Új hozzászólás Aktív témák
-
Lozi8
tag
Üdv Mindenkinek. Kis segítséget kérnék. Lementettem volna képeket, videókat a számítógépemre (windows-os). Kb. a fele tartalmat vitte át, aztán azt mondta, h nem látja az eszközt, és onnan aztán semmit se. Hiába teszem rá az iphone-t nem látja a gép. Igy a fényképek mappa sem segít. Itunes telepítve. Help please....
-
radi8tor
MODERÁTOR
Volt már rá példa. Pl maszkban érthetetlen amit mondok, amint eltartom 2 centit a maszkot a számtól ismét felismerhető a beszédem.
Gyanítom hogy a zajszűrés néha túl jól működik. Pl SE-vel azt vettem észre, ha bal fülemhez tartom a telefont sokkal rosszabban hallani engem, mint ha jobb kézben jobb fülön telefonálok. Gondolom nagyon nem mindegy neki hány cm-re van a mikrofon a szádtól...⭐ Stella
-
masoma
csendes tag
ti kaptok olyan panaszokat, hogy nagyon halkan / alig lehet hallani a hangotokat hívás közben?
-
BaLee
addikt
Ez így van. De egy átlag user ugyanúgy nem tudja, hogy az iStyle meg az iCenter után az iSamurai nem hivatalos szerviz. Érhető módon ezt sehol nem reklámozzák a honlapjukon (én sem tenném) ha jól látom úgy van megfogalmazva, hogy "garancián túli szerviz". Van egy jól csengő név meg egy igényesen összerakott honlap.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Tibee86 #7173 üzenetére
Haverom iPhone 6S-ében cseréltetett akksit, utángyártott akksit tettek bele, egyrészt utána nem mutatta az akksi állapotát, a töltöttséget is sokszor furán jelezte majd pár hónap után felpuffadt az akksi és kinyomta neki a kijelzőjét a házból. Lehet, hogy olcsók az utángyártott akksik de én iPhonenál nem kísérleteznék vele.
-
anderledani
őstag
Pláne hogy már mindent lehet írni mikrokontrollerrel, pl utángyártott kijelzőt is hogy legyen TrueTone...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Peat76
őstag
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
trobi28
addikt
Persze. Állítsd be a jelszavak fiókoknál a Google fiókodat, ott pipáld ki a naptárakat és voálá, megjelennek az iPhone naptárjában a Google naptárba rögzített események
Azt, meg hogy fel ugróablakban vagy miként jelezze, állítsd be az értesítéseknélBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Be lehet állítani, hogy valamilyen felugróban megjelenjen ha a gugli naptárban születésnap vagy egyéb esemény lesz? -
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
Lefty
addikt
En 6S-rol valtottam XS-re par honapja, en is 11-et nezegettem meg. Nem bantam meg. Nekem a 11 kicsit budget ehhez kepest, aluminum keret, nagy batar telefon azzal a vastag kavaval oldalt meg lcd kijelzovel. Sokkal kompaktabb az XS es premiumabb erzest ad velemenyem szerint.
-
gonger
senior tag
válasz Blue meth #7162 üzenetére
Nincs már nagy különbség árban (talán alig 20 ezer) az XS és a 11 között, mondjuk nekem még mindig nem világos, hogy az olcsóbb boltoknál(pl mobilcorner) való vásárlásnál mit lehet veszíteni gariban. Hozzáteszem, sosem költöttem ennyit telefonra, ez nagyon sok pénz, akármelyiket is nézem.
Szerintem nálam az fog dönteni, hogy melyik kényelmesebb. Gyanítom az XS kezelhetőbb lesz egy kézzel is. Bemegyek egy boltba és körbefogdosom őket.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Blue meth #7162 üzenetére
Múltkor olvastam egy cikket facebookon ahol a szerző Xs-ről váltott 11-re és leírta, hogy ő mennyire elégedett a váltással. Kommentben meg kapta az oltást, hogy biztos csak magát akarja nyugtatni, csak az előnyöket írta (gyorsabb chip, kamera), a legnagyobb hátrányokat (kijelző, minőségérzet) meg meg sem említette.
-
Blue meth
senior tag
válasz telefon6310 #7160 üzenetére
Szóról szóra
11 és eközött vacilláltam még ősszel, de akkor még vmi 350 körül volt a 64gb-os, a 11-ből meg 290 volt a nyitóár. Mondom jó kamera, éjjeli mód végre, újabb hardver... vegyük azt. 2 hétig használtam, és vhogy nem éreztem extrának a telefont, nagy is volt, kijelzője se nyűgözött le, végül el is álltam a vásárlástól és vissza tudtam vinni.
Aztán végül maradtam a 6s-nél, de idén tavaszra már "annyira olcsó" lett a XS (nyilván Apple árakhoz képest), hogy mondom akkor csak ezt kéne venni. Végül Telekomtól hoztam ki, 236 a vége. Amikor először bekapcsoltam és megjelent a főképernyő a bolygós háttérrel... mondom váó, na ez a kijelző odab*szós! Egyértelműen látszik a 11 meg az XS közötti minőség amúgy, kb mindenhol, jobb telefon a XS szerintem összességében. Két rendszerchip között kb nincs különbség jelenleg, kamerában szintén nincs. Egyedül 11-nél az éjjeli mód ami extra, viszont van egy nagyon jó alkalmazás: NeuralCam. Nagggyon jó éjszakai képeket csinál, kb 11/11 pro szint, szóval még arról se kell lemondani.Szóval én is inkább XS ajánlanám 11 helyett.
-
telefon6310
tag
Mintha magamat látnám, én is ennyit tudok agyalni egy telefon megvétele előtt
Írok pár sort, hátha segít az én példám.
Én is androidról váltottam, azóta is hiányoznak dolgok, de megszoktam. Megszerettem az iOS-t olyannyira, hogy ha váltok, egyértelműen csak iPhone-t akarok, majd.
Én 11-est akartam, viszont teljesen véletlenül láttam meg, hogy az XS egy olyan mértékű áresésen ment át tavaly év végén, hogy bőven bement még a 11 alá is az ára. SZinte bezuhant az ára. Így január közepén meg is vettem a Turbadónál (2 év gari, abból ugye 1 gyári), kicsivel több, mint 200-ért. Nem bántam meg. Az első telefonom, ami szerethető. Mai napig élmény, akárhányszor csak hozzányúlok. Így visszagondolva, jól megszívtam volna a 11-el, mert az nagyobb telefon. Persze nem sokkal, de azért érezhetően féltégla kivitel már. Nekem már az XS is határeset. De még épp kezelhető. SZóval, nincs ezzel gond, bátran ajánlom. Üzemidőtől tartottam, de számomra az is megfelelő. Én próbálom 40 és 80 között tartani az akkut mindig, így egy nap általában egyszer, de legrosszabb esetben kétszer kell töltenem. Ez azt jelenti, hogy az én használati szokásaimmal 100-ról nullára a napot minden esetben kihúzná. Ennél nem is kell több. Elégedett vagyok. 64GB nekem bőven sok is, folyamatosan mentem a képeket/videókat számítógépre.
A 11 egy modernebb kamerás készülék, jobb üzemidővel, de nekem a féltégla már nem kell. AZ XS a csúcs volt 2018 őszi megjelenésekor, 400 ezer forintért. Ez a prémium érzés van benne a mai napig.
Új SE? Háááát, kicsit erőltetettnek tartom. Nem rossz az az iPhone 8, de azt a tokát meg homlokot rettentően nagy pazarlásnak tartom, kicsi a kiejlző. Pedig as ház mérete talán annak a leg tökéletesebb.
Remélem tudtam segíteni. Én nem bántam meg. Ez egy prémium kategória, igaz, hogy már bő másfél éves, de a mai napig érződik rajta ez. -
Patrik17
csendes tag
Sziasztok,
Lehet buta kérdés. Face ID-s feloldást követően sehogyan sem lehet megoldani, hogy ne kelljen felfele is pöccinteni az ujjammal a feloldáshoz? Androidon ez működik, ránézek, és hozzá sem kell érnem a kijelzőhöz, már a kezdöképernyőn is vagyok. Nagyon hiányzik ez a megoldás. -
gonger
senior tag
válasz Noukoum #7146 üzenetére
A mostani telefonom (Samsung A5 2017 5,2"-os kijelzővel, kb csontra ugyanakkora külső méretekkel, mint az XS, ez nekem még megfelelő méret, nagyobbat nem tudnék átérni) 32 Gb tárhellyel + egy 16 GB-os SD, amit most cseréltem ki a tabletem 32GB-os kártyájával.
Az alkalmazások is visznek el bőven helyett gondolom (egy FB is min 1 GB) de mióta megvan a kisfiam rengeteg képem és videóm van. Igaz, nem fáj fél évente lehúzni ezeket a PC-re, de az SE árazásából indulva gondoltam, hogy a 128 GB-os a jobb választás. Azonban kicsit kompromisszumosnak érzem az SE-t a (mostaninál is kisebb kijelző miatt), az XS kijelzője valóban meggyőzőbb, lehet érdemes lenne még a rászánt büdzsét bővíteni és a jobbat vennem... Az XS mellett szól a 4 GB RAM is.
(#7147) galaxys80 nagy a szórás az egyes eladók között, tudom, hogy vannak akik áfával mókolnak és fekete forrásból szerzik a készüléket. Mi az az ár amin még normális helyről meg lehet venni? Speedshop 229-ért adja az asztroszürkét, de van olyan telefonos aki még ennél is jóval alább kínálja.Melyik az a kereskedő aki most a legjobb áron dolgozik és egy gariztatás során nem lesz meglepetés?
#7148) Blue meth köszönöm, ez hasznos volt nekem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz radi8tor #7149 üzenetére
Nem az optimalizált töltésre gondolsz? [link]
Az olyan, hogy tanulja a szokásaid és arra tervezték éjjelre feldobod töltőre akkor csak 80%-ig tölti fel, aztán csak lassan adagolja a maradékot, hogy mire felkelsz akkor legyen 100%. A cél ne legyen fél éjszaka 100%-on töltőre dugva. Ha még új telefon ez a tanulási folyamat időbe telik, ha rendszertelen mikor töltöd, és nappal szem előtt van egyébként is, akkor érdemes kikapcsolni ezt a funkciót. Akkor normál sebességgel tölti végig, nem lassít 80%-nál. -
radi8tor
MODERÁTOR
Más ebben az XS-ben a töltőáramkör vagy a töltési logika. Ma autóztam vele 2 órát. Párszor vettem csak le töltőről de az Istennek nem akarja 90% fölé tolni a töltöttséget.
80%-ig nagyon gyorsan feltölti a PD töltő, de utána lassan. Lehet a meleg (süti a nap a telefont) miatt visszaveszi a töltőáramot hogy ne pukkanjon el?⭐ Stella
-
Blue meth
senior tag
iClouddal bőven jó az a 64gb is. Én is így használom, havi 300 Ft, de legalább nem foglalja a helyet a telódon.
Egyébként én elfogadnék egy SE 2020-at is normál esetben, de egy XS után biztos nem kéne. Ez a telefon nagyon prémium hatást kelt, a kijelzőt már kár is összehasonlítani (pedig volt 6s-em is, amin szintén gyönyörű volt, de ez köröket ver rá). Hiába újabb az SE, semmivel nem jobb, A12 meg A13, mindkettő nagyon jó rendszerchip, hasítanak mint állat, sebességgel nem lesz gond hidd el. -
galaxys80
veterán
-
-
gonger
senior tag
Üdv
Androidról váltanék, méretben max az xs ami nekem megfelel. Ami képbe kerül, az a 2020 SE. Tudom kisebb kijelző, vastagabb káva, gyengébb akku, de mégicsak újabb modell. Az Se vehető 128 gb-al , kb az a 200ezres ár lenne a plafon, de az xs miatt valahogy még bizonytalan vagyok.
Nap közben sok hívás, esetleg viber, messenger és kevés tartalomfogyasztás megy.
Megéri még ilyen viszonylatban szerintetek xs-t választani? -
MODERÁTOR
válasz radi8tor #7135 üzenetére
Nem rosszak a brodit tartók, de a pitaka is nagyon minőségi, és a saját tokjával működő mágneses tartó miatt sokkal könnyebben használhatóak, mint ezek a fogós tartók. Amióta ezt a pitaka magmountot használom, a fogós tartókat egy kicsit régimódinak tekintem. A 6s plus óta használom a pitaka tartót és tokot, teljesen elégedett vagyok vele, csak azt sajnálom hogy nem korábban tértem át rá. Még B-L-A-C-K ajánlotta.
Tényleg, vele mi van? Nagyon régen nem láttam itt. 🤔
-
Blue meth
senior tag
Ja még annyi jutott eszembe, hogy 12W-os adapterrel kb mennyi idő alatt tölti fel teljesen a telefont? Ez az 5W-os amit adnak hozzá, ez halál. A 18W-os meg drága az extra kábel miatt.
És nagy a különbség a 12 meg a 18 watt között? Gondolom az 5 és a 12 között azért érezhetően nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Na lassan egy hónapja van meg az XS-em, egy 6S-t váltott.
Amikor megjelent a X, tudtam hogy ebből az S-es verzió majd kell, egyszer, amikor már elérhető áron lesz. Eddig csak S-es iphone-jaim voltak. És hát most jött el az idő, 236 ezerért szerintem egy nagyon jó vétel.Egy hónap alatt azt kell mondanom hogy imádom ezt a telefont. Tökéletes számomra. Tökéletes a mérete, tökéletes a kijelzője, és üzemidő amitől féltem, eddig teljesen jó, hozza azt amit elvárok tőle, estig bírja szuflával. Eddig egyszer sem merítettem 20% alá este 8-ig, pedig azért nyúzom napközben.
A rendszer tökéletesen smooth, egyetlen egy apró kis döccenés volt egyszer, képernyő feloldás után, azok kívül piszok gyors és lagmentes. Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a telefonról. Az biztos, hogy egy jó darabig ez lesz, nem kell másik, minden igényemet kielégíti.
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok!
Van egy XS Max-om, amiben a beszédhangszóró elkezdett recsegni, így ha bármit hallgatok rajta eléggé halkan és torzul szól az egész telefon.
A készüléket az Istyle-ban vettem, márciusban volt egy éve.
Próbáljam meg náluk a garanciás dolgot, vagy a telefonra csak egy év jótállás van? Neten olvastam olyat is, hogy valami úniós törvény miatt, itthon 1+1 év gari van.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
anderledani
őstag
Milyen feltört verzió?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
radi8tor
MODERÁTOR
FYI,
XS már elfogyott Telekomnál.⭐ Stella
-
Elims
veterán
válasz anderledani #7118 üzenetére
Egy feltört verzió nekem lehúzott pár %-ot.Mire rájöttem már késő volt.
Most 86%-ot ír,de átlagos használattal két naponta töltöm.Radi8tor: Ha kikapcsolod a 4G-t akkor is gázos?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Eddig tapasztalt negatívum a gyakori gyenge térerő. Nem tudom mennyiben befolyásolja a térerőt dual SIM üzemmód.
⭐ Stella
-
anderledani
őstag
Hogy érted hogy le tudja vinni?
-
-
muszi0521
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
válasz radi8tor #7109 üzenetére
Ne is mond, 11 pro maxnál is, néha alig látok valamit, persze az rajta lévő üveg is ront picit, de az s9 pluszhoz képest kevés ez a fényerő, legalább egy 1000nits kéne.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kameránál a duál mód mit jelent?
⭐ Stella
-
muszi0521
aktív tag
Buta kérdés de felteszem !! Érdemes megvenni ezt a mobilt ? Xr_ T használok jelenleg .
-
MODERÁTOR
-
oil120
senior tag
-secret-
Tesco Value
BaLeeKöszönöm nektek, valószínűleg Baseus lesz.