- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
e34power #6578 üzenetére
Nekem édes mindegy mit veszel magadnak, a mondanivalóm lényege az lett volna, hogy ha valamiért nem jön be egy telefon cserélni kell, és lehetőleg olyanra ami megfelel az igényeidnek. Én S10e ről váltottam erre, és az aksit és kamerát kivéve mindenben jobb volt mint az XS, de meguntam váltani akartam, és mivel jobb android nem volt (számomra), igy jött az ios. Nem bántam meg, én szeretem mindkét rendszert.
Ezt ajánlom neked is, ha váltani kell hát válts. -
PACSA75
őstag
válasz
e34power #6575 üzenetére
Az hogy egy telefon aksija meddig bírja, mindig használat és képernyő idő függő. Falra mászok mikor ezt látom hogy nem tart reggeltől estig. Ha 5 órán keresztül non stop nyomkodja valaki, akkor 5 óra alatt le fog merülni, tehát szar? Na mindegy, a lényeg hogy senki nem kérdőjelezett meg téged, a te igényeidet nem elégíti ki, érthető, mindenki másra és másképp használja. Ha neked a Huawei vált be, azt kell használnod.
-
Pajoz
őstag
válasz
e34power #6575 üzenetére
Kedd óta van meg nekem a teló. Igazán meg vagyok elégedve az akku idővel. Most lakom be, ismerkedtek vele, nyüstōlöm és 12 órás műszakot kibír, hogy csak este kell tölteni 15%-ról. Ilyen több, mint öt órás SOT-ot a Xiaomi Redmi Note 4 se produkált 4000 mAH akkuval.
Mondjuk engem a SOT nem igazán érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest