-ra. Aztán majd meglátom, hogy veszi-e a töltést, vagy viszem-e vissza, de köszi mindenkinek a tanácsot!
AxBattler: Nézz szét a papírjaid között, ha nem írtál alá olyat, amiben vállalod, hogy csak a T-s szolgáltató hálózatán használod, akkor senki nem kérheti rajtad számon, hogy a másik t-s szolgáltató kártyájával használod. Bár nem hiszem, hogy ezt ellenőriznék.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #657 üzenetére
A kiváló cikknek és a pozitív hozzászólásoknak köszönhetően megrendeltem.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
old rocker #654 üzenetére
Vezetékes telefonom úgysem volt, már vagy 10 éve!
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Szerintetek amit a t-home internetelőfizetés mellé lehet rendelni 2 év hűséggel, az is simkártyás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest