Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
válasz
telefon6310
üzenetére
Hétfőn meg is kaptam. Franko ez a telefon tetszik így első nap átmeneti 6s után.
-
lorinho
aktív tag
És a telekomtól vásárolt készülékekre jár az 1+1 év?
-
lorinho
aktív tag
válasz
anderledani
üzenetére
Hmm, na azt még nem is láttam. Árukereső 270-et írt rá...
-
válasz
anderledani
üzenetére
Ez attól függ, hogy mennyit tervez vele. Ha sokat akkor ok lehet de ha 1 év vagy annyi se akkor felejtős a +30-40-nel drágábbért szerintem. Annyival többért úgy sem tudja majd eladni hiába hivatalos partnertől származó...
-
lorinho
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes még iPhone Xs-t venni?
-
BaLee
addikt
Miért nem működik nálam a 3D fotó feltöltés Facebookra? Próbáltam a leírás alapján, likeoltam a Facebook 360 oldalt de nem jelenik meg a lehetőség.

-
zmtTom
aktív tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Meg szabad azt venni? Számít valamit? Vagy van esetleg eltérés a magyar és az között? Bocsi nem értek ennyire hozzá.
-
zmtTom
aktív tag
Az Aqua-ban ezt kódos XS-t árulják: MT9F2PM
Mit lehet róla tudni? Hova való? Vagy hol találok az Xs-ekről valami leírást hogy melyik hova tartozik a világban? Köszönettel
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
anderledani
üzenetére
Nekem ilyesmire, de tényleg, egyszerűen nincs időm. Különben már rég megtettem volna. Meg aztán, valahogy mindig is az volt az ios-re jellemző, hogy ilyeneket nem kell csinálni.
Egyébként meg rossz helyre írtam, a pro max csinálta már megint a hülyeségét. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az előbb megnyitottam a revolut applikációt, a faceid-ig nem jutott el, ott megfagyott a program. Utána bezártam, aztán abban a pillanatban az egész mobil kifagyott, percekig hiába nyomtam bármit. Aztán egyszer végre sötét lett a képernyő, utána bekapcs, most működik rendesen.
Jah, és a persze meleg is volt, a szokásos helyen a kamera környékén a cpu tehát dolgozott.
Komolyan, nem értem mi történik ezzel az utolsó frissítéssel, illetve azóta.Másnál volt hasonló jelenség, vagy csak nálam bugos az Istennyila is már...
-
Peat76
őstag
A Safari privat módba került, nem tudom hogy..
Hol állítom vissza? Nem találom...
-
PACSA75
őstag
válasz
Hulkminator
üzenetére
Furcsa ez az eszmefuttatás, kicsit talán kesze kusza: az iPhone a legjobb, de rengeteg okostelefont lehet venni, ami sokmindenben felülmúlja az iPhonet😀.
Én is használtam csúcs androidos telefonokat, most pl Samsung S10e ről jöttem ami szinte tökéletes telefon, az iPhone csak aksiban múlja fölül és talán kamerában, bár ebben talán kiegyeznék egy döntetlenben.
Maradjunk annyiban, hogy az iPhone egy nagyon jó és szép telefon, de vannak akár jobb androidos telefonok is. Én mindkét rendszert és telefonjait szeretem, ezért is váltogatok a két rendszer között. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Hulkminator
üzenetére
szerintem az iPhone a legjobb okostelefon a piacon...
rengeteg okostelefont lehet venni a piacon ,ami sok mindenben felülmúlja az iPhone-t !Ebbe rendesen belebonyolódtál. Amúgy írnál példákat arra a, sok mindenben felülmúlja az iPhone-t ! kijelentésre? Mi az a sok és melyek ezek a rengeteg okostelefon?
-
Hulkminator
csendes tag
Használtam csúcskategóriás Samsungot és Huawei-t is ,de továbbra is azt mondom ,hogy az iPhone tudja azt a precízséget,összehangoltságot,stabilitást nyújtani ,ami számomra a legjobb . Időközben kipróbáltam egy olcsóbb Xiaomi készüléket is ,amiben kellemesen csalódtam ,nekem jobban bejött ,mint a Samsung vagy mint a Huawei . Abszolút nem vagyok tehát fanboy,de szerintem az iPhone a legjobb okostelefon a piacon . Persze ha nem lenne iPhone ,akkor se dőlne össze a világ ,rengeteg okostelefont lehet venni a piacon ,ami sok mindenben felülmúlja az iPhone-t !
-
stifi82
aktív tag
válasz
telefon6310
üzenetére
Hétfőn megrendeltem ma péntek van sajnos nem jött még meg a fólia.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Elvileg? Gyakorlatilag sem lehet észrevenni, hogy az A13 erősebb lenne, még a videorender is egyszerre készül el, ahol illene elverni az A12 bionic-ot.
Valószinűleg, soha nem is lehet ezt majd érezni, mert nem tervezték meg jól a hűtését a cpu-nak, ezért nem tudja kimutatni, hogy mit tud valójában, csak a fagyasztóban.
A12X-et meg nem rakhatták bele a pro (max)-ba, mert ahhoz a tablet-ben is durva hűtést terveztek és ott volt hely. De arra szó nincs, hogy az mennyire kicseszett gyors cpu, egyszerűen széjjelgyalázmindent a mai napig. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Döntsd el te...
Az egyik pro max a másik xs max mobillal készült. Vagy fordítva.
[link]
[link]A véleményem az, hogy semmi, ismétlem semmilyen különbséget nem lehet felfedezni nappal, ugyanazon beállítások mellett.
A két kép úgy készült, hogy előkap, rábök a kijelzőre és katt.
Tehát, kb 3-4 másodperc se, vagyis automatán, úgy, ahogy az algoritmusnak éppen "jó" volt.
Nyilván lehetett volna tökölni és finomítani még mind a kettőn a beállításokkal, de akkor komolyabb gépet viszek magammal. Automatán egyszerűen nincs különbség. Abban sem vagyok biztos, hogy a beállítások finomításával (tehát nappalról van szó), a pro max nem marad volna alul. Az tény, hogy tök sötétben elveri a száját az xs max-nak, de én konkrétan nem fényképezek tök sötétben, főleg nem egy mobillal. -
zmtTom
aktív tag
Kaptam egy jó ajánlatot 11 pro-ra. El gondolkodtam rajta érdemes e váltani. Valójában miben jobb az XS-nél? Mert olvasva a hozzászólásokat, hát nem is tudom hogy jobb e....
-
PACSA75
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Sajnálom hogy ilyen gondokkal kell szembesülnöd.
Az a jó kis 6s, szerintem az volt a legszebb iPhone, és méretben is tökéletes volt. Éppen ezért várom az i9 megjelenését, de szerintem a teljes képernyőtől már nem leszek hajlandó megválni, igy valószínűleg marad az XS. -
PACSA75
őstag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Nem kell megmagyaráznod a számodra kellemetlen / zavaró tényezőket, hiszen ezt te érzed és ezt mindenkinek el kell fogadni.
Persze azt is hozzá teszem hogy én meg évek óta csak az amoled / oled kijelzővel felszerelt készülékeket vadászom. Nekem ez tetszik és szerencsére bírom is.
-
Gigicuci
senior tag
Be volt igen.
mint kis kutakodással kiderítettem az iPhone is PWM eljárással szabályozza a fényerejét, és minél alacsonyabb a fényerő annál inkább villog a kijelző aka flickerel. A nagy többség nem érzékeny rá, ez a jó hír, de azért sokan igen.
Más gyártó kicsivel drágábban ugyan, de jóval szem barátabb módon oldja meg a kérdést: DC Dimminggel.[link]itt a PWM gyakorlatban, 2:24-től.
[link]De hogy valami lényege is legyen a hozzászólásomnak, minél magasabb fényerőn van a teló, annál kevésbé látható a szem/agy számára.
Na mindegy, nekem marad az LCD kijelző és valamikor a jövőben talán az Apple is elfelejti a PWM-et.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
stifi82
üzenetére
Ez a telefon valami eszméletlen penge szerkezet.Nagyon szerettem használni, rövid idő alatt teljesen hozzám nőtt. Ezért voltam nagyon-nagyon szomorú amikor ma elvitték, de nem tudtam mit tenni: a szemem nem bírta az oled kijelzőt. Könnyezett, és búgott a fejem tőle, főleg sötétben. Próbáltam becsülettel megszokni de nem ment... ez van. Járt tőletek valaki így?
-
stifi82
aktív tag
válasz
telefon6310
üzenetére
Köszi a linket ez nagyon jókor jött tegnap vettem 1 XS-t meg is rendeltem remélem hamar itt lesz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
thomson7575
üzenetére
Milyen fajta került rá? A Nillkinnél nincs ilyen probléma, ha pontosan helyezik fel.
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
Nemreg beszereztem en is egy XS-t. Tudnatok ajanlani valami jobb uvegfoliat ra?
Rarakattam nemreg egy 3D-set de az uvegfolian korbe ilyen fekete keret van ami beleer a kijelzobe es eleg zavaro. -
Lanash
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
@ telefon6310 - köszi a felajánlást, de ezzel a lehetőséggel most nem élek, a linket viszont mentettem.
-
telefon6310
tag
válasz
üzenetére
Szerintem amióta okostelefont használok, azóta csak tőlük veszem a viszonylag olcsó és vékony fóliát. Soha nem volt vele ilyen gondom. A mostani XS telefonomra is ezt tettem, kb. két hete, mikrokarc sincs rajta.
De ne érts félre, ha neked rossz tapasztalataid vannak vele, nem vitatom. Gondolom fehasználásfüggő. Persze az is hozzá tartozik, hogy én nem zsebben hordom simán a telefont, hanem még plusz egy bőrtokba is beleteszem. Valószínűleg itt van a kutya elásva. -
törölt tag
válasz
telefon6310
üzenetére
protectionfilms24 a legrosszabb minöségü szerintem. 2 napot volt nekem fent full karcos kopott lett a fólia.
-
telefon6310
tag
Tudom, ez nem a reklám helye, de nem is kereskedni akarok. Hármasával tudtam csak rendelni, ajándékba odaadok ez első+hátsó fólia garnitúrát, ha eljössz érte a XX Kerületbe. Nagyon vékony, jó minőségű cucc szerintem.
Ha nem, itt a link, tudsz rendelni Németországból, 2-3 nap alatt megérkezik: [link] -
Lanash
senior tag
Köszönöm.
Az üveget próbálom kerülni, mert nem tetszik. Nem szeretnék semmit rakni a telefonra, de a gyerek mellett kell.
Szóval van olyan ami fólia, és ki van vágva a Face ID-nál?
XPRO -kat néztem de nem volt eggyértelmű melyik van kivágva.
- Matte
- Anti Shock
- Ultra Clear -
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem találtam meg. Milyen fóliát érdemes rakni Xs-re? Mindenképpen olyat keresek ami nem fedi a face id-t. -
Peat76
őstag
A telefonon lévő képeket és videókat ITunes-al könnyen át tudom emelni PC-re.?, megtelt a teló és kell újra a tárhely!
-
trobi28
addikt
Tudtok ajánlani jól működő hívásrögzítőt?
-
royslade
tag
-
masoma
csendes tag
Sziasztok!
Milyen nem gyári gyorstöltőt ajánlanátok iPhone XS-hez? Van teljesítménybeli különbség egy usbc-s és egy normál usb-s töltő között? -
LaciGSM
aktív tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Mivel egy áruhitelt vesz fel, tökmindegy mire veszi fel, ha nem fizet, csak a bank részéről lesz követelés! Ha veszek egy Notebookot hitelre és nem fizetem, azt sem tudja tiltani, elvenni
Szóval csak annak lesz baja aki felvette a hitelt! A teló meg nem szolgáltatós, így egyik szolgáltató sem fogja tiltani, mert úgymond nem hozzájuk tartozik! -
Norbi.
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
igen, az Euronics nem tudja tiltani, sem a Cetelem/Cofidis, a szolgaltatok tudjak tiltani, de nekik semmi kozuk a telefonhoz.
De, egy adasvetelit azert irj, az a biztos. -
Norbi.
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nem tiltják áruhitelnél.
-
trobi28
addikt
válasz
ateszapa748
üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag kicsi rá az esély, hogy a bank végigvigye a dolgot egy ilyen áruvásárlási hitelnél. Én még nem hallottam ilyen esetről, de elképzelhető, hogy volt rá precedens.
-
ateszapa748
aktív tag
Itt is felteszem a kérdésemet hátha valaki tudja a választ... Szerintetek Euronicsban hitelre vásárolt telefont tilthatják nemfizetés esetén?
-
oil120
senior tag
Kis segítséget kérnék.
Mikor balra húztam a képernyőt a vidgeteknél volt egy olyan, hogy leparkolt autó.
Ez mostanában nem jelenik me, pedig működött. Hogyan lehet ezt beállítani?
Lehetséges, hogy az eltűnésének az az oka, hogy a Google Maps Beállításaiban a Navigáció részben a Parkolási hely mentését a bluetooth-ról átállítottam az Ön mozgása alapján-ra. Ezt pedig vissza sem tudom állítani.
Köszönöm -
PACSA75
őstag
-
Gigicuci
senior tag
Na, eddig bírtam ellenállni én is megrendeltem egyet. Az XR-t nagyon próbáltam szeretni de nem ment, az XS-re meg mindig vágytam de most már végre árban is elérhető lett a magamfajtának is.
Remélem így másfél évesen is fogja adni a prémium érzést. Illetve a 3D Touch-nak is örülök, én sokat használtam.Van a családban 11PRO is de nappali képekben nem láttam nagy különbséget, ezt ti is így látjátok? Köszi
-
Norbi.
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Mind3.
Nézd meg a kijelzőt valahol, ha tetszik és nem gond az Xs-nél nagyobb káva, akkor 11.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Akkor 11.
-
eladogeppc
veterán
Srácok. Már nem tudom mit csináljak. iPhone 11, XS Max vagy XS legyen.
Kamera és üzemidő fontos. Szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Vicces képek
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest