- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sam666
csendes tag
Sziasztok!
Azoknak, akik telefonként is használják: ma megjött a rég várt (5 hét) headset [link]. Szuperül működik, kicsi és csak 1200 Ft volt -
sam666
csendes tag
válasz
BaCoNBazsó #843 üzenetére
Frissítés megvolt. Telefonként is használom, wifi - bluetooth folyamatosan bekapcsolva. Email-ek olvasása, ha kell, internetes keresgélés- olvasgatás. Filmezés, zenehallgatás nincs, így 7 nap után szoktam tölteni 10-15 %-ról (ilyenkor egész éjjel be van dugva). Persze külföldön egész napos nyomkodás és folyamatos IGO használat mellett 1 nap alat lemerült. Életem egyik legjobb döntése volt megvenni (hála ATM-nek is)
-
sam666
csendes tag
válasz
ATM_automata #735 üzenetére
Köszönöm a választ, ettől tartottam. Van egyébként megoldás helyileg tárolt film TV-n való megnézésére?
-
sam666
csendes tag
válasz
ATM_automata #713 üzenetére
Szia!
Amikor megláttam a kütyüt (Chromecast), megörültem. Azt hittem, hogy az ASUS-on tárolt tartalom (pl. film) átnyomható a TV-re. De ahogy utánaolvastam, úgy tűnik csak a "felhőből" olvas és a tablettel vezérelhetemJól értem?
-
sam666
csendes tag
válasz
ATM_automata #404 üzenetére
Szia!
Ebayről megjött az általad javasolt tok, toll, képernyővédőfólia. Azt szeretném megkérdezni, hogy a készüléken alapból van-e fólia? (Myaudiós készüléken fenn volt, észre se lehetett venni, csak kapargatás után). Ezt meg nem akarnám kapargatni
Másik téma: azt tesztelem, hogy napi 10-15 perc nyomkodással (egyébként kikapcsolt képernyővel) mennyit bír. Most 6 nap 18 óra 51-et mutat 49%-on(hogy kell képernyőt menteni?)
-
sam666
csendes tag
Sziasztok!
Jól értettem, hogy a T-nél vásárolt készülékek függetlenek és bármelyik szolgáltató kártyájával használhatók? Vagy ez csak szerencse kérdése?
Ha igaz a hír (független), rendelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest