- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Igen egyebkent valoszinu hogy az. Igaz 91%os az akksikapacitas, de eddig semmi valtoztast nem
erzekeltem, csak a 14.2 ota.
azert ez tok gaz, hogy 7 honap alatt leeesett 91%-ra az akksikapacitas Es pedig sosem hagyom lemerulni, 20%nal mar toltom, bar igaz hogy mindig 100%-ra toltom, es egesz ejjel fent van. De ez igy is fura. Lehet a sok bluetooth zenehallgatastol van? Plusz sokszor wifirol megy a zene (apple music), az mennyire gyilkolja az akksit?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az enyém is mind a kettő telekomos. Havonta kb. előjön a nem fogadott hívás sms, annyira nem foglalkozok már vele, majd megjavul. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy olyankor vowifin van a telefon és a vezetékes szolgáltatómnál éppen a bejövő híváskor nincs net. Ez nála sajnos simán előfordul, hogy épp nincs net egy kis időre.
-
Statikus
senior tag
Néhány éve használok ios-es készülékeket, mondhatni szinte soha nem volt baj az értesítésekkel.
Néhány hete nem jelez a Messenger, csak miután elindítom.
Ugyanezt csinálja kicsit régebb óta, 1-1.5 hónapja a Gránitbank alkalmazása.
A Synology DSPhoto alkalmazása amióta használom (sok éve) nem tud magától szinkronizálni, csak miután elindítom...
Fejlődünk, visszafelé. -
veterán
-
joey04
titán
Ahogy az off topikban is mondtam, döbbenet mekkorát változtál, mióta huawei-re, aztán meg samura váltottál. Ráléptél arra tipikus útra, akik iPhone-ról váltás után csak fröcsögnek és megvilágosultan hirdetik az igét, hogy az Apple rossz, gonosz és kihasznál. Döbbenet... Soha nem gondoltam volna rólad... De részemről is off akkor.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"de az Apple képes irreális elvárásokra és árazásra, bár ez gondolom nem sok embert lep meg, hiszen más területről (zene...stb.)"
Ezt hogy érted? Hogy kevesebbet fizetnek mint a konkurencia?
Csak azért mert úgy tűnik ez nem így van, utánakerestem és a nem igazán elterjedt napster fizetős szolgáltatáson kívül csak a tidal előzi meg, de az eleve azzal az alapelvvel jött létre, hogy minél többet fizessen a művészeknek.
A cikk szerint amit találtam az apple music többet fizet a művészeknek, mint a google play music, a spotify, a deezer vagy az amazon stream szolgáltatása. -
MODERÁTOR
Mármint mit? Hogy megoldható lenne a jutalék saját appon keresztül is? Szerintem biztosan.
Ha arra gondolsz, hogy anyagi okokból nem tudnak megegyezni, akkor arra azt válaszolom, hogy elmorzsolok egy könnycseppet a magyar bankokért, amelyek egész Európában a legjobb jövedelmezőségi mutatókkal bírnak a szektorban.
-
veterán
-
-
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
Értem, meg is néztem a huawei órát is, hivatkoztam erre is, amikor érdeklődtem náluk.
Megteszed, hogy felhívod a telekomot, hogy saját magad meggyőződsz róla?A másik dolog ami az én szempontomból lényeges, az a használat közbeni működése a két kártya kezelése, vagyis le is kellene ezt tesztelni.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Stabi83
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
NINCS ESIM A TELEKOMNÁL!
Mindenki utána járhat maga is.
Én most hívtam fel 3x egymás után a telekomot.
3x különböző ügyintéző fogadta hívásomat és mindháromszor ugyanazt a választ adták.DE BÁRKI ellenőrizheti ezt: 1414 -es számot kell felhívnia, 9, majd *, majd 2, és 1-es gomb.
ESIM nincs, és 2018. december 31-ig nem is lesz.
Egyik alkalommal a műszaki kollegákat is kértem pluszban és sikerült is velük beszélnem.
Azt mondták, hogy fejlesztés, tesztelés alatt áll, NEM ELÉRHETŐ AZ ESIM náluk, sem iPhone-hoz, sem Huawei órához, semmihez.
Mondtam, hogy egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő használja, erre a válasz annyi volt...NEM LEHETSÉGES! NEM MOND IGAZAT![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest