- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Blue meth #5990 üzenetére
Ultralátószög az 11 és 11 Pro esetén érhető el csak.
A Xs az Telefotóval rendelkezik, mint másodlagos kamera.
Ebben az esetben inkább 11, ha az fontosabb!Más; Az Instagram is megkapta a Dark Mode-t, nagyon brutál szerintem így
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
LaciGSM
aktív tag
Egy kis kitérő után üdv újra itt!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Cpt.Price #5992 üzenetére
Használom az xs max és a pro max-ot, komolyan mondom, hogy teljesítményben egy hangyafasznyi, annyi előnye sincs az új iphone-nak. Viszont kb 4 órával tovább bírja az aksi...
Még videorenderben sem, ahol ténylegesen ki kellene jönnie az A13-nak. Ott is egyszerre végeznek. Valószinűleg az A13 csak is a pro (max)-ba épített brutális kamerát segíti, mármint a cpu igényes felvételeket, de ezeket nyilván egy A12 is röhögve megtudná csinálni, de abban meg nem lenne üzlet. :-) értem én, én is ezt csinálnám...[ Szerkesztve ]
-
Cpt.Price
csendes tag
válasz Blue meth #5990 üzenetére
Én is a XS és 11 között gondolkodom.
11 nekem fizikailag is picit nagy, nem olyan kényelmes fognom, illetve széles a káva.
A XS külsőre jobban tetszik, viszont leszólják az üzemidejét, amiben pedig a 11 kiemelkedő.
Mindennapi teljesítményre laikusként eléggé hasonlít a kettő.Első almás telóm lenne
gl&hf
-
hozelujiz
tag
Hello,
Telefon védelme érdekében szeretnék vásárolni pár dolgot, amivel kapcsolatban tanácsra lenne szükségem...
Fólia: Nillkin XD CP+ Max vagy Baseus 0.3mm Screen Protector - ezek lehetnek hamisak? Van jobb választás?
Sima nem üveg vékonyabb fóla nem ajánlott? Vagy van abból a típusból valami jobb?
Ez a "hátulkörbefólia" mennyire jól tapad? érdemes vagy van "márkás" esetleg?
Tokból valami vékonyabbat szeretnék, amiben van mikroszálas belső, hogy a por ne tudja karcolni (bár a hátlap/keretfóliával, ha jó, akkor nem lényeg). Az alábbiakat néztem, esetleg más (vékonyabb) javaslat?
NILLKIN Flex Pure CASE
FLOVEME Cloth Texture Case
Baseus Skin-friendly Case
Köszönöm. -
Blue meth
senior tag
válasz TheBikerider #5987 üzenetére
Hát csak a Telekomos részletfizetés játszik, egyben azért necces lenne bármelyik
@sylex1:
engem ez az ultraszéles látószög hoz lázba, nem tudom hogy a Xs-ben is az a második kamera?
egyébként az üzemidő is fontos lenne, szóval kezdek hajlani a 11 felé... csak nem értem hogy a Telekomnál miért csak a 64-es verzió van?! a 128-as lenne pedig a tökéletes. de még így is olcsóbban jönnék ki, mint a XS-el, és igazából a kijelzőn kívül mindenben jobb, nem?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
Blue meth
senior tag
Amúgy most nézegetem meg olvasgatom a teszteket a 11-ről, lehet összességében jobban járnék azzal?!
-
tboldi
nagyúr
válasz TheBikerider #5981 üzenetére
De még mennyire!
Amúgy most gondolkodom egy ilyen mini kompresszoron, az autóba backupnak jó lenne.
[link] -
veterán
-
Blue meth
senior tag
Igen amúgy ettől fosnék én is... olvastam a topikokat, és nekem ezekhez halvány lila gőzöm sincs, nem értek hozzá, de nem is érdekel, ahogy te is írtad, nem akarok ilyenekkel foglalkozni. Amúgy nyerserőben, meg kb mindenben agyonveri, ez nem volt kérdés előttem, napi átlag használatra próbáltam reflektálni, mert arra lehet elég lenne a Xiaomi. Viszont pont a fent említett dolog (meg egyéb más) miatt valahogy nem fűlli a fogam hozzá, pláne úgy, hogy 5 éve vagyok iphone-os, és a 4s meg most a 6s-t is imádtam/imádom. Csak hát az a fránya ára... persze nem egyben venném, Telekomnál havidíj mellett részletre, úgy kevésbé fáj. Csak hát a tudat, hogy a végére befizettem 360 ezret (és ez még mindig csak a 64gb-os). Viszont a közel 40 ezres felárat nem éri meg a 256gb-os, pedig azzal aztán sose lenne tárhely gondom.
-
Tiger.
nagyúr
Szerintetek a nomad active case bőr? Mert az alza szerint műbőr, de a gyártó oldalán is bőrnek írja.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Most nem akarok hülyeséget írni, de csak az M9 készülékre van 5-6 féle különböző rom.
Amikor elkezdtem tépni a szám és leírtam, hogy az ios közelébe nem érhet, akkor mindenki fel volt háborodva, hogy miért nem rakom fel a developer mittomén melyik verziót, mert ott nincsenek azok a gondok. És hiába írtam le, hogy azért, mert egyrészt ebből kinőttem, másrészt nekem erre nincs időm, harmadrészt 2020 derekán ne kelljen már egy tetves flagship-et mókólni, hogy az működjön normálisan.
Nem tetszett nekik, hogy én nem vagyok hajlandó mókólgatni és kritizáltam a készüléket a gyárilag kiadott fosukkal. Márpedig, hacsak telefonból már kismillió változat van, azokra meg még külön ennyi meg annyi fejlesztésű rom van, akkor ebből pontosan az lesz ami, egy kicseszett nagy bugos katyvasz. -
Blue meth
senior tag
Nincs tobb kerdesem
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A szénné gyalázza egy dolog, de ráadásul idióták ülnek mögötte, akik össze-vissza tákolgatják az os-t, mert lassan okos wc papírt is árulni fognak a rengeteg készülék mellett, amivel kész káosz lett a rajta futó OS stabilitása, ha lehet azt annak nevezni. Mi9 volt kb 4 hónapig, komolyan néha úgy voltam vele, hogy falhoz b...om. Ne mis bírták a (jogos) kritikáimat abban a topikban sem elviselni. Amivel tele is lett a tkm...
-
Blue meth
senior tag
Udv!
Szeretett 6s-emet szeretnem lassan levaltani, es gondolkodom egy Xs-en. Viszont nem reg tudomast szereztem a Xiaomi Mi 9 SE-rol, ami ar/ertek aranyban odaver (6 gb Ram, tripla kamera, Amoled kijelzo stb), de megiscsak Android... nagyon hozzaszoktam mar a iOS-hez az evek alatt, nem szivesen ternek vissza. Ami mellette szol, az az ara, 128gb-os tarhelye, zene es filmek nagyon konnyen rarakhato, es hat hardveresen is elegge ott van. Viszont a Xs megis csak Xs... gondolom a sebessegevel evekig nem lesz problema, szinten gyonyoru a kijelzoje es a kamera is rendkivul jo. Viszont tobb mint 3x annyiba kerul (es ez meg mindig csak a 64gb-os verzio), de megis csak iPhone, amit eddig imadtam. Szoval ki mit tanacsolna? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pint így néz ki, csak Delight van ráírva:
Kék led, ha töltesz, egy az egyben ugyanaz... -
Dzsuri89
őstag
válasz Dzsuri89 #5884 üzenetére
Múltkor magamtól vettem észre a differenciát videózásban, lehet nem volt tiszta a leírásom, de itt a szemléltetés egy videó formájában, amiben kiderül milyen durva minőségű felvétel anyagot készít a 11-es család.
Nálam ez döntötte el, hogy lecserélem az XS-t, illetve megnéztem az egész videót és brutál mennyivel jobb képeket is lő az új iPhone. Szelfi kamera se lett kutya...[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ezekben van ventilátor?
Nekem samsung van, abban van. Bár eddig max 2 szer használtam, az 5 W töltés nagyon lassú volt.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
hemaka
nagyúr
Szerintem nincsen, mert az oled az ilyen, kb. mint az ips-nél a glow. De szerencsére nincs sok statikus dolog a kijelzőn, mindig változik valamit.
Inkább a kiállított mobiloknál jelentkezik, mert ott napi 8-10 órát megy csutkára felhúzott fényerővel. [link]crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
veterán
válasz -secret- #5955 üzenetére
Ah az gaz lenne. Eddig a X és a Xs max is full fenyeron ment és nem égett be egyik sem egy év alatt. Ezzel sem fogok különösebben “óvatosan” bánni, de azért motoszkálni fog a fejembe szóval leveszem 90%-ra a fényerőt.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerk...
Több fajta van.
Baseus
Nillkin
Xiaomi
Delight[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
97%😡
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
pzstm
titán
válasz delta1017 #5940 üzenetére
a megadott használati dolgok mellett igen. (fél hét de lényegtelen alapvetően)
ugyanennyi háttérappal sé szinkronizálással sokkal kevesebb volt Xs Max-om
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
akksija eddig elég durva. Reggel fél hétkor levettem, 15 perc GPS, 3 rövid hívás, kis chatelés és instagramozás után most 89%-on van
Xs Max messze nem itt tartott ilyenkor már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gabes13
tag
Udv! 2 napja eladtam az Xs Maxot es vettem egy 11 pro-t. Mindig is nagyobb telefonjaim voltak, de a max nehez volt a merete nem volt akkora baj, igy a 11 pro max nem is lehetett volna. A 11 pro mindenkepp kezelhetobb es az akku is nagyon rendben van a meretehez kepest, szin a zold lett es fostam is hogy tetszeni fog-e, de nagyon bejott. Szoval nalam mindenkepp pozitiv az osszhatas.
[ Szerkesztve ]
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amiket én használok applikációk, azokat egy hangyapöcsnyivel előbb tolja az arcomba az xs max, persze ezt csak úgy vettem észre, hogy egymás mellé rakom a telefonokat. Ettől még mind a kettő gyors. Viszont ahol kijönne a pro max ereje (videorenderben) ott is egyszerre végeznek. Ez viszont kissé (már nagyon is) furcsa.
A13 bionic, kezd egyre inkább úgy tűnni nekem, hogy csak rámondták, hogy ez valami új fejelsztés.
A tökért nem rakták bele inkább az A12X-et, na aztán szélvészgyors, nem is kérdés, hogy az ipad pro-(m) gyalázza, ahol csak tudja az iphone-t. :/[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Feleségem elhagyta az xs max-ot, még aznap vettem az MM egy pro max-ot, de az enyémet azt usa-ban veszem meg, de ezt már írtam, lehet nem ide...Szóval addig én használom, illetve már két hete nyúzom, áhh az szinte semmi, mármint hangzásbeli különbség. Persze, bebeszélheted magadnak, de akkor sincs.
-
Tiger.
nagyúr
Meg van már neked is, hangzásban van különbség,? Médiába néztem, ott nem hallatszott ki, de ott nem is érdemes telefont tesztelni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kb semmiben. Itt van előttem mind a kettő. Max fényerőnél a PRO MAX viszont jóval fényesebb, de ennek kb csak nálad, napon lenne előnye. Nálam az XS MAX is simán látható volt, de ezt kihasználni csak tűző napon van értelme.
A másik. A pro max automatikus fényerő állítása totálisan bugos, xs max helyesen kezeli.
Xs max egyelőre még mindig (egy picivel csak) de gyorsabb, mint a pro max, van itt még kijavítandó jó pár dolog, hogy csesznék meg...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
auto-brightnessnél nullára húzta le a fényerőt a full sötét szobában, az már kényelmetlen volt nekem és manuálisan rá kellett segítenem
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Dzsuri89 #5916 üzenetére
Nincs fekete, asztroszurke van, én is arra várok.
pzstm, az jo hír.
xsnel ha filmet néztem korom sötét szobában, alig láttam valamit, igaz truetone, kék fény szűrő be volt kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
gondolom kontrasztosabb. Amúgy ugyanolyan fényerőn egyértelmúen világosabb/erősebb a fénye
Dzsuri89: átlátszó tokot vettem rá, nagyon szép ez az új zöld, legalábbis nekem bejön nagyon
-
Tiger.
nagyúr
Grat hozza. Olvastam, hogy a 11 pronak kétszer akkora a kontraszt aránya az xs-hez képest, ez miben mutatkozik meg?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
tegnap végre átvettem a midnight Green 11 Pro MAx-ot, eddig nagy szerelem van
a szín nagyon bejövős
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Igen aztán gyanitottam.
Amúgy van lehetőség arra, hogy ha itunson keresztül csinálok mentést, akkor azt ne a c-re tegye?
Töltési időnél 107-et ír.[ Szerkesztve ]
-
brumi15
csendes tag
Valaki nem vett esetleg kemény fóliát amihez adnak felrakás segítő keretet? Üvegfóliát nem akarok de fóliából is inkább valami jobb félét.
-
-
Stimpy001
aktív tag
Nem tudom pontosan melyik frissites ota, de mostanaban azt jatssza az XS hogy akkor is kapcsolodik az Airpodshoz amikor az a dobozaban pihen. Eddig csak akkor csatlakozott amikor kinyitottam a dobozt es kivettem a fuleseket. A minap arra lettem figyelmes hogy se nem csorog a telo, se nem ad ki semmilyen hangot annak ellenere hogy nincs lenemitva, erre lehuzom a felso savot es latom hogy kapcsolodva van az Airpodshoz.
Mas Airpods tulaj is tapasztalt hasonlot? -
Tiger.
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Oké, nem azt mondom, hogy hetente, de havonta biztosan ugrani fog egyet lefelé, ha elkezdett számolni. Ettől független, te tudod, hogy mennyiszer töltötted és hogy indokolt-e a % csökkenés. Egy MAX nem fog spórolni semmin, vagyis használja az akkumulátort mindig, minden körülmények közt. Hány töltés van benne?