Új hozzászólás Aktív témák
-
-
berek21
őstag
válasz
dehecked #936 üzenetére
Főleg a GPS részhez tudok hozzá szolni. Mind a két készülék volt nálam egyszerre ugyan azzal a "legnépszerűbb" szoftverrel. A nexus 7 gyorsabb volt valamivel tervezésnél, de lassabban talált műholdat. Itt most tényleg csak pár másodpercről beszélünk ám! Viszon a nexus, jobban fogyasztotta az akksit, és még töltés közben is merült. Nem hiába, az erős hardver bizony enni kíván
Amúgy mind a kettő csodás, részletgazdag képet ad.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
dehecked #938 üzenetére
Ha esetleg van t-home-os internetelőfizetésed és aranykártyád, akkor 45660.
-
ATM_automata
őstag
válasz
dehecked #197 üzenetére
Ezek szerintem szürke importos, himi-humi webshoppos cuccok. Részemről sose bíztam ezekbe a noname webeshoppokban. Amit beírtam az előbb, az hivatalos infó, lehet rá támaszkodni nyugodtan. Az első szállítmányok állítólag a jövő héten vagy azt követő héten érkezhetnek a nagykerekbe, de nem lesz túl sok, 10-20 darabokról beszélnek nagykerenként.
-
ATM_automata
őstag
válasz
dehecked #195 üzenetére
Elvileg itthon a 16GB-os, hátlapi kamerás készüléket fogják árusítani. Nagyker árlistán már előfoglalható és egészen tetszetős az ára is. Azt viszont valaki megírhatná nekem, hogy ezzel az ATOM procival mi a helyzet, mert én is tervezem, hogy veszek egy ilyet, csak nem tudom, hogy mondjuk az SGS2-mhöz képest hová tegyem.
Techspec:
Gyártó: Asus
Szín: Szürke
Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean
Kijelző mérete / Képarány: 7" / 16:9
Kijelző típusa / fajta: IPS / Kapacitív- 10 ujjas multitouch
Kijelző felbontása: 1280x800
Platform: Intel® Atom™
Processzor típus / órajel: Intel® Atom™ Z2420 - 1,20GHz
Belső memória: 1GB
Háttértároló: 16GB Flash
Kártyaolvasó: 1x microSD max 32GB-ig
USB2 0: 1x micro
WiFi: 802.11bgn
Mobil internet: beépített 3G (microSIM)
Bluetooth: 3.0
Webkamera (előlapon): 1,2Mpixel
Webkamera (hátlapon): 3,0Mpixel
Súly: 340g
Méret: 196,6 x 120,1 x 10.4 mm
Beépített szenzorok: Fényérzékelő, gyorsulásmérő, giroszkóp, digitális iránytű, GPS
Garancia: ASUS - Háztól házig garancia - Hotline +36 1 505 4561
Extra: Mobiltelefon funkcióval!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest