Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
válasz
Kicsirics77 #1430 üzenetére
Mindjárt meg is rendelem én is tőlük, csak meg kell várjam, míg felkel öcsém Mo-n
Asus webshopban elintéztem volna neten keresztül a fizetést, de emagnál nem kapok csak utánvétes opciót
-
dehecked
tag
válasz
Kicsirics77 #1428 üzenetére
Akkor még jobban meg vagyok lepve. Nyár közepén elhagytam az országot, nem volt lehetőségem követni az árakat, és ha jól rémlik, akkoriban 60ezer környékén vehettem volna.
-
dehecked
tag
Ezt ide is belinkelem, hátha valakinek kedve támad. 2 van ebben a pillanatban, de szerintem mire befejezem a kommentem, már az egyiket elhappolom, ennyiért ez túl szép, szerintem legalábbis.
-
dehecked
tag
válasz
ATM_automata #949 üzenetére
Hát árban sokkal előrébb nincs, 170 GBP (~60e HUF), de én tényleg erre a sztereó hangszórópárra lennék kíváncsi, illetve a pletykára, hogy a nagyobb Atom proci még akksikímélőbb lenne ha nem pörgetjük 100 %-on.
Bár azt mondom a Nexus 7 hangszórója is megfelel az igényeimnek a sima kis fekvefilmezős időtöltésemhez. -
dehecked
tag
válasz
ATM_automata #945 üzenetére
És ha azt mondom, hogy van UK területén ismerős aki minden hónapban azt szerez nekem amit akarok?
persze az én pénzemen, de ott nem olyan vészesek az árak se, meg akkor valószínűleg hamarabb is lenne friss Fonepadem
-
dehecked
tag
válasz
KamuMazsola #940 üzenetére
Nem rendelkezem semmi ilyesmivel, de azért köszi
(#941) KamuMazsola
Remélem MM-ben is leakciózzák, vagy ha kihoznák az újat, és jobb a sztereó hangszóró annyival, akkor lehet azt választom, kérdés, hogy mikod lesz elérhető itthon az új variáns.(#942) berek21
Köszi a részletes választ! -
dehecked
tag
válasz
lord.lakli #937 üzenetére
Én a Domino-t, meg a listaárat néztem mindig, a Listaár maradt, a Domino meg 64000 körüli értékról ment fel 71000-re, sajnos. Bár igaz, nem tegnap néztem utoljára, csak most, hogy megvan a keret rá, újra előkerült a vásárlás, mint ötlet
-
dehecked
tag
Na akkor most, hogy szerintem mindent elolvastam amit lehetett, és hetek óta követem a fórumban zajló dolgokat is, kérdeznék párat.
Az új Fonepadban változtatnak valamit az akksin? Van erről valami info neten?
Hol most a legolcsóbb a készülék? T-Mobile-nál láttam, hogy felvitték az árat sajnos
Ami még érdekelne, ha volt esetleg valakinek Nexus 7 előtte, melyiket tartja jobbnak?
Főleg GPSként, meg filmnézésre használnám, más dolog annyira nem érdekel, de erre kicsi a 4" ami most van (a filmhez leginkább). Az egyedüli amit sajnálok benne az a fém hátlap, nekem pl az a gumis műanyag a Nexus 7esen baromira tetszik.
Ja igen, mielőtt elfelejteném, fejhallgatóval mennyire lehet felhúzni a hangerőt? Szubjektív véleményekre vagyok itt elsősorban kíváncsi, pl olyanoktól akik buszon használják, mert nálam is ez a cél -
dehecked
tag
válasz
ATM_automata #196 üzenetére
http://www.screenshop.hu/asus-fonepad-16gb-android-sz%FCrke-frontkamera-p-13957.html
Ezen például frontkamera nincs
nem tudom mennyire kamu, de egy tízessel olcsóbb mint amennyi a cikkben van említve.
-
dehecked
tag
Van róla valakinek tudomása, hogy hátlapi kamera nélküli verziót tudok-e vásárolni valahol Mo-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest