- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
Phoenix100 #3092 üzenetére
Aramid = kevlár? Vagy mi is ez?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Phoenix100 #3092 üzenetére
Hát igen pont ez benne a baj, ha jó a fogása, vékony is, miért nem csinálták már meg hogy körbe menjen az egészen, és kicsit fel a kijelző szélére, így zsebbe még kulcshoz se tudod berakni, egyedül az asztalra rakás miatt jó, na meg hogy tényleg felmegy a tartóra simán...
Nekem már elvileg holnap itt a tartó, már kérdeztem tőled, de nem tudtam van gyári bőrtokod is, megnézted már vele hogy simán feltapad a tartóra a kis fém betéttel a gyári bőr alatt? Vagy csak gondolod, mert fő iPhone topikba kérdeztem már, és ketten is mondták (+ itt is) nem jó ez a tartó mert leesik róla a telefon így...
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest