- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topi70
tag
Két részletből jött össze a 10 hét! Első akku csere (3hét) vissza kaptam úgy, hogy be sem tudtam kapcsolni!!! Kicsrélték az akkut, aztán ki sem próbálták? Vissza küldtem. Alaplap csere, alkatrészre várás, nem javítható...kártalanítási eljárás INDUL! Innen volt még 2-3 hét mire meg jött a CN kód, amivel végre bemehettem egy T-mobile-ba. Nevetségesnek tartom, ami a T. és az Asus között ment. Fogalmuk nem volt mit kell csinálni. Ha én nem csesztetem midkét ügyfélszolgálatot akkor...
-
dinnje
aktív tag
Igen, beállítások legalsó menüpont alatt ráböksz a rendszerfrissítésre, letölt és telepít.
Szerintem ismételd meg az impactor-tól, ahogy látom már az első sornál hibádzik valami.Mod:
egy sort kihagytam, a legelején!!!
a su után legyen ez az első:
mount -o remount,rw /system /system -
Drachoo
senior tag
Ez nagyban függ attól, hogy hoztad létre a megosztást, milyen megosztásról beszélünk Ha nem állítottál be konkrét felhasználót, hogy kinek osztod akkor gondolom pipálnod kellene hogy névtelen felhasználó. De az is jó lehet ha ugyanazt a felhasználói fiókot írod be és jelszót mint amivel PC-re belépsz.
-
Totis
aktív tag
Filmekhez MXPlayer. Nekem nagyon bejött. Felhasználói felülete is megfelelő volt számomra. A legnagyobb funkció: a screen lock-olható. Vagyis odaadhatod a gyereknek filmet nézni. Bár az enyém már ki tudja kapcsolni.
Zene: MXPlayer is lejátszik zenét. WinAMP is illetve PowerAMP.
-
-
ATM_automata
őstag
Olyan ügyet csináltok itt a microSim témából, mintha agyműtét lenne. Én besétáltam a Westendbe a T-be, mondtam, hogy szeretnék simet cseréltetni. Ember elővett egyet a fiókból, lecsippantotta vonalkódolvasóval meg megkérdezte a telszámom és azt mondta, hogy "Ennyi. Segíthetek még valamibe?" Még csak papírt se írtam alá, meg semmi. Következő számlámhoz hozzá volt adva a kártyacsere ára. Gyorsabb volt, mintha vágták volna. Aztán beballagtam a Speedshopba és vettem sim adapter (2db/csomag) és ha nagyobb kártya kell, akkor azzal teszem be más telefonba. Ez stabilan tartja, oda passzol ahová kell stb.
Ha vágatni akarja valaki, akkor azt is megteheti, én a csere mellett döntöttem, amúgy is száz éves (Westel900-as) kártyám volt..
-
Gabor970
addikt
köszönöm!
Bévallom én használni szoktam a dolgokat, ha lehet rajt, akkor én használom. Két évnél többet amúgy sem nagyon használja az ember ezeket az eszközöket, addig meg garanciális. Persze szándékosan tönkretenni nem szeretném, ezért várom, hogy mi az okosság ezzel kapcsolatosan!
-
toxicdog21
csendes tag
Felelősséget nem fog érte senki vállalni, viszont igen sokan feltették már, ha hibás a fájl akkor fel se tudod tenni. Az ASUS saját rendszere van egy picit kiegészítve. Ha feltöltöd előtte picit a készüléket, és a folyamat közben nem merül le, akkor szerintem 99% hogy jó lesz.
-
reyes81
csendes tag
Sziasztok, nem rakna fel valaki egy képet hogy milyen ütemben kellene merülnie az aksinak, mert igazából nekem gyorsnak tűnik a merülés.. ha fel órán keresztűl nyomkodom akkor olyan 5% megy le az aksibol.. ez igy normális? Általában a wifi mindig megy. Valamint a média nagyon sokat zabál, nem is igazán tudok vele mit kezdeni.
-
ATM_automata
őstag
Nem igen futnak azok a szemetek állandó jelleggel. Én pl az asus cuccoknak csak a felét használom, az előre telepített progikat meg szinte semennyire, de nem igen vannak azok a taskban szerintem, főleg ha nem lépsz be valamilyen loginnal (általában valamilyen fiókot kérnek, de ha nem csinálsz, akkor nem futnak)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest