- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Lol. [link]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #4489 üzenetére
Srácok ez nem wifi hívás, ez a handoff. [link]
-
Tibee86
nagyúr
válasz adamsauvage #4494 üzenetére
Beta szoftvernél teljesen az.
-
adamsauvage
aktív tag
12.4 developer beta 3 es az akksim parosaval ugral lefele netezes kozben ugy hogy megy a spotify bluetooth fulesen
(xs)
ez normalis??iPhone 16 pro / Macbook Pro
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
Ez lehet az. Ha lenne meg egy jó pár iphonom ugyan azon az id-n, azok is jeleznenek.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
nozs23
addikt
-
veterán
"...Amúgy az miért van, ha hívnak, és az 5sen is be van kapcsolva a wi-fi, akkor az is kicseng, és fel tudom venni a hívást..."
"...De repülő üzemmódban volt az 5s..."
Szóval mobilhálózat lekapcsolva,wifi bekapcsolva? Akkor az wifi hívás....de nem tudom,mert nem láttam, hogy mit csinálsz, ahhoz látni kellene. Mindenki azt mond, amit akar[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #4485 üzenetére
Amúgy az miért van, ha hívnak, és az 5sen is be van kapcsolva a wi-fi, akkor az is kicseng, és fel tudom venni a hívást, ami jó, mert épp s budim ülök, es az van a kezemben. Ez a wi-fi hívás lenne, vajon androidnal is működne?
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #4483 üzenetére
Akkor most mid van neked?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
E-sim 4g-re állítva, fizikai sim 2g-re állítva és no problem.
Előttem is írták, csak megerősítésként mondom én is.Mindkettőn nem tud menni a net egyszerre, mert akkor gondok vannak. Ez ilyen gagyi. De amúgy tényleg... elb...ott egy tervezés
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Nálatok is gagyi a dual sim-es (esim-es) funkció? Be van kapcsolva mindkték hálózat, és az elsődlegesen nem érnek mindig utol. Csak sms-ket kapok a nem fogadott hívásokról. T-mobile-os vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Árukeresőn látok sok helyen 300 eFt alatt 64 gb XS telefont.
Megbízhatóak ezek?
Garanciával nem lehet gond, igaz?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz adamsauvage #4470 üzenetére
-
adamsauvage
aktív tag
ki volt bator felrakni az ios 13 betat?
iPhone 16 pro / Macbook Pro
-
B-L-A-C-K
titán
Nincs elfekvőbe valakinek 1-2db bármilyen teljes keretes üvegfóliája? Ha igen privát jöhet.
-
Tiger.
nagyúr
-
oil120
senior tag
Újabb [vízálló tokot] találtam. Vihetem tengerbe? :-)
-
tboldi
nagyúr
A fejlesztők már ma meg fogják kapni a legelső bétát, de idővel publikus béta is lesz, amit bárki telepíthet saját felelősségre.
Én biztosan bétázni fogok majd, de csak a negyedik-ötödik verzió után, előbb megvárom a visszajelzéseket (külföldi fórumok, Reddit).
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Remélem ma kapunk egy kissé csinosított IOS 13-at, dark mode, átszabható ikonok,tuningolt, effekt gazdagabbb felület! Ki mit vár, mit szeretne az új főverziótól.?
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
Peat76
őstag
ICloud-ba történő képek és videók mentése esetén ha a telefonról törlök valamit akkor az ICloud-ból is törlődik? Imovie-val szerkesztettem videót felment az ICloud-ba, majd a telefonról töröltem de az ICloud-ba sincs, pedig onnan szedtem le Pendrive-ra! Előre is köszönöm a segítséget!
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Tiger.
nagyúr
Mar úgy is rég kérdeztem😂 Apple Watch miben segít?
Azt tudom, hogy értesítéseket jelzi, de azon kívül?
Pl jelzi e ha megszakad a kapcsolat a telefonnal?[ Szerkesztve ]
-
adamsauvage
aktív tag
hol tudok gyorstoltos cuccokat venni?
blitwolf mennyire jo?iPhone 16 pro / Macbook Pro
-
Tiger.
nagyúr
Pontosan, és fotózni nem olyan jó már igy.
Mondjuk a beegestol sem kell felni.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz balika333 #4440 üzenetére
1, xs max fenyero 660 nints , s10+ 1200.
2, gyakorlatilag ha nem indítasz el egy appot, akkor nem is fut, (ezt több példával is alá tudom támasztani) ellenben a droid fel telepítésetol kezdve állandóan fut.
Nyilván az optimalizálás is sokat segít.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Madwe
nagyúr
válasz balika333 #4440 üzenetére
Stadby sokkal jobb az ios menedzselése, háttérben alig merül. Cserébe a droidok nagyobb akkuja jobban bírja ha nyúzzák. Aki egész nap telefonon lóg s játszik annak droidok jobbak általában (bár nekik ígyis úgyis lemerül 1 nap alatt...) aki normálisan használja mert van élete annak az ios
-
-
balika333
tag
Én Xs-t vettem és nem bántam meg. A papíron 20%-kal kisebb akksi mint S9ben nem köszön vissza az üzem időben. Sőt. Egy átlagos nap az S9-cel 18%-on értem haza, az Xs-sel viszont 40-50%-on este 6kor. Imádom, 4 év kihagyás után nagyon jó iPhonet használni. ma meg is hirdetem az S9et
Samsung S22 Ultra
-
veterán
-
oil120
senior tag
Kinéztem egy ilyen tokot nyárra. Szerintetek be lehet vinni így tengerbe?
-
tomi5244
őstag
XR-nél nem csak a kijelző nagyobb, hanem a káva is vastagabb, legalábbis én úgy látom a képeken. Élőben nem vizslattam még meg annyira. Szóval tömzsibb ezáltal a fogása, X-XS karcsúbb használhatósága nekem jobban bejön. De hát kinek mi
6S után nyilván bőven lenne fejlődés, ha "csak" a sima X-et veszem, de akkor már az az 50-60k-t benyelem.
-
veterán
-
nozs23
addikt
válasz tomi5244 #4428 üzenetére
Nekem XS van, de én megbántam, hogy nem az XR-t választottam.
Persze ez szubjektív, de annyira nem ad pluszt az Oled és nagy felbontás, meg az extra kamera.
Ha gsm árakat nézed kb. 70k a különbség, szerintem ennyit nem ért. Meg valahogy jobban tettszik külsőre is a matt váz és a színek.
Én is a mérettől féltem amúgy, már úgy vagyok vele, hogy azt is meg tudnám szokni.Illetve ha eladásra kerül a sor szerintem az XS használt/cserélt ára eléggé be fog esni, mert már az XR2 is két kamerás lesz ugye, frissebb hardverrel. Így ha az is ugyanolyan áron mozog majd, mint az XR, akkor kétszer meggondolja majd a vevő, hogy használt/cserélt XS-t vegyen vagy a kvázi sok szempontból jobb XR2-t.
-
veterán
-
tomi5244
őstag
válasz TheBikerider #4422 üzenetére
Én meg még XS és XR között tévődöm. Anyumnak rendeltem egy Honor 10 Lite-ot 6,2". Most pár napig tesztelen a méretét. 6S után tetszik a nagy felület, azt a részét meg tudnám szokni , de azért hosszú távon nem biztos, hogy kényelmes lenne.
X,XS méret a tuti számomra.
Amúgy most olvasom, hogy +1 GB Ram van az XS-ben, úgyhogy az arra felé billenti a mérleget. -
MODERÁTOR
Hát te nagyon ráérsz az biztos! 😀
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz TheBikerider #4424 üzenetére
Én már belefáradtam ebbe a cserélgetésbe. Minden évben megveszem az újat aztán ennyi.
-
veterán
-
Arcképgyáros
Te sem vagy százas, az biztos...
-
veterán
Na...szent a béke?
Bejelentkezem immáron harmadszorra egy XS MAX típussal. Ugye kétszer sima XS volt, most a nagytesó...hogy ez mekkora tepsi
(ja múlthéten egy XR-t is “nyúztam” )Szóval ja...most ez van.
HARLEY-DAVIDSON
-
dptrsk
addikt
Vannak a specifikus kérdések, pl.
hogy működik itthon az esim? vannak-e gondok vele?És vannak az általános kérdések, amiket érdemes google-vel megkeresni, pl.
A kameránal van egy pici luk, az mi?
Könyvjelzőt hogy lehet menteni?
Pc-ről van lehetőség elérni a telefonnal készített fotókat?
Azt be lehet állítani, hogy a képeket és a videókat az icloudba rakja?
Hány nints a fenyereje? -
Tiger.
nagyúr
válasz Stimpy001 #4418 üzenetére
Akkor te is tehetsz egy szívességet.
Olyanokról kérdeztem eddig, ami a telefont érint. Egy normális fórumon van egy összefoglaló, de itt az sincs, rinyaltok itt, közben a felére meg választ sem kaptam. Nem érdekel a Google, sokszor tapasztalatokra vagyok kiváncsi, de itt sokaknak ez is nehezére esik, neked is inkább csöndben kene maradni,amit ide írtál, az se nem segítő, se nem építő.[ Szerkesztve ]
-
Stimpy001
aktív tag
Olvasni faraszto a nyuglodesed nemhogy valaszolni ra...mar bocsi.
Nem biztos hogy olyan kerdesekkel kellene telefloodolni a topikot amit egy 10 eves 5mp guglizas utan magatol megtalal, igy elvesz a lenyeges informacio sajnos.
Par napja nem olvastam a topicot, ma latom hogy 200+ hozzaszolas, a 80% bullsh@t.
Ugy latom nem vagyok egyedul a velemenyemmel...[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Én is megtaláltam, de nem voltam benne biztos, hogy tényleg igaz, kellett a megerősítés.
Ez a mondatod egy vicc, kinek az idejét rabolom? Ha akar válaszol, ha nem, akkor nem, ha valami nem tetszik akkor lapozol tovább, erre volt időd ide írni ezt a baromságot.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz TheBikerider #4415 üzenetére
Megköszön egy google linket amit ha megnyit kevesebbet kell gépelnie h feltegye a kérdést... és rögtön kapna választ... szerintem nagyon unatkozhat bár kifejtette h ez egy fórum s azért van... de többszáz másik ember idejét azzal rabolni, hogy full egyszerű és gyorsabb rá megtalálni a választ kérdésekkel traktálja őket...
Nem értem ¯\_(ツ)_/¯ -
veterán
-
Tiger.
nagyúr
Köszi.
660? Normálisak ezek? Ezért nem láttam szinte semmit, amikor kint fotóztam. S9-nek 1100volt kb.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
Hány nints a fenyereje?
Az s9+ képest gyengébbnek érzem.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Nagyon bugos ez a képernyő rögzítő. Most épp nem működik.
-
oil120
senior tag
Nem hallottatok arról, hogy a telenor vagy a vodafone mikor akar esimet bevezetni? Ehhez a két szolgáltatóhoz van kártyám, és 2db telefont vagyok kénytelen hordani.
-
Tiger.
nagyúr
válasz balika333 #4402 üzenetére
Visza nyil után ott van, de ha kilépek a programból, és vissza akkor már nincs.
[ Szerkesztve ]