Új hozzászólás Aktív témák
-
insido
tag
Legnagyobb megdöbbenésemre a rácsatlakoztatott 1 Tb-os WD My Passport ultrámat gond nélkül felismeri. Filmet,zenét lejátsztik, másol ode-oda mindent. Miközben a 16Gb os pendrive-ot nem ismeri fel. Hogy hogyan vannak formázva azt most nem tudom közölni. Két nap mulva dél felől várjatok és leírom ha valaki kíváncsi rá.
-
insido
tag
Békés, boldog karácsonyt és Boldog Új évet kívánok minden kedves fórumtársamnak, kívánom, hogy minden vágyatok teljesüljön és a baj messze elkerüljön benneteket!!!
-béke- -
insido
tag
válasz
maranadegu #1141 üzenetére
Az EEEpad kategóriában keresd.
-
insido
tag
Üdv Srácok!!!
A közeljövőben egy-Két hétre el kell utaznom és sajnos nem vihetem magammal a Fonepad-et. Teljesen feltöltve, kikapcsolva szerintetek mennyit bír ki? Vajon mennyire merülhet konkrétan ez a készülék és úgy általában egy akkumulátorról működő kütyü kikapcsolt állapotban. Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv. -
insido
tag
Srácok ezt a tokot láttátok már? [link]
Elég kamugyanús... -
insido
tag
válasz
ATM_automata #806 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy ki van pipálva mintha a Pro verzió lenne telepítve de amúgy nem. Mindegy nem akarok ezzel tovább foglalkozni... (de úgyis rájövök a turpisságra...)
-
insido
tag
válasz
ATM_automata #804 üzenetére
Verjetek pofán de ez nem az Asus saját progija lenne? Ezért nem értem...
-
insido
tag
válasz
KamuMazsola #802 üzenetére
Igen ám csakhogy nem ismeri fel a Fonepad-em, valamiért nem kompatibilis és nem tudom miért..
-
insido
tag
Skacok! A gépen köztudottan az Asus Supernote lite verziója van fent. Most az a kérdésem, hogy a pro verzió mivel tud többet? Videókon úgy láttam, hogy a kézzel írt betűket gépi betűkre változtatja,vajon jól láttam?
Köszi -
insido
tag
válasz
ATM_automata #793 üzenetére
Gondolom egyeseknek az nem egyértelmű, hogy független-e, pláne ha t m.-tól szerzi be. Én már veterán t-h. os vagyok két éve ugyanezt már végig csináltam a kérdésekkel, válaszokkal együtt egy másik tablettel. Tényleg unalmassá tud válni a történet. A magam részéről befejeztem ezt a témát.
-
insido
tag
válasz
KamuMazsola #778 üzenetére
Üdv. Az én T-Home-os készülékemmel lehet telefonálni és a mobil net is működik, szinte azonnal kipróbáltam, amikor megjött. Azt is megtudom erősíteni, hogy független...
-
insido
tag
Sziasztok! Én is megkaptam a szerkezetet. Nem bírtam magammal és felraktam a megvásárolt modern combat 4-et. Meghalt tőle. Viszont a Need for Speed most wanted szépen megy.
-
insido
tag
válasz
mcguyver #671 üzenetére
Köszönöm a választ!
Valahol más (nem Lithum Ion ) aksit olvastam és ezért is merült fel a kérdésem. Magától nem jelez a gép, hogy lemerül rakd töltőre? Progikat én is írok, ha már itt lesz nálam. Sőt pár játékra is kíváncsi vagyok, majd azon tapasztalatokat is megírom.
béke -
insido
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz én is hamarosan Tulajdonosa leszek egy ilyen cuccnak. Első kérdésem az lenne, hogy az aksit első használat előtt valóban 8 órahosszáig kell tölteni, ahogy a kézikönyvben írva vagyon?! Azt is olvastam ( szintén User manual-ban), hogy nem szabad a töltőn hagyni sokáig, tehát egy: este rádugom, elalszok, reggel lehúzom történet veszélyes lehet???
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest