- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
Phoenix100 #3092 üzenetére
Aramid = kevlár? Vagy mi is ez?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Phoenix100 #3092 üzenetére
Hát igen pont ez benne a baj, ha jó a fogása, vékony is, miért nem csinálták már meg hogy körbe menjen az egészen, és kicsit fel a kijelző szélére, így zsebbe még kulcshoz se tudod berakni, egyedül az asztalra rakás miatt jó, na meg hogy tényleg felmegy a tartóra simán...
Nekem már elvileg holnap itt a tartó, már kérdeztem tőled, de nem tudtam van gyári bőrtokod is, megnézted már vele hogy simán feltapad a tartóra a kis fém betéttel a gyári bőr alatt? Vagy csak gondolod, mert fő iPhone topikba kérdeztem már, és ketten is mondták (+ itt is) nem jó ez a tartó mert leesik róla a telefon így...
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged