- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Nekem is van ilyenem, de az enyem vagy szar vagy ilyen, de a gombokat tok nehezen lehet nyomkodni.
spigen liquid air is jo nagy csalodas volt, sokkal gagyibb minosegu, mint ami a 8 plusszon volt es meg modositottak is rajta, de minek...
tettem egy xprotector matte szilikont ra, jo vekony, nem lesz tole krumpli a telefon es a kamera sem er le sehova, ja es a gombokat is konnyu nyomkodni, mintha nem is lenne rajta semmi. Szoval nekem ez bejott. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A Nillkin átlátszó TPU tokja, brutálisan elkezdett besárgulni, szerencsére ez a telefonon egyáltalán nem észrevehető, csak úgy vettem észre, hogy a spigen szintén átlátszó tokja mellé dobtam. Nagyon szeretem azt tokot egyébként, szinte belesimulva megy bele a telefon, mintha rajta sem lenne és nagyon jól tapad a kézhez.
Erről a filléres tokról van szó...
-
balika333
tag
Valóban nem írtam. Telekom mobil internet (eSim) és van egy fizikai Vodafone kártya (céges). Az a furcsa hogy a korábbi iPhoneoknál is tapasztaltam ilyet de most elég sűrű. Szerintem inkább modem probléma lehet mert volt Samsung Huawei telefonom is, és egyiknél sem tapasztaltam ezt ugyanolyan körülmények (munka - iroda - bevásárlás - utazás) között. A napi 3-4 elfordulás azért sok. Most viszont elfogyott a keret, átállítom a fizikai Vodafone SIM internetére, kiváncsi vagyok mi változik. Köszönöm a visszajelzéseket
-
-
balika333
tag
Sziasztok. Találkoztatok olyannal hogy egyszer csak megszűnik az internet? Görgetem a FB-ot, egy idő után elmaradnak a képek es ha rakattintok egy linkre akkor nem töltődik be. Látszólag van internet de mégsem. Sőt a Messenger is többször nem tud csatlakozni. Repülő kód be és ki megoldja a problémát illetve ha várok vagy 2 percet utána minden oké. Ezt naponta kb 3-4 alkalommal eljátsza. Az eSim netet használom, kevesebbszer jön elő a fizikai Vodafone kártyával. Köszönettel: Balázs
-
tboldi
nagyúr
[link]
----------------------------------------Bájdövéj tegnap felraktam a legújabb bétát, eddig nem találkoztam semmilyen különösebb hibával, felőlem akár ki is lehetne adni véglegesként. Anno az iOS 11 sokkal rosszabbul kezdett.
-
Hitch
senior tag
Kint az új béta.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Egy siket ismerősöm kért meg, hogy járjak utána miért nem megy neki az ersténél az apple pay. Wizzair oldalán akart fizetni vele hibát dobott. Írt emailt az erstének de nem tudtak neki segíteni, valaki esetleg jár hasonló cipőben?
Friss IOS.
-
válasz
TheBikerider #5156 üzenetére
Nem rossz amit úgy tud a gép, programokat is adhatsz hozzá, pl ami esetleg hiányzik.
-
-
-
válasz
TheBikerider #5153 üzenetére
Elvileg ami nekem van az is az, de sehogy sem látja a telefon, nem tudom az apon keresztül kapcsolatba kerülni.ez a típus van, LG f2j5wn4w
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Megjött ez a tok, komolyan teljesen frankó, pedig én utálom tokban a készüléket, de ezt írtam is.
Fénylik, mint a salamon töke, hátul rendes TG van. Körbe viszont fémes hatású gumi fogja, ezért könnyű be és kivenni is. Ha tudtam volna, hogy ilyen jó, az összes színből rendelek.Sajnos ezt gyorsba lőtte a kislányom és elküldte üzenetben nekem, én meg ide feltöltöttem, szóval bocs a minőségért, itt nem látszik ugyan, de tényleg úgy néz ki, mint a hirdetett képen. Viszont ott vékonyítottak rajta. Eleve egy max-ra akármilyen vékony tokot téve is, nem lesz vékonyabb
, de egyébként tényleg jó cucc, főleg ilyen fillérekért, pedig én nem igazán szoktam nézni az árakat, ha valami megtetszik.
Szóval bátran ajánlom...
-
Naya
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt már vki olyat, hogy a telefon ugyan látja a wifi-t, de nem tud rá kapcsolódni. Közben mellette egy középkategóriás Huawei simán gond nélkül kapcsolódik. Az enyém sz.r vagy ennyivel gyengébb a wifi mint a Huaweié?
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy lehet 2 simmel hasznalni a keszuleket ugy h az 1ik fizikai a masik e simes?
-
Fuji82
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy tudtok-e ajánlani NORMÁLIS autós tartót XS Maxhoz. Nem baj ha töltő is egyben de ehhez nem ragaszkodom. Kipróbáltam amit reklámoznak sok helyen. Azt amelyiket az autó szellőzőlamellájához kell csipeszelni és 4 görgő mozog és veszi fel a telefon formáját. Na hát szerintem az egy fos.
Ha olyan autóba próbálod használni aminek a szellőzőrácsának a lamellái mozognak annál totál instabil ez a tartó és előrebukik, kiesik belőle a telefon. Szóval legyetek szívesek ajánlani ha van személyes, jó tapasztalat. Köszi!
-
brodarics
tag
Tapasztaltatok olyat, hogy telefon felnyitásánál a híváslista jön be? Nálam rendszeresen előforduló "probléma", kicsit zavaró, van ilyen másnál is?
-
Peat76
őstag
18$, délután csinálok képet milyen a tok és hogy néz ki a lencsével! A Holdról nem tudok vele képet csinálni!..😂
Ma még lehet lövök pár még jobb képet...
A táv kb. 3cm, illetve 1.5 cm a 2x opzikai zomm-al pluszban!
Remélem lesz kicsit több időm, akarok pár tényleg jó képet! -
Peat76
őstag
[link]
Megjött ez a kis extra kiegészítő!
Rosszabbra számítottam, a tok is megfelelő!
Gyorsba lőttem pár képet...
A legkisebb bemozdulás is rombol, a fókuszt is be kell lőni!
Szerintetek? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Telefont teszt? Ezek arra jók, hogya családod elég frankó minőségben fotózd, ha éppen úgy alakul.
De a profi fotózáshoz annyi köze van, hogy lfsz...semmi. Márpedig holdat fotózni csak azzal lehet, profi cuccal.Valamikor árultam itt ezt a vázat, amit tartozás fejében kaptam, mert egyébként eszem ágában nem lett volna ilyenre költeni. Végül nem adtam el, sőt úgy döntöttem, hogy most aztán fotós lesz belőlem, ezért vettem hozzá mindent, olyan objektíve(ke)t meg minden szírszart, hogy duplájába került, mint maga a váz. Végül max 100 kép után landolt a szekrénybe a dobozában mindenestül, mert ez nem nekem való. Illetve lehet, csak nekem erre k....ra nincs időm.
Eladni meg azért nem adtam el, mert kb olyan jobban megy fel az ára, mint aranynak. Viszont ezzel már lehet holdat fényképezni, olyan minőségben, hogy a néző pofája leszakad.
De ezeket a mobilokat max arra találták ki, hogy az íróasztalon lévő földgömb/hold-ról csinálj egy aránylag jó minőségű képet. Felesleges ezeket ilyen (mobilokba való izével) tesztelni, még akkor is, ha a telefon neve a hatalmasságos IPhone (xs max). :-) -
-
-
válasz
TheBikerider #5120 üzenetére
Kíváncsi voltam rá, de az app elég sokat segít, a gyári kamerával fényes pacán kívül semmit nem lehet fotózni.
-
Költői kérdés volt...
Egy pici lencsével ellátott telefontól nem szabad elvárni, hogy pl. sötétben a holdat gyönyörűen lefotózza. Én azért nem teszek ilyesmit, mert tudom, hogy felesleges és az lesz az eredménye, amit Te varázsoltál és megy a kuka mappába.
Felesleges a teszt...minek?
Erre való pèldàul egy űrteleszkóp, vagy egy nagy távcső, ami képes rá.Na mindegy...ha valaki unatkozik...végülis, nem árt vele másoknak
-
válasz
TheBikerider #5118 üzenetére
Telefon képesség teszt pl?
-
-
-
nozs23
addikt
De ettől jobbat nem lehet csinálni, a gyarival kb semilyet
Persze, hogy nem lehet. Nem is ok nélkül. Őszintén mire használod ezt a 3 pixelből álló képet? Pocsék. Az is az, amit a P30 Pro-val lehet csinálni, pedig ők még próbálkoztak is.
Kb. olyan, mint vízipisztollyal lövöldözni a napra. -
tylarac90
csendes tag
zsííííííííír!
-
-
Peat76
őstag
Tudtok ajánlani valami normális, nem fizetős, nem havidíjas képszerkesztőt?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest