- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Kíváncsian várom! Nekem ugyan nem települt fel, csak a download mappában van, ha kitörlöm egy héten belül újra ott van. Általában a gyerekek telepítenek rá a playről játékokat, majd ami nem tetszik nekik azt törlik, ill egy térkép és egy játék van amit varázslattal tettem fel, a térképet más eszközökön is használom, nem hiszem, hogy az okozná. Nuance tts-t is telepítettem, de az ingyenes, ill hozzá hangfájl, hogy beszéljen a navi. Régebben volt egy lebegőalkalmazásszerű dolog, amit alig tudtam kilőni, azt sem tudom honnan jött. Egy sötétebb szürke kör volt minden felett ott lebegett és valami office dokumentumtársító megnyitó menüje volt, ha ráböktem, halálra idegesített, de nagynehezen ment a kukába. (Lehet mégis települt egyszer a moboizé...?)
-
XtoRR
tag
Hat visszavittem. Most meg varok, hogy mikor kapom vissza...
Sajnos folytonosan "beeget" a kijelzo. A Chrome kedvencek menujet hagytam a kijelzon 5-10 percig, es utana egy szurke hatterkepen latszottak a Thumbnail-ek korvonalai es a szoveg.
4 napja van meg, es maris szervizelik. Szuper
-
Totis
aktív tag
-
+ old rocker
No, MM-ben sikerült megnyomkodnom, és hát tényleg nagyon frankó készülék!
A tabletek között körülnézve megerősödött az elhatározásom, hogy mindenképpen vmi hasonló kell. Már csak az a gond, hogy megláttam mellette a Prestigio tableteket is, és elfogott a kísértés/mohóság: lehet inkább egy 8-9"-os tabletet kellene vennem egy belépő telefon mellé...
Persze akkor meg nem tudnék netezni a tablettel, mert a sim a telefonban lenne...argh, sehogy se jó ez...(#901) lord.lakli
Tudom. -
ATM_automata
őstag
Ezt sajnos nem tudom megmondani, mert az első dolog volt, amit kukáztam a rossz paraméterezhetőség miatt. Már évekkel ezelőtt megvettem a Beautiful Widgets Pro-t, ott van Asus Forecast skin (mert az megtetszett), és azzal használom
-
-
ATM_automata
őstag
Igen, én is így gondolom. Reméljük, hogy a következő verziónál is oda fognak rá figyelni. Az Intel procik még most kezdenek beszivárogni a mobilokba/tabletekbe. Szerintem 1-2 év és verni fogják az ARM alapú megoldásokat, de hogy nem lesznek sokkal rosszabbak az biztos. Ezért is gondolom azt, hogy presztízs kérdés mind az Intelnek, mind a tablet gyártóknak, hogy első pillanattól kezdve le legyen rájuk panasz, hisz egy rossz kezdés évekre megpecsételheti az eladásokat. Pozitív más cpu architektúrákkal szemben, hogy készülék nem igen melegszik, szemben mondjuk egy Nexus4-el, ami konkrétan izzásig tud hevülni és ezzel együtt eszi is az akksit. Engem elsőre azzal "riogattak", hogy nem minden program megy el intel procin, de az elmúlt hónapok alatt még egyet se találtam, ami ne ment volna el, így ezt ki lehet lőni, mint ellenérvet. Ami hátrány lehet, hogy nincs rá főzött rom, VISZONT ha anno ilyen jól megcsinált rommal érkezett volna a 3x ennyibe kerülő GalaxyS2, akkor sose jutott volna eszembe CM romot felteni...ami azért valljuk be elég nagy dícséret az ASUS-ra nézve (a samsunggal szemben is).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest