- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Elhagyom a csapatot, 13pro-ra váltottam. Először nagyon bumszlinak tünt az Xs után, de hamar szokható. -
oil120
senior tag
válasz
telefon6310 #8307 üzenetére
Szia,
Köszönöm ezt leírást. Nekem a munkahelyem ad telefont használatra és eddig az XS-t használtam. Most egy hónapja értesítettek, hogy cserélhetek és én is a 13Pro-t igényeltem, mivel az Apple oldalán úgy láttam alig tér el méretben, de azt is, hogy jóval nehezebb.
Ezek után kíváncsian várom érkezését és én is megírom, hogy mi a benyomásom.
Csak nekem nincs lehetőségem visszaküldeni. -
oil120
senior tag
Pár napja frissítettem 15.1-re
Tegnap este 23:23-kor vettem le a töltőről 100%-on és reggel 6-kor 95%-on volt a töltöttség.
Ilyet még sosem tapasztaltam. Véleményetek szerint csináljak valamilyen reszetet?
Azt hiszem a frissítés után automatikusan újra indult.
Az aksit 90%-osnak írja, eddig nem éreztem semmilyen problémát és jól is bírta a használatot. -
oil120
senior tag
Megjött a 14.7
-
oil120
senior tag
válasz
telefon6310 #7723 üzenetére
Nekem semmilyen azonosítás vagy képernyőzár vagy azonosítás nincs beállítva.
-
oil120
senior tag
válasz
telefon6310 #7713 üzenetére
Nekem sem volt még sosem Hola
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Van egy Galaxy S8-am, iPad minim és az Xs-em.
Eddig a Viber az S8-on, azon volt a fő számom és az iPaden futott szinkronban.
Most a sim kártyákat megcseréltem és az Xs-be került a fő simkártyám ami a Viberre is használtam.
Most, hogy az Xs-ben van nem szinkronizálja le az iPadan már meglévő kontaktokat és csevegéseket.
Remélem érthetően írtam és tud valaki segíteni. -
oil120
senior tag
Spotify megy nektek?
-
oil120
senior tag
Tudja valaki mi változik fotózás területén a IOS14-el?
-
oil120
senior tag
Nekem 19 hónapos. Jellemzően nem hagyom éjszakára töltőn, de 100%-ot majdnem mindig elérte és nem abban a pillanatban veszem l, hanem 1-2 órát még biztos rajta van. Születése óta 5W-os vezeték nélküli töltővel töltöm, néhány esetet kivéve, illetve kb 3 hónapja sűrűbben van a kocsi töltőjén az Apple Car miatt. 94%-os az állapota.
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy [ilyen] töltőt és nem igazán vagyok vele elégedett. Elcsúszik rajta a telefon és az első használatok során 98%-nál mgeállt a töltés és bár azt jelezte, vesz fel áramot mégsem haladt tovább. Ma reggelre viszont feltöltötte.
Samsung S8-at viszont rendben tölti.
Valaki használ ilyet töltőt, illetve van-e tapasztalat vele?
Esetleg lehet-e valamilyen hibája? -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Be lehet állítani, hogy valamilyen felugróban megjelenjen ha a gugli naptárban születésnap vagy egyéb esemény lesz? -
oil120
senior tag
-secret-
Tesco Value
BaLeeKöszönöm nektek, valószínűleg Baseus lesz.
-
oil120
senior tag
Ajánlanátok néhány féle vezetéknélküli töltőpadot? Eddig egy noname kinait használtam, de valamiért púpos már, vagy az is volt csak nem tűnt fel és helyette szeretnék valamilyent. Samsung S8-at is töltenék róla.
Köszke -
oil120
senior tag
Balra az elhúzott képernyőn a vidgetek között nekem szerepel a naptár, mely az eseményeket hozza rendben, de a naptárban szereplő születésnapokat nem írja ki.
Pedig a naptárak beállításánál a születésnapok mellett pipa van.
Van-e megoldás rá, hogy megjelenjenek? -
oil120
senior tag
Kis segítséget kérnék.
Mikor balra húztam a képernyőt a vidgeteknél volt egy olyan, hogy leparkolt autó.
Ez mostanában nem jelenik me, pedig működött. Hogyan lehet ezt beállítani?
Lehetséges, hogy az eltűnésének az az oka, hogy a Google Maps Beállításaiban a Navigáció részben a Parkolási hely mentését a bluetooth-ról átállítottam az Ön mozgása alapján-ra. Ezt pedig vissza sem tudom állítani.
Köszönöm -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Saját csengőhangot milyet és hogyan tudok feltenni?
Köszi -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Időnként nem talál hálózatot a telefonom.
Lehet volt már szó róla, ilyenkor mi a teendő. Újraindítás után rendben szokott lenni 2-3 napig. Más is tapasztalt már ilyet? -
oil120
senior tag
Van esetleg valakinek információja arról, hogy a Voda vagy Telenor mikor kívánja bevezetni az e-simet?
-
oil120
senior tag
Használtok Wazet? Nem értem miért nincsen hangja. A Gugli Maps beszél rendesen.
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék más témában, szándékosan nem a megfelelő topikban kérdezem.
El kívánom adni a fényképezőgép objektívemet, melyre 4 nappal ezelőtt jelentkezett valaki itt a PH-n.
Majd telefonon beszéltünk és mondta, hogy anyagilag belefér, de mégis valamit el szeretne a vásárlás előtt adni.
Ma jelentkezett egy másik illető, hogy érdekelné. Ezért reggel írtam egy sms-t az elsőnek, megírva, hogy más szemet vetett rá, mi a szándéka.
Mivel délután 2-ig nem kaptam választ, ezért annak aki ma jelentkezett megírtam, hogy hajlandó vagyok neki eladni és én vállalom a szállítás költségét. Alig nyomtam rá az enterre, jött a válasz sms az elsőtől, hogy akkor vinné az obit?
Ti mit tennétek a helyemben? Ha az első jelentkezőnek adom, az közel 3 ezer Ft megtakarítást jelent nekem.
Tanácstalan vagyok, hogyan illik ezt rendezni és igazából nem szeretnék a saját pénztárcám ellensége sem lenni.
Köszi és bocs az ide nemillő off-ért. -
oil120
senior tag
Újabb [vízálló tokot] találtam. Vihetem tengerbe? :-)
-
oil120
senior tag
Kinéztem egy ilyen tokot nyárra. Szerintetek be lehet vinni így tengerbe?
-
-
oil120
senior tag
Nem hallottatok arról, hogy a telenor vagy a vodafone mikor akar esimet bevezetni? Ehhez a két szolgáltatóhoz van kártyám, és 2db telefont vagyok kénytelen hordani.
-
oil120
senior tag
válasz
TheBikerider #4223 üzenetére
Érdekes, mert a Prohardveren megjelenik a teljes verzió / mobil nézet, míg sem az Indexen sem a Portfólión nem látom.
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Vízálló tokot tudnátok ajánlani Xs-hez? -
oil120
senior tag
Megtudná valaki mondani, ha a magyar előfizummal kimegyek az Usa-ba, akkor automatikusan melyik app storet tudom használni? Magyart vagy az államokbelit?
-
oil120
senior tag
Köszi!
A Carplay-el kapcsolatban, először megpróbáltam régiót váltani. A zip kódos problémát leküzdve kérte a bankkártyámat. Beírva az adatokat nem fogadta el, majd megpróbáltam beolvastatva és úgy sem sikerült, nem valós adatok üzenettel szórakoztatott. Ez egy credit kártya volt, ez után egy debittel próbálkoztam, de a végeredmény ugyan ez volt.
Sebaj akkor legyen a paypalos regisztrációm, azzal pedig nem megfelelő régió üzenet jött. Cseberből vederbe.
Ezért örömmel fogadtam ,hogy elég a Sirit engedélyezni és akkor megjelenik. De hiába, akkor sem jelenik meg nekem az áruházban a Carplay. -
oil120
senior tag
válasz
martinkeet #4016 üzenetére
Köszi,
Leírnád a menetét, vagy találok valahol hozzá mankót, hogy hogyan kell régiót váltani? -
oil120
senior tag
A Car play-t miért nem találom az Appstore-ban?
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Vízálló tokot tudnátok ajánlani? -
oil120
senior tag
Sziasztok!
SMS kézbesítési jelentés nincs, vagy csak én nem találom?
Ha jól emléxem i7-en még nem volt. -
oil120
senior tag
Segítséget kérnék,
A fiókoknál Gmail Fetch, az iCloud Push és az ünnepnapok naptára Fetch begyűjtés. Ez jó így? Mintha a Gmail-es értesítés csak akkor jött volna meg, mikor ránéztem a emailjeimre. -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Nekem is megérkezett a várva várt Xs.
Rendeltem egy csengőhangot az általános hívásokhoz, egyet az asszonykához dedikáltan, valamint az ébresztőhöz a Game of thrones.
Kérdésem, lehet-e ezeknek a hangerejét külön állítani? Nem találok rá lehetőséget.
Köszi -
oil120
senior tag
Az ezüst nem nőies?
Vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni az asztro és az ezüst között. -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Céges készülékként tudnék most Vodafone-os készüléket venni viszonylag kedvező áron, melyben benne is hagynám a simet. De van egy elég jó tarifacsomagom Telenorhoz, azt is szeretném vele használni. Ha jól gondolom az e-sim használatával menne is, de ha jól tudom ez nincsen egyik szolgáltató kínálatában sem. Tudtok-e valamit arról, hogy bevezetésre kerülnek-e az e-sim szolgáltatások és akkor lehet-e így használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest