- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Érdekes, most már 98-as az akkumulátor.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Gabes13
tag
Udv! 13.1.2 frissites elerheto!
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
Eagl3
veterán
Akkor nem csak beképzeltem
-
Eagl3
veterán
Nektek is feltűnt a legutóbbi frissítések óta, hogy ha a főgombbal lezárjátok a telefont (kikapcsoljátok a képernyőt), akkor az eddigiekhez képest később jön a lezáró hang?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok! Adott egy XS Max, és egy Huawei tablet. Szemeéhely hotspotnál a tab nem csatlakozik a telefonra, tölt, és rendre időtúllépés miatt megakad, csak BT-n tudok rá netet tenni, de azt se mindig "akarja". Mi lehet a gond? Nem a legfrissebb droid van rajta a tabon.
-
Tiger.
nagyúr
Csöppet bugos ez a parancsok alkalmazás.
[link]Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Dzsuri89
őstag
Mai napon volt lehetőségem az XS-sem összehasonlítani egy iPhone 11 készülékkel 4K 60 FPS videózásban és megdöbbentem a különbségen.
A teszt lényege a séta közbeni felvétel rögzítés volt, hogy az utat felvegyem magam előtt.
XS: Berezonált a kép minden lépésnél, vízszinten mozgásokban vaj sima ha csak a a telefont mozgatom.
11: Mintha egy DJI OSMO állványon cipeltem volna a telót, olyan vaj sima felvételt készített.Ez mitől lehet? Tudtommal mind a két kamera specifikációja az alábbi:
12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS -
Dzsuri89
őstag
Srácok!
Ha az Apple.hu oldalról rendelek pl egy iPhone-t, akkor ugyan úgy van 1 év gari + 1év szavatosság, mintha iStyle, iCentre, Media Markt, stb... helyen vásárolnék? -
Gabes13
tag
Udv! Ugy nez ki visszaallt a rend az akku vonalon! (Nalam)
-
Tiger.
nagyúr
Valaki tudja, hogy lehet ebbe a parancsba hozzá adni egy zenét amit megvettem, vagy ami a telefonon fent van. Na nézzük milyen magusok vagytok
[link][ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TheBikerider #5875 üzenetére
Te meg mitől szürkültél ki?
Várj, kitalálom... A sok fikázónak beszóltál és mégis téged tettek lapátra.[ Szerkesztve ]
-
Gabes13
tag
Az mondjuk akkor rendes, en uj vagyok iphone teren, de remelem rendbe lesz azert es nem veszik el a kedvem tole..
Azt elfelejtettem írni, hogy Xs max-on vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Nálam egy app miatt merül este jobban, ha nem futott akkor 2% ha futott akkor 10.
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
frissítés érkezett!
-
485
aktív tag
nekem jelenleg 8+ van, de családban van x, xs, xs max, sokat próbálgattam őket, meg amióta kijöttek az újak, azokat is vagy 5x megnéztem, hasonlítgattam a fotókat. pont azért, mert cserélni szeretném és kérdés volt, hogy mire. arra jutottam, hogy az xs max lesz a befutó, nyilván jobb, mint a 8+, viszont nem akkora ugrás anyagilag, mint a 11pro. az majd jövőre. a 11pro és a max között is láttam különbséget, de az nem ér meg nekem plusz 150ezret
-
485
aktív tag
ja az más. az jobb. kicsit reszeltek rajta, több fény jut az érzékelőre, meg ugye kapott egy ultraszéles lencsét is. makróban jobb lett egyértelműen, sokkal jobban kijönnek illetve világosabbak a részletek.
Dxomarkra várok már. Felesleges. Az egy baromság. Semmi köze a valósághoz, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én tavaly szeptemberben vettem, nem tudom hány ciklus volt benne, nyilván jó sok, de pár mikrokarc miatt kicseréltem egy újra július 30-án, de ezt szerintem írtam (hánemtudtamelviselnina ) . Szóval, a szeptemberi 99%-ot mutatott július végén...
Lényegében én is úgy töltöm, ahogy Tboldi fórumtárs írta. Ha gép előtt vagyok, vagy olyan helyen, akkor a qi töltőn pihen. Elég jól bírják ezek a maxok (is) a strapát, azt tapasztaltam. -
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #5859 üzenetére
Ez az elmélet, de a gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy így, hogy össze-vissza teszem rá a padra tölteni, kevesebb ciklus megy bele ugyanannyi idő alatt.
A 7-esemben, ami még nem tudta a Qi-t, több ciklus volt fél év elteltével, mint a 8 Plus-omban. Előbbit a gyári töltővel töltöttem estétől másnap reggelig, utóbbit meg ugyanúgy, ahogy leírtam az előző hsz-ban.Tudom, nem teljesen fair az összehasonlítás, a 8 Plus-ban nagyobb is volt az aksi kapacitása.
(#5860) Tiger.: A sima 11-ben nincs telefotó lencse, csak normál és ultra wide.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ugyanúgy pörögnek a ciklusok. Az mindegy, hogy milyen gyorsan annak nincs köze hozzá. 1 ciklus az 0-ról 100%-ig. Ha pl.: 2x töltesz 50-et az számít 1 ciklusnak.
Amúgy enyémben nincs egész 200 ciklus még. 3uTools progival meg tudjátok nézni.
Így szoktam figyelni én is a töltésre, ha nem muszáj akkor nem merítem le de egyébként ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Stimpy001 #5856 üzenetére
Ez az egyik, lassú töltővel töltöm (Qi pad névleges 5 W-os teljesítménnyel, de valójában kevesebb).
A másik meg, hogy mindig ráteszem százaléktól függetlenül, amikor az asztalomnál ülök, így nem pörögnek olyan gyorsan a ciklusok.
És nem szoktam teljesen lemeríteni sem, 20% alá talán csak egyszer ment eddig.[ Szerkesztve ]
-
-
Tiger.
nagyúr
Kb május óta használom az xs maxot, most esett le 99%-ra normális?
Mennyire igaz ez, hogy a kamera modul ugyan az, mint a 11-ben?[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz juhaszroli #5848 üzenetére
Lehet egy gyári visszaállítást meg kellene csinálni, aztán helyre áll a béke.
-
Dzsuri89
őstag
válasz juhaszroli #5843 üzenetére
Anno akkor zavarodott be az iMessage, amikor bekapcsoltam üzeneteknél az iCloud-ba való mentést, szóval nem kizárt, hogy bekavar.
-
tboldi
nagyúr
válasz juhaszroli #5841 üzenetére
Nálam oké. Meg anyumnál is.
-
Dzsuri89
őstag
válasz juhaszroli #5841 üzenetére
Biztonsági mentés lett visszatöltve? Akkor szokott ilyet csinálni.
Nálam minden hibátlan. -
juhaszroli
tag
13.1-ben mindenkinek rendben van az üzenetek alkalmazás? Páromén nem jelez az imessage csak ha feloldja a készüléket, és az időpontokat is keveri, a friss üzeneteknél nem az aktuális időt mutatja, hanem teljesen mást. Értesítési beállításoknál minden rendben.
-
Dzsuri89
őstag
Valaki használ közületek ilyen tokot?
Arra lennék kíváncsi, hogy tapintásra és anyagra megegyezik-e a gyári szilikonnal, mert ha igen, akkor az ugyan úgy beleragad a zsebbe és szedi a dzsuvát ki belőle, amit el akarok kerülni...
-
Tiger.
nagyúr
válasz Dzsuri89 #5838 üzenetére
Alarmyt használtam, 13 óta repulo módban sokat eszik. Eddig 0-1% volt most
meg 5-8 alarmyra gondolok.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
Én alapból úgy használtam és használom az összes telefont, hogy az ilyeneket kilövöm. Biztos takarékos a dolog meg kímélő, de én azt szeretem, ha égeti a szemem a fehér szinte max fenyeron.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Tiger.
nagyúr
Xs-nél nem volt 660 max 600.
Eagle Sztem úgy lehet észre venni, ha kint vagy, xpros üvegem van, ami zavar, az az, hogy olyankor tükröződik, de neked is van rajta üveg nem?
Rosszul tesztelték, vagy nem tudom. Elmondom hol volt a legnagyobb gondom, Vadasparkban voltunk, és az eleféntháznál párom mondta csináljak egy fotót., hozzá kell tenni épp ott volt lemenőben a nap, tehát én többet láttam magamból, mint belőlük, elkértem az a5-öt azzal szépen lehetet látni mindent, ano az s9-nél sosem ütköztem ilyenbe, nem azt mondom, hogy nem láttam semmit, de amit láttam az nem volt sok, készülékkel nincs baj, már egy diagnosztiaki tesztet is lefutattak az appelnél, sőt én már össze néztem a többivel is. Igaz ami igaz, akkor nem xpros üveg volt rajta hanem valami 6000ft-os, ezzel picivel jobb.
Más, parancsoknál az automatizálás jó nagy kamu, csináltam egy repülő parancsot, pl 23 kor bekapcs, 6 kor meg ki, igen ám de csak a parancs fut le, vagy is nekem kell aktiválni, ezzel nem vagyok előrébb, ebben mi az automatizálás?[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, kb 1 hónap múlva veszek kettő pro max-ot, remélem, hogy már nem kell ezt tapasztalnom. Viszont, ha tud gyorsulni, miért nem oldották már meg, pl akár már most is. AZ előbb beszéltem a rokonnal, azt mondta a tegnapi frissítés semmilyen változást nem hozott gyorsulásban.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
EZ mind oké, mert láthatóan nagyobb a fényereje, de nem annyival, hogy emiatt padlót kellene fogni, viszont ami miatt ment a diskurzus, hogy Tiger napsütésben nem látja. Nálam meg simán látható napszemüvegben is, anélkül meg egyszerűen felesleges nagyobb fényerő.
Már az XS (max) kijelzőjével besöpörtek jó néhány díjat tavaly. Szerinted megkapták volna, ha napnál nem látható? :-) Az első - a sok közül - amivel tesztelni szoktak valamit.
Hiba, Tiger készülékében keresendő.
Egyébként meg ez idő alatt, míg kikerült az xs, még soha nem olvastam sehol olyat, hogy valaki erre panaszkodott volna. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mind a kettőt egymás mellé téve és max-ra felnyomva, hát nem sokkal volt nagyobb fényereje a pro-nak. Vedd már le az üvegfóliát, mert szerintem nálad az lesz a gond... Vagy nem is tudom. A note 10+-om, nem tud max-on több fényerőt, mint az xs max, pedig jobb papíron az s9-nél. A hiba nálad lehet, mint írtam még tűző napon napszemüvegben is simán látható a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ami viszont szemet szúrt, hogy tök ugyanazok a beállítások mellett jóval sárgásabb tónusú a 11 Pro Max kijelzője a XS Maxoménál.
Alapból megy a trutone, de igaz, mert még kikapcsolva is a fehér inkább sárgás volt. Nyilván a finombeállításoknál (szín) ezt kihozható teljesen fehérre. Az ennyire gay színeket én is utálom. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #08176384 #5818 üzenetére
Ezt nem értem, hogyhogy valami demó készülék? Konkrétan, én bontottam ki. (MM-ban a rokon az üzletigazgató)
Én nem azt írtam, hogy baj van/lehet vele, csak az xs max, kb mindenhol tudta ugyanazt a sebességet, vagy gyorsabb volt mint a pro.És ez az éjzöld, számomra minden, csak nem szép, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz #08176384 #5817 üzenetére
Gondolom, akkor ha valamit nézek ugyan akkora fényerőn a 11-en jobban látszik, egyik videón legalábbis nagyon látszott. Kb, mint az s9 és az xs.
-
törölt tag
-
törölt tag
Pénteken hoztam el a 11 pro max icentre. Jelenleg megvan meg az 512es xs max is, anno az istyle vettem. Két lényeges dolog: a kijelző tényleg magasabb fényerejű és nagyon nagyon jó lett a kamera. Este szenzációs, de a beltéri fotók is nagyon sokat fejlődtek. Jelenleg eladó a fekete, karcmentes 512es xs maxom, 2020 július 21ig garis. Szóval nagyon jó a 11 pro. Felraktam a 13.1 és nagyon jól muzsikál mindkét készüléken.😂
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Nálatok az Óra alkalmazás nem bugos iOS 13 és 13.1 óta?
Nálam alapból mindig az Ébresztő fül volt kiválasztva 12 alatt, kilőttem a memóriából majd ha újra megnyitottam akkor is arra ment vissza, viszont itt egyből a világóra jelenik meg. -
Tiger.
nagyúr
Itt nem javítottak az éjszakai fotózáson.
-
Tiger.
nagyúr
válasz -secret- #5811 üzenetére
Itt azt, hogy is kell? Csak a kikapcsolas megy.
ki be kapcs is segített.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ott néztem.
Remelem, nem kavar be, hogy volt iTuneson keresztül frissítve, utána meg telefon gyári vissza állítás.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ma több órán át csesztettem a PRO max-ot az MM (nagykutya rokon által), Ezt teljesen komolyan írom, hogy mindenben gyorsabb volt a xs max és le is hervadt a képemről a mosoly, hogy én ezt fogom megvenni nem sokára. Kb pont ugyanazt éreztem, mint a legtöbb youtube-os videóban. Még az ikonnyomáson is elgondolkozik, mire feldobja menüt, addig az xs-sel már beléptem, amibe akartam.
Nyilván gyorsulni fog, szerintem már most a 13.1 alatt, de hogy emiatt az Xs lassabb lenne, az nem tudom elhinni. Egyébként is ez a fojtás (ami kikapcsolható) a már sz@r lestrapált aksiknak szól.
-
-
Tiger.
nagyúr
Így lesz majd az 11 pro gyorsabb az xstol. 😡
[link]Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.