- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed Parker #6654 üzenetére
Eleinte próbálkoztam mp3 vágással és azt konvertáltam a szifon csengőhangformátumára,de valahogy mindig tompábban szóltak mint az iTunes-ból megvásárolhatóak,pedig többféle konverterrel és beállítással próbálkoztam.
Ráuntam,vettem 2 csengőhangot inkább,az a 2,6€ nem egy vagyon. -
col
addikt
válasz
Ed Parker #6535 üzenetére
Köszönöm szépen a megtisztelő felvilágosítást és tanácsot. (Persze enélkül is túléltem volna a dolgot
)
Lehet az avatarom ellenére kezdőnek és amatőrnek tűnök, de 13 éve "követem" a prohardvert, úgyhogy alapvetően ismerős vagyok errefelé...
Igazából azért voltam bátor csendben megjegyezni, mert a tok kérdése, talán nem szignifikáns probléma - pláne szakmailag - egy készülék esetében. Én kérek elnézést. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #6440 üzenetére
De akkor így tok se kell ha ennyire vigyázól rá, nekem pont azért van hogy ne foglalkoztak így vele, mert tudom eleve megvédi, ezt nem trehányságnak nevezném.
Persze a tok meg amúgy jó, fogása, eredeti bőr, de így hogy nem védi teljes mértékben nekem nagy öngól így 15 ezrekért, de a lényeg neked feleljen meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #6425 üzenetére
Abszolút nem ilyen, mert én miért vegyek tegyük fel gyári bőrt, ha eleve sz@r mert az alját nem is védi
Ott van 2-3 ezerért a teljesen jó fogású műbőr semmi bajom vele. Üvegfóliánál meg eleve vársz rá 2-6 hetet, és ha tegyük fel gagyi jön, nem is megy fel rá szépen, azaz rendelhetsz megint és várhatsz rá heteket, nem éri meg ezt a szopást 2 ezerért.
-
-
zola96
senior tag
-
Parallaxis
addikt
válasz
Ed Parker #6122 üzenetére
De még ha el is játszok a gondolatoddal abból Apple watch gold lesz és a kutya sem veszi, mégha Lagerfeld is reklámozza.
A másik meg hogy az iPhone az Apple húzóterméke, ebből van a bevétel nagy része, na most akkor hogy lehetne limitált széria?
E két állításod kicsit üti egymást.
No szóval ha én Apple lennék.. Akkor kihoznám a iPhone 8-at és 8 Plust új kinézettel, tuningolva stb (kihagyva a 7S-t).
Ééés kihoznék egy full extrás prémium jószágot, limitált példányban és exkluzív anyaghasználattal.Az első kettő termeli a bevételt, a prémium cucc meg a presztízst. Ahogy írtad, az iPhone a húzótermék, ezt az egyedi jószágot 1,5 millióért is meg fogják venni. Pont azért, mert nem lesz belőle sok és a gazdag idiótáknak ez az elsődleges szempont (a kő buta Vertukat is vették pedig azok csak filléres Nokiák voltak csilli-villi anyagokba csomagolva).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #6178 üzenetére
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, pl ha egy Lumia 630-asom van, közel sem ilyen kényelmes, és jó használni mint egy iPhone-t, egy ilyen 30 ezres órán, meg egy Rolexen mit veszel észre használat során? Semmit, max a kicsi szíved megnyugszik hogy márpedig neked Rolex van a kezeden de király vagy, na ez engem abszolút nem vonz, így is jól néz ki, pontosan jár, nem karcolódik az üvege...stb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #6171 üzenetére
Gyárt ilyet már rendeget márka...Amúgy sose voltam óra buzi, de azt még mai napig nem értem hogy mivel lennék több ha egy ugyan ilyen roli van a kezemen 3-4 millióért (azt hiszem annyi). Ugyan úgy zafir ez is ugyan úgy néz ki, oké a szerkezet más teljesen benne, de ez is pontos jár ugyan úgy...
-
-Ben-
veterán
-
Pjaard
csendes tag
válasz
Ed Parker #6146 üzenetére
ujabb kijelzo? haaat.. nem tudom. mondjak, hogy mas van benne. lehetseges. de ezt en megint nem latom. tobb ram csak a plus-ba van, sima 7-be ugyan ugy 2gb. a kamerara ra is bolintok. de azon kivul, hogy a tobb antutu pont lesz az a10 miatt, egyelore ezen kivul nem sok hasznat veszi szerintem az ember. legalabbis 6s-rol emiatt felesleges valtani. ha persze alaki most vesz telefont, persze vegye az ujat. en csak azt mondtam, hogy i6s-rol nem sok ertelme van. sot, azt is mondom, hogy 6s mellett ennek a telefonnak olyan nagy jelentosege nincs, még. aztan majd meglatjuk, mit hoznak ki az A10-bol. de mint mondtam, i6ba teny, hogy kevesebb a ram.. de felhasznaloi elmenybe szerintem akkora szakadek nincs.. es azert eltelt a ket telefon kozt 2 ev.
-
col
addikt
válasz
Ed Parker #6143 üzenetére
Mea culpa, csak a "semmi érdemi és lényeges nincs a 6s és 7 között" kitételre volt a reakcióm.
Egyszerű technikai tényeknek szántam, amúgy nem szoktam se a kocsimmal, se a telefonommal, se egyebemmel versenyezni az eszemen kívül, kinőttem már abból a korból és "kórból"....
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ed Parker #6122 üzenetére
"A másik meg hogy az iPhone az Apple húzóterméke, ebből van a bevétel nagy része, na most akkor hogy lehetne limitált széria?"
Mert arra is van esély, hogy jönnek szépen az S szériák és mellé egy jubileumi iPhone. Így meg érthető is lesz, ha az drágább lesz mint a sima modellek. -
Parallaxis
addikt
válasz
Ed Parker #6110 üzenetére
Ha ők is melléáraznak akkor nem fog esni, ha viszont marad pl a galaxy 8edge 800€ körül lehet hogy megszívja az Apple.
Kivéve, ha prémium anyagokból (titán, arany, zafír stb.) készült, eleve limitált számú exkluzív terméknek szánják, akár azért mert évfordulós termék, akár azért, mert a Vertu piaci babérjaira törnek.
Nem ez lenne az első ilyen terméke az Apple-nek.
A 20 éves évfordulójukra is kiadtak egy méregdrága Macintosh-t (1997-ben 7500 dollárba került), amiből, ha jól emlékszem összesen 10 ezer darabot gyártottak csak le. -
zola96
senior tag
-
col
addikt
válasz
Ed Parker #5995 üzenetére
(Sorry ez 7etape-nek ment volna
)
Nyilván. De ha egy digitális kamerát veszel a kezedbe, azt is használhatod automata módon, vagy te állítod be, ha értesz hozzá. Amúgy nem nehéz ingyenes, nyilvános és jó fotoappokat letölteni ehhez sem, aki kicsit többet akar önállóan bíbelődni vele. -
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #5879 üzenetére
Ha végre eltüntetik ezeket a bumfordi „ruszki” kávákat, akkor hajlandó leszek 1001€ -t is adni érte, tekintettel arra, hogy legalább 2 teljes évig megtartom. Többet viszont biztosan nem, úgyhogy ha jócskán fölé megy, akkor vagy marad az i7 (bár a jet blacktől valószínűleg ebben az esetben is megszabadulok és cserélem ezüstre vagy matt feketére) vagy valami egészen más lesz.... Nade majd július környékén valamivel okosabbak leszünk ezen a téren.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #5850 üzenetére
Nyugodtak lehetünk, az i8 már MacBook Air árban lesz.
Egyébként is muszáj lesz nagyobb „szakadékot” kialakítani a 7S és a 8 között, különben mindenki a legolcsóbb i8-at venné.... De ez már egyszerűen röhej.
Ha valaki a legnagyobb tárhellyel szerelt Plus verziót akarja majd venni, akkor vágjon 400+ ezret az asztalra?
Szép kis jövőkép..
-
válasz
Ed Parker #5850 üzenetére
Igazad van, én is megfigyeltem, hogy irreálisra drágultak már a telefonok. Elsősorban a szifont figyelem, mást nem hiszem, hogy vennék (bár ki tudja, de nem gondolkozok ebben az irányban), viszont évről évre drágábbnak látom őket.
Ha belegondolok, hogy az iphone 3G-t annak idején 30e-ért vettem ikon 400-zal (nem ennyi volt a kezdőrészlet! ennyi volt a telefon), és azót folyamatosan drágult, mára (2015 év végén) 250 vagy mennyi volt a 6S Plus előfizetéssel, komolyan mondom nem normális.
Persze ebben ludasak a szolgáltatók is, míg régen előfizetéssel normális kedvezményeket adtak, mára az is kialakult, hogy egy havi 10ks- előfizetéssel kapok 15, max 20% kedvezményt a készülék árából, úgyhogy mire az elmúlt fél évben két elpusztult telefont pótolni kellett családon belül, inkább mindenki megoldotta kártyafüggetlenben. -
Parallaxis
addikt
válasz
Ed Parker #5457 üzenetére
Ebben azért lehet valami...
Hasonlókat lehetett olvasni az első iPhone megjelenése előtt is.
Akkor sem tudták elképzelni az iparági elemzők, hogy lehetséges bármi újat felmutatni, ami az akkori állóvizet felkavarná. Sőt az iPhone megjelenése után sem hitték ezt el, jó pár akkor ikonikus cég mára már csak emlék lett ezért.Szerintem bőven van még az Apple tarsolyában meglepetés, csak amíg a jelenlegi step-by-step fejlődéssel is képesek piacot tartani, addig nincs miért robbantani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest