- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmtTom
aktív tag
válasz
telefonmágus #6481 üzenetére
Meg szabad azt venni? Számít valamit? Vagy van esetleg eltérés a magyar és az között? Bocsi nem értek ennyire hozzá.
-
zmtTom
aktív tag
Az Aqua-ban ezt kódos XS-t árulják: MT9F2PM
Mit lehet róla tudni? Hova való? Vagy hol találok az Xs-ekről valami leírást hogy melyik hova tartozik a világban? Köszönettel -
zmtTom
aktív tag
Kaptam egy jó ajánlatot 11 pro-ra. El gondolkodtam rajta érdemes e váltani. Valójában miben jobb az XS-nél? Mert olvasva a hozzászólásokat, hát nem is tudom hogy jobb e....
-
zmtTom
aktív tag
Köszööm szépen
-
zmtTom
aktív tag
Az AQUA-ban vásárolt Iphone készülékre van 1 év jótállás és a második évben szavatosság?
-
zmtTom
aktív tag
Mennyivel szebb a kijelzője az Iphone 11 pro-nak? Illetve a kamera mennyivel jobb az XS-hez képest a 11 pronak?
Köszönettel,
-
zmtTom
aktív tag
Nekem is és a kollégámnak is ki tudta nyitni más a telefonját. A zsebemben be kapcsolt a SIRI miközben mindenhol ki volt kapcsolva vagy le volt tiltva és persze az már egyből dobott is a főképernyőre kioldva. Az üzemidő olyan amilyen (használat függő). Sokszor maximumra tolta a fényerőt amikor jött valami értesítés korom sötétben is miközben a vízparton meg sokszor csak félig tolta fel és látni semmi. A kamera továbbra is bolond biztos rajta de csalódás a képek minősége. Mondom ezt úgy hogy előtte is Iphone volt (5s, 6s, 7, 8 és most újra 7). Ár érték tudás alapján szerintem valahol itt meg állt az Apple.
Ja és nekem is és kollégámnak is új XS 64G, volt mind a ketten szolgáltatótól hoztuk ki. Én 3-4 hétig bírtam, ő meg majdnem 2 hónap és el adta. Jó lesz majd biztos a technológia de amíg egy egyszerű SIRI ki nyitja vagy a kislányom aki majdnem 30 évvel fiatalabb..... nos. Azt hiszem ez még nem ok. Az ujjlenyomattal sosem volt ilyen. Azt hiszem ez csak reklám fogás hogy 1:50000 meg 1:1000000 az arány.
EL kezdtem a külföldi fórumokban olvasgatni (nem a lapokban amik azt írnak amit akarnak) és bizony meglepően sok a "téves kinyitás". Ennek oka kell hogy legyen. Mondanám hogy az enyém volt hibás, ha nem lett volna másik hasonló gond ismerős körben. Ez az én véleményem és tapasztalatom. Hiába vagyok Apple párti ha nem lesz változás akkor ez a 7es lesz az utolsó, tart ameddig tart ez a telefon. -
zmtTom
aktív tag
3 és fél hét után sajnos nagy csalódás volt a telefon. El adtam. Pedig Előtte is Iphone volt és most utána is azt vettem. De sajnos ezek az újak.... Ez a magán véleményem. Vissza tértem a 7-hez újra. Nincs tovább. HA nem tud valami igazán újat akkor sajnos ez az utolsó Iphone telefonon. Pedig nagy reményeket fűztem az XS-hez. Csalódás! Hangsúlyozom ez a magán véleményem. A biztonságos Face ID nem ért semmit.
-
zmtTom
aktív tag
-
zmtTom
aktív tag
Mennyire megbízhatóan működik nektek a Face ID? Olvasgattam külföldi újságokat és ott nem igazán vannak elájulva tőle.
De azt is tudom hogy a firkászok azt írnak amit akarnak... Ezért is kérdezem itt. -
zmtTom
aktív tag
Üdv!
Mivel új vagyok és nem találtam írást róla ezért kérdezem. Iphone XS 64G. Gyári töltővel és kábellel mondjuk úgy hogy nem túl gyorsan tölt. Mennyi töltés után lehet (érdemes) gyors töltőt használni hozzá?
Illetve maradt itthon 9V 1.67A samsung töltő fej. Jó e hozzá és lesz e lényegi változás a gyári kábelével vagy érdemes venni sokkal gyorsabbat? Minden képpen USB-C csatlakozós lighting kábelt javasolt venni vagy a gyárival is lehet jó a sokkal gyorsabb töltés?Milyen gyári gyorsabb töltőfejet javasoltok?
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Csatlakoztam hozzátok én is egy XS készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest