Új hozzászólás Aktív témák
-
mcguyver
csendes tag
válasz
BaCoNBazsó #1279 üzenetére
-
mcguyver
csendes tag
válasz
ATM_automata #1224 üzenetére
Android 4.1.2
Build: JZ054K.WW_epad-v3.2.7 - 20131129Szóval semmi különös
-
mcguyver
csendes tag
Elkészült a gépem, teljesen lemerítettem, és kipróbáltam, feltöltött.
Gondolom aksit, vagy alaplapot cseréltek, nem tudom, de a ház ugyanaz, amiben elküldtem.
Új rendszert is húztak rá.
Mindenkinek jó pihenést! -
mcguyver
csendes tag
Köszönöm a biztatásokat, jelzek, ha van valami ez ügyben.
-
mcguyver
csendes tag
válasz
lord.lakli #1061 üzenetére
2013 szeptember 2.
-
mcguyver
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Ma sajnos megjelent nekem is a nagy ? az aksi jelben.
Van-e valami, ami töltésre bírhatja, vagy vigyem vissza?
Szétszedni nem szeretném, mert garanciavesztéssel járna szerintem.
Ennek ellenére nagyon szeretem a kis gépetMás: Aki visszakapta, annak formázták, vagy megmaradtak az adatok rajta?
-
mcguyver
csendes tag
Ha megkapod úgyis nyomkodod egy darabig. Estére szerintem tedd fel tölteni, nem kell aggódni hogy bajt okoz. A 8 óra töltés, meg szerintem a múlté már. Régen kellett formázni az aksikat. Egy dologra figyelj, hogy csontra ne merítsd le, mert voltak ebből gondok a fórumon is. Én is csak 5%-ig merten lemeríteni.
Más : aki olvasásra adja a fejét annak mindenképpen ezt ajánlom COOL READER
Varom az általatok is hasznosnak vélt programokat. -
mcguyver
csendes tag
Pár infót írnék ide, hátha azzal is segítek:
Több program vam, amit használok:
1. Battery töltöttség kijelzése: CoolTool program kiválló erre, tulajdonképpen mindent megjelenít amire éppen kíváncsi vagy, javasolt 2 vagy 5 sec a megjelenítésnél beállítani.
2. Go Launcher ex: Launcher program, lecseréli a gyárit, szerintem igen hasznos, rengeteg theme van hozzá
3. időjárás: -Aix weather widget, időkép.
4. óra: Alarm Clock free
5. hírek olvasása: Android portal.hu, World Newspaper, Híradó, Google news
6. online rádió: Xiia Live,
7. Tv: SPB TV, Eurosport Player (előfizetés kell hozzá!)
8. Műsorújság: Port tv, Tv24
9. aksi kímélése: Power Master (GO Launcherben telepíthető), Auto airplaneEgyelőre ennyi. Ha valaki kedvet kapott, kérem írja meg a saját gondolatait, hátha én is tanulok valami újat
Természetesen a felsorolás nem teljes, egy egy ponthoz még lettek volna ötleteim, de ezeket használom megelégedve egy ideje, a harmadik eszközön.Végezetül egy képernyőképet is mellékelek...
-
mcguyver
csendes tag
Megjelent az Asus Fonepad 7 újabb változata
- 1,6 Ghz processzor vs 1,2 Ghz...
link -
mcguyver
csendes tag
válasz
ATM_automata #631 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
Az ötlet jó volt.
Azonban egy factory reset megoldotta a problémát.
A Real Racing 3 nagyon tetszik... -
mcguyver
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék, mert nem kapcsolódik a Tab a Windows 7 64bit rendszeremhez USB-kábelen keresztül.
Tablet átkapcsol, de a Win7 az MTP-USB drivert nem tudja telepíteni.
Telepítettem manuálisan is a drivert, a hivatalos honlapról letöltve, de ezzel sem működik.
Van valami ötletetek? -
mcguyver
csendes tag
Kedves fórumozók. Boldog tulajdonosa lettem egy ilyen csodás kis eszköznek. A kérdésem inkább a tokkal együtt billentyűzet, milyet próbáltátok, mit ajánlotok?
Hasonlóra gondolok...
http://m-shop.brando.com/Google-Nexus-7-Asus-2012-Case-with-Bluetooth-Keyboard_p8045c1609d118.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest