-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
domerator
veterán
válasz
lugosi #12071 üzenetére
Na ezt nem ismertem, viszont most kipróbáltam és azt tapasztaltam hogy ha a rezzenés után megszünteted az ujjadon a nyomást DE nem engeded el, akkor nem nyitja meg hanem előnézet marad és felfelé húzva eléred az opciókat. Ha ezután megint jobban megnyomod, akkor megint rezzen és megnyitja. Ha márvaz elejétől folyamatosan nyomod, akkor egymásután kettőt rezzen és megnyitja. Ez afféle kétfokozatú 3d touch.
-
tboldi
nagyúr
válasz
lugosi #11737 üzenetére
Én a legtöbb helyen azt olvastam, hogy nagyon halk. Meg a csatlakozási problémák, amit te is írtál. Pedig elég jó lenne azért az árért.
Anyumnak vettem nemrég egy Awei A920BL-t, a hangja szar, de ez a vezetéknélküliség megtetszett.
Na meg az sem hátrány, hogy a BT fülest ugyanúgy tudom az iPhone-nal és a MacBookkal is használni. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lugosi #11684 üzenetére
Igen, ez egy szakmai fórum ahol ha már nem "szakmaiság" a téma, összeomlik minden, az viszont kurva érdekes hogy csak téged zavar (ha nem tűnt volna fel), mivel más vagy poénnal vágott vissza, vagy kikacagta, de nem kezdett el flegmáskodni mint te. Szóval szerintem engedd el, és ne csinálj magadból hülyét hogy egy ilyen nonszensz dolgon hisztizel már több hozzászóláson keresztül. Ha problémád van meg nem rajtam kell levezetni, pihend ki magad már említettem. Ha meg nem tetszik valami már 2x mondtam hová kell menni miatta, téma részemről innentől lezárva.
-
Titi76
aktív tag
válasz
lugosi #10918 üzenetére
Nekem csak egy Apple eszközöm van sajna így nem szinkronizálok... A rádiókat még nem próbáltam de ki fogom 🙂. Ami nagyon tetszik még hogy hallok valamit a tv-ben azt Shazammal felismertetem és már hallgatom is az Apple Musicon. És az árával is elégedett vagyok 1500/hó. Pár éve ennek többszörösét elköltöttem havonta CD-re. Egy CD ára 3500 átlag volt...
-
válasz
lugosi #10545 üzenetére
Hat jah eleg csunyacska meg 10 ezer is sok lenne erte. De alul az a PETITE MALLE 6050 dodoert se semmi
10554) Thewent12
Rakerestem erre a gsmvonalra 31 szavazatbol 3.6 ertekelese van arukereson az nem valami nagy szam. Igaz ettol meg nem mondom hogy szar de ez nem mondhato valami jonak. -
-
B-L-A-C-K
titán
-
zombinyul
addikt
válasz
lugosi #10416 üzenetére
Hidd el, szeretem, és értem a szarkazmust meg a humort, de jelenleg nem vagyok rá vevő.
Adtam azóta ennek a Telekomos megrendelésnek mégegy esélyt, rendeltem egy szilikont, személyes átvétellel.
Elmentem a Westendbe, gyorsak voltak, alig 2 óra (!!!) várakozás után sorrakerültem (az összes úrigyereket soron kívül odaengedték, baràtokat, cimbiket), majd közölték, hogy igen, egy darab ilyen tokjuk van, de sajnos sérült, így nem adják ki. A színnel meg nem lehet játszani, így sajnos nem tudnak segíteni, de ajánlják nekem a házhozszállítást (LOL). Nevetséges ez az egész rendszer.
Megveszem majd nyaralás után teljes áron, a kuponjukat meg kenjék a hajukra, pont annyir ér. -
PeteePeti
őstag
válasz
lugosi #10202 üzenetére
Nem értelek! Ha rendes gyári Apple garanciával veszem meg mondjuk 60 ezerrel kevesebbért az mitől hátrány! Hivatalos Apple szervizben tudom szervizeltetni, ha szükség van rá! A +1 év garancia nekem nem ér annyit, mert ki zárt, hogy egy évnél tovább használjam! Ha viszont el adom, biztos nem hatvannal olcsóbban mennek majd használtan, azért mert már nincs rá garancia!
-
kchris78
veterán
Viszont létezik olyan hogy GPS jeladó. Az egy olyan cucc amit pl hajókon szoktak használni vesz esetére.. pl kis vitorlásokon mikor átszelik az óceánt. Azt ha bekapcsolod elkezd adni, a speciális műholdak veszik a pozíciót, és kijelez egy központban, és tudnak küldeni spec egységet. Azt nem tudom hogy a pozíciót önmaga határozza meg vagy GPS pozíciót továbbít. De ezek már aktív eszközök. Hasonlóképpen a műholdas telefonokhoz.
(Igazabol nem neked kellett volna repülő de mostmár mindegy
).
-
Ed Parker
nagyúr
Dehogy is.
Gondolj bele, ez a számítási teljesítmény most akkora mint egy i5-ős proci.
4K rendereles simán megy rajta de a szifonon is.
És most nem egy munkaállomásról beszélünk hanem csak egy mobil eszköz.
Ha maradt volna a régi hardver, és új kijelző, azt is röhögve elbírná. -
Ed Parker
nagyúr
Nem tudom, nekem eddig sem volt bajom a 12,9 proval, ellenben egy kijelző felbontás növelésében benne lennék.
Most eddig volt egy 350LE kocsid most már 400lett, de ugyanúgy 130 a max amivel mehetsz.
Nem tudom mire kevés egy tabletek ekkora számítási teljesítmény hogy növelni kellett.
Egy 2012-es retina pro MacBook alig marad el az újtól mert még az is elég gyors, SSD gyorsult de a többi szvsz elenyésző.
Megy a marketing bullshit az Applenél továbbra is -
kchris78
veterán
ez igy van, de ha leesik a wifirol, vagy egy ujracsatlakozas eseten (kikapcsolt kepernyovel ha van mobilnet van nincs wifi) mivel mindig a 2.4-es lesz erosebb mindig a 2.4-re csatlakozik ha ismeri azt is...
meg akkor is ha az 5-os elorrebb a sorban... nekem az elfelejtetes jott be... persze ehhez kell eros AP aminek az 5G-je eleg eros. (aliexpressen 30par dollar 1Gbites).
-
D4ni
őstag
Fel van töltve, mert ami alapból offline volt a telefonon tagság előtt valahogy azt is fellőtte. Jut eszembe music, nem tudja valaki ha újra beköltözök a telefonban hogy lehet egyszerre minden zenét offline letölteni? Mert kb az összes zenére külön rá kell nyomni ha offline leszedném. Voltaképp ezért váltottam spotifyra. Ja, az automatikus letöltések be van kapcsolva.
-
D4ni
őstag
Felhívtam végül az apple ingyenes számát, létrehoztak egy külön eseti azonosítót. Az ügyintéző is említette,hogy több hasonló probléma is van a tmx-el. Javasolta,hogy küldjem be bármelyik szerződött partnerükhoz, és ne említsem a korábbi esetet. Így kaphatok egy teljesen független szakvéleményt. Remélhetőleg megodlást találnak a problémámra, egyébként rettentő kedvesen, segítőkészen, együttérzően álltak a problémámhoz. Külön kiemelte,hogyha bármi akadályba ütközök, esetleg ott a másik szerviznél is akkor nyugodtam erre a számra hivatkozva nyugodtan hívjam őket újra. Ez szerintem felért egy jegyzőkönyvel.
-
D4ni
őstag
Az a helyzet, ahol leadtam Telekom üzlet a főnöktől kezdve mindenki elég jó barátom így ha hozzájuk írnék be nem lenne fér, a tmx-hez meg végképp nem utaznék fel. Más módot nem igazán tudok, ami célra vezető lenne. Egy e-mailtől nem mennek tönkre sajnos. Pedig elég sok gyártó hazai szervize..
-
-Ben-
veterán
De ezt el se tudom képzelni. Elképesztő... Egy zsír új cucc hogy a francba lehet karcos? Nem is egyszer ráadásul. Még jó, hogy „prémium”, mi lenne ha nem az lenne..
(#8253) Ed Parker: Tulajdonképpen a szervizest nem érdekelné az ilyesmi, elvégre nem övé a cég. Ez egy agyatlan Apple szabály lehet. De könyörgöm, akkor adjanak olyan cuccot, ami rendben van. Vicces volt, amikor felsőbbrendű stílusban közölte, hogy az utolsó csere következik. Kissé úgy nézett ki a dolog, hogy hobbiból utazom Pestre 2 órán át potom 3200 forintért, mindez sokadik alkalommal.
(#8257) dvdbackuper: Nem értek hozzá, de ha ez valóban így van, akkor nagyon ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest