-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz MasterMark #8365 üzenetére
De le se írd nekik a tudást, taposd csak meg őket, ez az!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz #45553408 #4328 üzenetére
Már bocs, de az megjegyzésed olyan mintha a kurva a bordélyházban azt mondaná, hogy reméli nem dugják meg nagyon.
Ne foglalkozz vele mi történik a cikk alatt, te tapasztalatot osztasz meg, mindenki a saját vérmérséklete szerint fog reagálni.
Aki meg a köszönőmön túl hevesebb megnyilvánulásra készteti magát, azt a moderátorok majd kezelik.
-
S e t h
nagyúr
válasz #45553408 #4323 üzenetére
Elég régen belengetted a cikket és várjuk is páran a tapasztalatok miatt, magaddal és velünk szemben sem lenne fair, ha nem publikálnád ezek után.
Engem tényleg érdekel a két rendszer közötti differencia az objektívhez legközelebb álló vélemény alapján.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #909 üzenetére
Akkor tuti úgy van, te tudod a frankót.
-
S e t h
nagyúr
Külsőre szép, bár erősen kompromisszumos azzal a kitüremkedő kamerával és az előlapi kivágattal, aminek kb. annyi előnye van mint az edge szélnek a másik térfélen.
Mindig vártam hogy meggyőzzön az apple, ez régen talán sikerült volna, ma már nem, mert ennyi pénzért nem tetszik, hogy kompromisszumot kell kötni több fronton is, amíg ideát több zászlóshajó közül is választhatok.
A fotók sem igazán nyerték el a tetszésemet, eddig azt hittem, hogy csak a Samsung szaturáció bajnok, de az iosnak sem kell ezen a téren szégyenkeznie és bizony a dinamika tartomány is nagyobbnak tűnik annál, amit a szem képes befogadni, ez amolyan csillámpóni effekt. A feldolgozott raw képeket meg nem minősítem, mert nem akarok hinni a szememnek annyira gyengék, bár ez kissé véleményes, mert befolyásolja a készítő és alkalmazott szoftver is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest