- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
fatal1ty1984 #8494 üzenetére
Nem hagy semmi nyomot a kijelzőn az uv cucc, nekem az s8-on az volt. Más kérdés, hogy az X-re felesleges, megmarad rajta az ívelt tempered glass is.
-
kchris78
veterán
válasz
fatal1ty1984 #8491 üzenetére
kellene xhez is uv reagenses uveg... ami samuhoz van.. az erdekesseg hogy a dobozan x kep van
.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fatal1ty1984 #8478 üzenetére
Hetente leszeded az uveget? :S
Hat en nem szedem le, magatol valik fel a felso reszen. Nem is hiszem, hogy csak ugy kethetente le/felrakhato lenne. En legalabbis tuti nem tudnam visszatenni.
-
válasz
fatal1ty1984 #8267 üzenetére
Ez garanciális csere volt, nem biztosító általi csere. És le van írva a szerződésbe. Szóval ez oltári nagy szemétség. Veszel 370-ert egy telefont 40 a biztosítás, a készülék NEM a te hibádból elromlik, majd utána a biztosító ha gond van, azt mondja viszlát.
-
tboldi
nagyúr
válasz
fatal1ty1984 #7970 üzenetére
Mivel teljesen ugyanaz a verzió a public is, mint a legutolsó dev, ezért nem csinál semmit.
Hagyd fent a public profilt, aztán majd ha megjelenik egy újabb, akkor azt fogja leszedni. Jellemzően mindig ugyanaz, mint az aktuális dev béta, csak pár nappal később kapod meg.
-
Vasy09
őstag
válasz
fatal1ty1984 #6803 üzenetére
Nekem ezt akkor csinálta, amikor fent volt az 5D-s kijelzővédő!
Az valahogy nem szerette!!
-
válasz
fatal1ty1984 #6803 üzenetére
2 lockkal rakod le vagy megnyomod a kijelzőn a lerakás gombot.
-
agabe
addikt
válasz
fatal1ty1984 #4911 üzenetére
Hasznaltam. Viszonylag stabilnak ereztem, legalabbis nem tunt rosszabbnak mint a “stabil” 11.2.6-os.
Mi a baj alkalmazasvaltassal ?
Ja mondjuk 11.3-ban sokat gyorsitottak rajta jobb mint 11.2-okon.(#4917) FhRossi:
Istyle, icentre, almarium pro.
Nem tudom most melyik a legtutibb, de ezek valoszinuleg gyorsabbak mint T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest