- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szvetozar
újonc
válasz
FіkuszKukіsz #754 üzenetére
feketét és ezüstöt másnapra szállították 64gb, arany lett volna kb. egy hét. Arénában voltam. telefonon szinte mindenkit budapesti üzletet megpróbáltam, de csak ők hívtak vissza, így ott vettem meg.
-
Szvetozar
újonc
válasz
#04441088 #439 üzenetére
stúdióvilágítások nagyon jók, de csak portrénál jön elő, magamról nem akartam képet berakni, kutyánál meg nem nagyon látszik
, nagyon jó képeket csinál! eddig semmi hiba, akksi nagyon jól bírja, keveset merül, pedig nyúzva lett rendesen tegnap este 7kor lett levéve töltőről, éjszaka nem lett repülő üzemmódba téve és intenzív használat mellett (sok fb, rádió, sok net, mailek, telefon, nyomkodás) most van 60%-on. feltűnően sokkal gyorsabb, mint a 6S. jobb a hangszóró is, jobb minőségben szól és hangosabb. aranyat megnéztem élőben, elég furcsa, így ezüst lett.
-
Szvetozar
újonc
6S+ lett cserélve 8Plusra, tegnap érkezett. sokkal gyorsabb és nagyon jó az üveg hátlap. sajnos normális átlátszó tokot még nem sikerült venni hozzá. ha van bármilyen kérdés, megpróbálom megválaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest