- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
még sose kerestem ilyet...
Más..Ezeket amúgy nézte már valaki? 199$ nem pénz érte...szerintem...ha jó
-
ATM_automata
őstag
én azt nem értem, hogy minek dugod rá pc-re....airdoriddal mindent (sokkal többet is) meg lehet oldani és nem kell semmit dugdosni.
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg rá a Swiftkey app-ot. Nekem a gyári billentyűzet nem jött be. Viszont most meg le van árazva 399.-Ft-ra. Akinek esetleg nem jön be a gyári, annak érdemes rászánnia ennyi pénzt.
Más:
Találtam TurnCase-t az eBay-en 8000.-Ft-ért. Akit esetleg érdekel még van belőle 7db a hirdetésben. -
ben11
őstag
Lekopogom. Úgy néz ki hogy a tábla elfelejtette a hibát.
Más. Mielőtt megvettem volna bementem egy edigitalba. Persze minden netet igénylő app le volt jelszavazva, kicsit csalódott is voltam, hogy a böngészőt nem tesztelhetem.
Erre rátaláltam a lebegő alkalmazásokon belül a böngészőre, ami elkerülte a figyelmüket.. -
Drachoo
senior tag
Kijelző hiba
Első szerviz: semmit nem csináltak, csak egy szoftveres downgrade-t... Nem is értettem minek.
Úgy látszik azt hiszik az mindent megold.
Második szerviz: Postafordultával megy vissza a készülék, mivel a kijelző probléma még fennáll. Kijelzőcsere lett a vége. A szervizben sikerült azonban tönkretenniük a wifi-t (nem kapcsolható be, inaktív a menü) és mellé még a beépített fülest (telefon közben nem halom a partnert, ők azonban hallanak engem. Headset-tel, kihangosítóval megy hibátlanul.)
Harmadik szerviz: Ismét postafordultával ment vissza a készülék. Úgy néz ki alaplapot cserélnek. Jelenleg itt tartok.
Október elején vásároltam a készüléket, azóta talán másfél hetet használtam.
-
Gabor970
addikt
Adom a T-s számlát, igen két év a garancia. Bármelyik T-mobile boltban tudod gariztatni, ha gond lenne.
Amúgy nekem is van egy ilyen készülékem, nálam nem volt semmi gond vele eddig. Szeretem. Azért kicsit kényelmetlen telefonnak, de igazából másodkészülék nálam. Van céges kicsi telefonom, azzal szoktam inkább beszélni. -
ATM_automata
őstag
Vannak olyanok, akinek volt akku problémája. Ezt garanciában cserélték eddig mindenkinek. Töltés helyett egy kérdőjel jelenik meg az akku képe helyett a képernyő közepén. Széria hiba lehetett, elképzelhető, hogy a most kapható készülékek már nem érintettek ezzel a problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest