- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
KamuMazsola #1344 üzenetére
Nekem egy masik keszulek van, az ME175CG fonepad. Ebben van kozelsegerzekelo led es kozelsegerzekelo szenzor is (nem eliras). ezzel kapcsolatos lett volna a kérdésem is, hogy ennek a lednek villognia kell-e, ha bt headsettel beszelek? Mivel senkinek nincs ez a tipusu fonepad, igy gondoltam itt kerdezem meg, mert hasonlo keszulek. :-)
Mas: rajtam kívül van még olyan beteg ember aki szokott futni és eljátszott a gondolattal hogy ezt a szörnyet legyen magával (runtastic)? ha igen érdekelne a megvalósítás :-)
-
tybsen
addikt
Sracok, a fonepad-otokon van kozelsegerzekelo led?
-
tybsen
addikt
-
tybsen
addikt
válasz
ATM_automata #426 üzenetére
Koszi az infot, varjuk
-
tybsen
addikt
válasz
herdsman83 #262 üzenetére
Grat hozzá
Majd irj rola tapasztalatokat.
En tegnap vegre megneztem, a rendszer nagyon fürge volt, viszont max fenyeron extrem modon visszatukrozodott minden es alig lattam valamit. Az outdoor mod szerintem nem volt bekapcsolva, de annyira zavaro volt ez a tukrozodo kijelzo, hogy kedvem sem volt vele tovabb foglalkozni. Akarhogy is forgattam, az uzlet megvilagitasa elnyomta a kijelzon megjeleno dolgokat es mindez beltérben. Ugyhogy nekem ez hasznalhatatlan volt igy. Ezzel kapcsolatban kivancsi vagyok, hogy mik a tapasztalatok a hetkoznapokban.
A keszulek egyebkent nagyon szep, egyben van, minoseget sugall.
-
tybsen
addikt
válasz
herdsman83 #251 üzenetére
En mindenkeppen a hajlekony-hajlithato keszulekekben latom a jovot. Tehat pl. telefonalashoz egy kisebb keszulek, majd amikor szukseg van ra, kihajtod es egy 7" vagy 8" vagy meg nagyobb kijelzo lesz belole. Egyszeruen nincs megfelelo kijelzomeret, ami allandoan hasznalhato lenne - minden helyzet es szituaciofuggo. Eppen ezert szerintem kizarolag egy olyan keszulek jovokepes, ami valtoztathato meretu, vekony es hajlekony, egyetlen rugalmas kijelzobol allo cucc. Nyilvan a NEC megoldasa elegge kezdetleges, de valami hasonlora gondolok, vekony es rugalmas kivitelben.
-
tybsen
addikt
válasz
ATM_automata #224 üzenetére
Kommentáltam a cikket, de itt is megköszönöm.
Igazi felüdülés volt a cikk stílusa, igényes munka, kellemhaes volt olvasni. Köszi, hogy megosztottad velünk!
-
tybsen
addikt
válasz
ATM_automata #220 üzenetére
Ne vedd személyesnek na csak már türelmetlenek vagyunk. Amúgy tényleg jó vagy hogy írtál róla egy cikket csak látod lassan történnek a dolgok és nem szeretek várni
-
tybsen
addikt
válasz
AxBattler #217 üzenetére
Én eddig naponta ránéztem de még mindig semmi.. Lassan már az érdeklődésem is alábbhagy. Mindenesetre elég bosszantó hogy alig van új cikk ezt pedig mégsem hagyják jóvá.
Egyszerűbb lett volna a cikk helyett egy hozzászólást írni és megosztani a tapasztalatokat, már rég túl lennénk az egészen.
-
tybsen
addikt
válasz
ATM_automata #214 üzenetére
H Kíváncsi vagyok :-) köszi. Amíg megjelenik: elégedett vagy vele?
-
tybsen
addikt
válasz
ATM_automata #212 üzenetére
Klassz :-) írj róla légyszi tapasztalatokat, főleg, hogy mennyire használható a multitask, mennyire gyorsan és akadásmentesen használható a.böngésző, mennyire tükröződik a kijelzős és összeségében milyen a benyomásod. Valaki azt írta egy oldalon, hogy nagyon be tud lassulni pl dropbox feltöltés közben. Szerintem minden információnak örül mindenki, előre is
.
-
tybsen
addikt
Senki sem vett még fonepad-ot?
-
tybsen
addikt
válasz
ATM_automata #209 üzenetére
Hasonloan vagyok mint Ti. De tenyleg nehez venni tabletet meg telefont is, mert mindig jon valami ujabb (vagy ha az nem,akkor pletykak, hogy jon egy ujabb
). En is gondolkodtam, hogy veszek egy Fonepad-ot, ez pont a google i/o elott volt. Mert telefont is kellett volna vennem mar, ugyhogy 2in1 megoldaskent szoba jott. De pont azert nem vettem en sem, mert majd mit mutatnak az i/o-n, aztan nem lett semmi ugye.. Aztan jott a hir, hogy van/lesz ujabb fonepad (marmint ua. mas specifikaciokkal), most meg akkor mar arra lehetne varni. De ipad minit sem erdemes most venni, abbol is jon elvileg az ujabb, remelhetoleg jobb felbontassal.
Telefonoknal pedig ugyanez van, ugyhogy tenyleg nem konnyu. De neha szerintem tul is bonyolitjuk az egeszet (marmint mi itt akik a forumon irogatunk), akiket nem erdekel ez a tema ennyire, azok sokkal gyorsabb - ertelemszeruen nem feltetlenul jobb - donteseket hoznak: sokszor lattam mar pl. MM-ban, hogy hazaspar nezeget telefonokat, es percek alatt (!) nehany tipus kozul valasztanak, esetleg megkerdezik az eladot, hogy mit ajanl es azok kozul vesznek valamit. (Az eladok hozzaertese es szakmai felkeszultsege gy kulon temat erdemelne szerintem..) Na most ezek az emberek nyilvan kesobb tapasztaljak meg, hogy mittomen keves az 512 MB RAM, vagy milyen rossz kepeket csinal a kamera, stb. Mi pedig itt az ilyeneket szeretnenk kiszurni es a "legjobbat" a penzunkert megkapni, csak hat ugye ennek pont az a negativ resze, hogy az ember vegul nem vesz semmit, csak var egy ujabbra, jobbra.
-
tybsen
addikt
válasz
this is life #166 üzenetére
Nem errol van szo, mindegyik tukrozodik, de vannak amik kevesbe es vannak amik jobban. A yt teszt szerint a fonepad az utobbi es eleg zavaro. Ebben a nemet videoban 2:38-tol (nem tudtam a reklam miatt 2:38-tol beilleszteni a videot, bocs).
-
tybsen
addikt
Egy nemet 72 oras teszt (youtube) szerint erosen tukrozodik a kijelzo, ez nem tul pozitiv.
-
tybsen
addikt
Nagyon vartam mar a tesztet, klassz lett, koszonet.
Igazabol csak gyorsan atfutottam, de nem lattam megemlitve, ugyhogy aki nem tudja es fontos lehet: 2 tipus letezik - egy hatlapi kameras es egy kamera nelkuli. A hatlapi kameras variacio EU-ban kizarolag Olaszorszagban kaphato ha jol tudom, illetve akkor Magyarorszagon is? Vagy csak egy olasz import cuccot sikerult szerezni a teszthez?
Amazon.it-en neztem mar egy-ket hete, itt a kameras verzio van 12 honap garanciaval 229 EUR-ert (67.555 HUF). Sajnos az amazon 1-3 hetes szallitasi idot ir, bar mult heten meg volt keszleten. Persze mas eladoktol van ugyanugy amazonon.
A nemet saturn viszont 24 honapos garanciat ir, itt szinten 229 EUR, viszont nincs hatlapi kamera
Valaki esetleg kepben van, hogy miert eltero a garancia? Ausztriaban a szinten kamera nelkuli modellre 12 honap garanciat irnak egyebkent.
Mindenesetre azert 68.000 Ft-ert atszamitva nem rossz a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest