- Íme az új Android Auto!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Próbáltál már teljes resetet? Illetve szoftver frissítése után is jelentkezik? Lehet csak be van ragadva valami app ami miatt lassabban reagál. Egyszer-egyszer volt nálam is ilyen. Valami szoftveres lehetett szerintem. Sok nem használt appom volt, szanáltam. Nem jelentkezett. Watchnál volt inkább többször, de ez többeknél jelentkezett ott is. Remélem ez az új frissítés megoldotta.
-
-
telefon6310
tag
Használd is addig, amíg neked megfelelő
Hidd el, én is a mai napig XS tulaj lennék, ha ez a két fogyatékosság nem lett volna: kamera, akku.
Már gondolom unásig olvashattátok ezt tőlem: ha anno nem vagyok sz@rrágó és 11 Pro-t veszek, tuti még évekig azt használnám, eszem ágában nem lenne cserélni -
telefon6310
tag
Igen, fogyunk. Ahogy én is elfogytam, legalábbis az XS tulajok csoportjából. Azt kell belátni, hogy egy 2018-as telefonról beszélünk és pont utána jött a 11 Pro személyében egy nagyobb upgrade, ami az akku és a kamera apró fogyatékosságait tette rendbe.
Nehéz volt nekem is a gyönyörű, ergonómikus, tökéletesen kézbe illő szeretnivaló "kis" XS-től megválni, de immár közel 1 hónap 13 Pro használat után egyáltalán nem hiányzik. Tökéletes kamerákat és akksit kaptam meg mellette persze még jó pár további tök frankó dolgot (pl 120Hz, stb.).
Csak azért írtam ezt ide be off-topikba, ha esetleg valaki ugyanúgy hezitálna, mint anno én és meg is teheti anyagilag, hogy váltson, az ne halogassa, vágjon bele.
12 Mini-re mondjuk én se váltottam volna, de ez privát vélemény Akkor már 13 Mini. Drágább, de lényegesen jobb készülék és persze jövőállóbb, már csak az akku miatt is... -
telefon6310
tag
-
telefon6310
tag
Ebben a csoportban az a hír járja, hogy ez az akkuállapot százalék semmit nem jelent. Igaz, hogy az Apple mérnökei gondolom dolgoztak egy ideig ezen a funkción, hogy valami visszajelzés legyen a júzereknek, de itt egy 2 soros kommenttel ezt bárki megcáfolja
Vagy esetleg érzel is valami üzemidő csökkenést? -
gergotb
tag
Ja hát nekem is nagyon úgy tűnik hogy haldoklik a megerősítést vártam. Hát simán úgy ahogyan az elmúlt 20 évben, most is úgy töltöm a mobilt. Semmi extrém. Ilyenkor akkumulátort cserélnek vagy adnak másik készüléket? Egyáltalán vonatkozik erre a garancia? Az a baj nekem munkaeszköz ez a telefon és egyszerűen nem tudom nélkülözni tehát nem tudom hogy hogyan tudnám leadni az Apple üzletbe. Most is hogy használom a mai napon, folyamatosan zuhan elég drasztikusan a töltöttség. Eddig ilyet nem csinált egyik sem. Sokat használom, de naponta egyszer van töltve, ezt egy ilyen drága telefonnak bírnia kellene szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
gergotb
tag
Nekem most 7 hónapos az Xs Max. Kb. 2 hete esett le 99%-ra az akku kapacitás, ma pedig megdöbbentem, hogy levitte 96%-ra... 🤔 Használat közben is érezhetően jobban merül. Van hogy elkezdem nyomkodni és hirtelen 3-4%-ot esik. Erre nincs garancia? Vicc, hogy egy éves korára kuka lesz az akkumulátor. Pedig nincs töltve állat módjára. Vagy például 5%-on van és kikapcsol, majd vissza se lehet kapcsolni. Most is amíg ezt megírtam esett 25-ről 20%-ra. Nekem gyanús, hogy ez az akkumulátor már most kuka...
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Szerintem teljesen logikátlanul jelzi ki ezt az aksi állapotot a rendszer, majd PC-n megnézem egy progival, ahol ciklus számot is kijelez, hogy mi a helyzet valójában.
Azért nem mérvadó az iOS-es, mert kicsit fura, hogy pl 2 hónap után 98%, majd rá 9 hónappal 96% és arra 2 nappal később 94%. Megint lassan egy hónapja tartja a 94%-ot. Anno iPhone 8 Plusnál tapasztaltam, hogy csináltam egy teljes visszaállítást a telón és felugrott az aksi %. 😂 -
ΞΔGLΞ
nagyúr
a gyors töltés és a vezeték nélküli gyors töltés...
Ez teljesen igaz, de én inkább így írnám. Ha a vezeték nélküli is úgy tölti, hogy nem sül ki onnét, akkor azzal se lesz semmi gond. Ezeknek az aksiknak a legnagyobb gyilok, a gyorstöltés miatt keletkező hő. Viszont a legtöbb user-nek erre már nincs ideje, nekem sem, hogy órákat várjak egy feltöltésre, ezért lényegében mindenhol (otthon, autó, iroda etc..) a mobil azonnal qi-re kerül.
-
Tiger.
nagyúr
Én már töltöm, remélem nem kell gyári vissza állítást csinálni. Remélem az a 3 óra vicc akar lenni.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
tboldi
nagyúr
[link]
----------------------------------------Bájdövéj tegnap felraktam a legújabb bétát, eddig nem találkoztam semmilyen különösebb hibával, felőlem akár ki is lehetne adni véglegesként. Anno az iOS 11 sokkal rosszabbul kezdett.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Mennyi volt?
Telefonról képet tudsz csinálni?
Hogy néz ki abban a tokban.
Illetve holdrol loj már majd képet.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Dzsuri89
őstag
Nillkinből azt rendelted, ami az álatalános kialakítású üveg, azok közül is a legjobb szerintem, örülj, hogy a notch rész is takarva van. Nézd a jó oldalát, minden tokkal passzol.
Máskor Nillkin 3D CP+ Max típust vagy az XD CP+ Max verziót rendeld, utóbbi újabb fajta, elvileg nem porosodik. Jövőhéten rakom fel a 3D CP+ Max helyett, kíváncsi leszek.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De közben megtaláltam, de nekem akkor is furcsa, hogy nem ér ki a széléig, mindenesetre itt is írják, hogy (szinte tele van az oldal), hogy hamisítják orrba-szájba. [link]
és lejjebb lapozva valóban nem ér ki a széléig, furcsa, hogy ilyet miért gyártanak....
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez a széleinél, mert nem takarja a teljes felületet, ott fog megragadnia por, amikor azt onnét kitörlöd, na akkor fog karcolni...Én ezt azonnal cserélném, ráadásul szerintem beleütközik az ujjad tapizáskor, megmondom őszintén, a nillkin-t nézve, nem látom, hogy ők gyártanak ilyet, csak ami teljesen lefedi a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Ez nem aod, ez egy nagyon jó magyar ébresztő app. A fizetős része annyi, hogy nincs reklám, de az ingyenesen is jó használni, nem agreszív, mint egy némely app.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
WD40 egy csodaszer..😃
Az biztos, nagyobb titokban is tarják már szinte a valódi összetevőket, mint a két nagy cola receptjét.
------nekem már az első héten a kijelzőn erős fénynél ott volt a mikrokarc aztán került is rá üvegfólia!
Páromnak nillkin van rajta, elől-hátul, mert ő aztán tényleg csapkodja ide-oda, le az asztalra, be a táskába, kulcsok, meg a tkm tudja mi minden hülyeség mellé, ami egy női táskában csak lehet, néztem az üvegfóliát, elég durván karcos mindenhol, de bekapcsolva ebből semmit nem érzékelni. De azért, én szeretek vigyázni az ilyen kütyüimre és inkább csupaszon , de ezek szerint nekem is kellett volna rá tetetnem egy üvegfóliát, mindegy most rendeltem nillkin-től előre meg hátra is, hogy legalább több ne legyen már rajta. A lófüttyért karcolódik ez az üveg ilyen könnyen, nem is értem. Ehhez képest a droid mobilomon lévő GG 6 elől, 5 hátul szinte meg sem kottyan neki semmi. Ettől független van nekem két vadiúj gyári tokom is, de ki sem bontottam lassan 1 éves vétel után egyiket sem. Viszont...
Néztem ezt a tokot, most nem a filléres ára a lényeg, hanem, hogy ez hátul TG, az oldalán meg valóban ennyire lágyan rátapad a keretre? Mert akkor ez kimondottam frankó lehet, képről még jól is néz ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest