- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
trobi28 #8374 üzenetére
Sajnálom. :-(
Szerintem a xs-t tartsd meg.. ;-) Én így tettem és jól tettem a 13mini próbakor..
Én is használtam 13mini-t és 12mini-t egyhuzamban (egy nagyon jó barátomnak is 12mini-je van),nyugodtan mondhatom,hogy nincs 60e Ft-nyi különbség.Közel sincs!Telefon6310: Én nem unnám a 20. ilyen írásodat sem,örülnék neki,hogy megfelel az új telefonod Ha nem lett volna [Ez] az írásod.Azok után kicsit már nekem kellemetlen.
-
Elims
veterán
válasz
trobi28 #8268 üzenetére
Már cseréltem pár iphone-ban akksit.Csak nohon-t raktam bele.
Ezekből az egyiket (5s) én használom 3. telefonnak.Ezekből egy másik telefon (6s,családban használják),ezekből egy 3-at egy barátom használja (sima 6),mind tökéletesen üzemel.
Nem melegszik,nem hezitál,veszi a töltést ugyanúgy,mint előtte.Jaa,és min.4-5napokat mennek el.
A 6s pl. azért szokott csontra merülni,mert x nap után elfelejtik töltőre rakni.
Úgyhogy én simán bevállalnám az utángyártottat. (De csak a nohon-t,más gagyi kizárt!!Van tapasztalatom régebbről jó pár gyárinak mondott hologramos(!!) akksikkal.Mind szar volt.Első pillanatoktól kezdve nem bírtak annyit,mint a kifulladt gyáriak.)Nekem a hivatalos szervíz akksicsere ott bukna meg,hogy szoftvert frissítenek.Nem a pénz.
Telefon6310: "Kíváncsi lennék a véleményetekre."
Hallgass rám,tapasztalatból írom amit írok..
Pár hete használok egy 13mini-t.A pro nekem nem jött be. :-( Vagyis nem annyira,mint az ára.Nem lett volna túl vészes,de vhogy engem nem fogott meg.
A 13 mini-re méretben azt mondtam,hogy tökéletes.
Jó telefon.Nincs vele gond.De egyre jobban azt érzem,hogy teljesen fölösleges volt a csere.
Kb.1 tizeddel gyorsabb mint a xs.Kamera egy az egyben ugyanolyan.
Nekem a xs kamerájával sötétben sem volt bajom,írtátok itt a nightmode alkalmazást,azt megvettem és minden O.K.
Szerintem még ne válts.
Ha véletlenül mégis fogsz,pár hét után -ha őszinte leszel-,azt fogod írni,hogy igazam volt.
Vmint ahogy írtátok is..nekem is nagyon tetszett a 5-ös kerekített,de szögletes forma.Most ugyanígy a 13mini-nél szintén tetszik,de amikor kézbeveszem a xs-t... :-) jobb.
Nehéz ezt így bevallani,de ez van.Nagyon nem akarok belegondolni,mert rossz érzés lenne kicsit,hogy kidobtam ~250e-t és hibátlan lett volna még a xs is..
Szóval Telefon6310,szerintem ne cserélj. -
válasz
trobi28 #8027 üzenetére
Megértelek. Azt ne hagyd figyelmen kívül, hogy az Apple a biztonságra hegyezi ki a kommunikációt. Amennyiben nem körültekintően jár el, akkor az érthető módon nagyobb baj, mintha nem is csinált volna semmit. Ezzel együtt azt gondolom én is, hogy hamarabb is be lehetett volna vezetni (mondjuk akkor, amikor a maszk detektálása után egyből kérte a jelkódot a rendszer).
-
telefon6310
tag
válasz
trobi28 #7931 üzenetére
Nem lehet, hogy valaki kicserélte az akkut, amikor nem figyeltél oda?
Viccet félretéve: mint írtam korábban, már nem làtok változást az üzemidőmben. Talán a frissítés utáni közvetlen órákban jobban merült, ami érthető. Most pont ugyanolyan, mint az egy év alatt bármikor, akàrmelyik frissítéssel. Nem javult, nem romlott.
-
telefon6310
tag
válasz
trobi28 #7872 üzenetére
A már sokat említett 40-80% között tartásra törekszem mindig. Van, hogy nem jön össze, néha feltöltöm 85-90-re, ha rizikósabbnak gondolom a napot. Talán egyszer töltöttem 90% fölé, mert rajta felejtettem a töltőn, de 100%-on ez az akku még soha nem volt.
Kizárólag gyári eredeti, hozzá kapott 5W-os töltő. Van egy 18W-os gyári Apple gyorstöltőm is, amit kb. 5x használtam eddig.
Még egy nagyon fontos dolog: extrém hidegtől és extrém melegtől óvni a telefont! Főleg nem ilyen körülmények között tölteni. Szerintem ez a legfontosabb. -
Elims
veterán
válasz
trobi28 #7869 üzenetére
"Nem a havi 300 Ft-al van a bajom..."
Ebben biztos voltam. :-)
Pár nappal ezelőtt olvastam vmit az icloud és android jövőbeni kapcsolatáról.
2 héttel ezelőtt simán rávágtam volna,hogy kizárt!Szóval lehet,hogy lesz belőle vmi.
De szerintem a legbiztosabb,otthon tárolni mindent egy jobb számítógépen. -
telefon6310
tag
válasz
trobi28 #7862 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is: miért is kell ezeket a programokat használni frissítéshez? Nem cinikus kérdés, tényleg érdekelne. Jár ezzel valami plusz dolog? Nekem lassan egy éve van meg a telefon, mindig a beállításokban telepítem a frissítést, a telefonon belül, wifin, soha semmi probléma nem volt...
-
Elims
veterán
válasz
trobi28 #7783 üzenetére
:-)
Közel sem ennyire vészes a helyzet. :-))
Amikor 500mb volt akkor kapcsolgattam ki és azóta maradt is így.
Évente kb.2x kell bemennem vmit visszakapcsolni,mert éppen kellene vmelyik alkalmazásnak,amit rendszeresen használok az be van.
Van pár olyan alkalmazás amit meg csak otthon használok,ott viszont van wifi.
Leginkább a mobilnet miatt kapcsolgattam ki,de az akksi is tovább bírja vmivel (nem sok lehet).Viszont a helymeghatározós beállítást ajánlom megcsinálni.Nagyobb részben az akksi miatt nyomtam ki pár dolgot+a "ne kövessenek" is bennem volt..
-
Elims
veterán
válasz
trobi28 #7781 üzenetére
Én egy flottában vagyok,havi 2gb internet van a csomagban,nekem ez minden hónapban bőven elég arra amire mindig használom a telefont.
Pár évig ugyanebben a csomagban 500mb volt,az is elég volt sokáig.Most minden hónapban bent marad a 2gb-ból min.400-500mb.Van olyan amikor 1gb.
A csomag inkább a beszélgetésre van kihegyezve.Én ezeket kapcsoltam ki:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]A játékokkal rég nem játszottam,sok alkalmazást rég indítottam el (nem törlöm le,bőven van tárhely,1/4-ét használom ki),amelyiket véletlenül mégis használnám és kell neki mobilnet,bemegyek és bekapcsolom.Használat után meg ki.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
trobi28 #7758 üzenetére
Oké, fogalmazhattam volna másképp is.
Egy fórumon egy felhasználónévből ezt nem tudod megállapítani, ezért nem is tudhatod, hogy van e mögötte teljesítmény vagy nincs.tboldi: Értve van, kiemelés nélkül is.
Intéztek hozzám egy kérdést, válaszoltam rá, nyugodtan törölheted az egészet.
-
Norbi.
őstag
válasz
trobi28 #7349 üzenetére
Nincs túl nagy haszon ezeken, pár ezer forintra gondoljatok, illetve sok esetben nincs is a telefon, ajánlanak mást, vagy azt drágábban. Illetve sokan nem a telefon eladásán keresnek nagy pénzt, hanem.. egyéb műveleteken. Ezek az árukereső elsőkre igazak általában, persze vannak kivételek, akciók, de nem általános (boltx, laptopszalon, stb.) De a 180as új Xs ár még mindig nem tudom honnan jött, inkább 200 lesz annak az alja, árukeresőn most pl. 210, úgy meg kijön a matek annak is aki nem áfázik.
-
divan
őstag
válasz
trobi28 #7338 üzenetére
Én nemrégen vettem, és elég jól körbejártam. Annyiért biztosan van valami nyűgje. Most megnéztem kiváncsiságból itt a Hardveraprón. 120.000, a legalja, repedt kijelző. Következő 139.900, Face Id nem működik. Következő 149.900, amin minimális hajszálkarcok vannak a leírás szerint, akkuja 85%-os.
Újonnan a legalja 210, nem 180-200. -
tboldi
nagyúr
válasz
trobi28 #7276 üzenetére
Nem az Apple-nél, hanem a Facebooknál.
-
telefon6310
tag
válasz
trobi28 #7076 üzenetére
Rendben. Egyetértek. A normál használat minden egyes embernél ugyanazt jelenti. Percre pontosan ugyanannyit nyomják a telefonjukat, ugyanazt nézik rajta, ugyanazokat az alkalmazásokat használják, ugyanazon a hőmérsékleten, stb stb stb... Ez esetben visszavonom az előző kukacoskodásomat és bocsánatot kérek.
-
telefon6310
tag
válasz
trobi28 #7073 üzenetére
Sajnálom, hogy a lényeg nem ment át. Arra próbáltam rávilágítani, hogy ha bekapcsolod a hotspotot meg elkezdesz need for speedezni, akkor lehet 3 óra alatt lemerül a készülék. De ha csak néha ránézel, 1-2 youtube videó meg facebook, akkor akár 3 napig is elmehet a telefon. Az autós példa erre vonatkozott. Ha autópályán 80-nal mész egy kamion mögött 20 centire és még hátszeled is van, akkor lehet 5 literrel elmész. De ha a városban araszolsz, klímával, a lámpáknál meg gyorsulási versenyt csinálsz mindig, akkor ugyanez az autó 15 litert is megehet.
Ezért nem lehet értelmesen válaszolni arra a kérdésre, hogy mennyit bír az akku a telefonban. Használatfüggő. -
pepetech
őstag
válasz
trobi28 #6826 üzenetére
Hálistennek megoldódott. De a srác még soha nem találkozott ilyennel már mindent megpróbáltunk amikor nekem jött ez az ötlet és bamm minden oké
. Már csak az a fránya -54-es hiba zavar ami eljön iTunes közben de úgy vagyok vele hogy az itunest csak a csengőhangok miatt használtam minden más megy telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest