Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
tylerddd
veterán
"azért, hogy este ne csippanjanak az emailok, face üzenetek/értesítések magát a telefont nem akarom lenémítani hívások miatt, hogy az észrevehető maradjon"
Ott van, h hívások engedélyezése és beállíthatod akár az összes számot vagy kedvenceket, csoportokat. A fenti problémára szerintem ez a megoldás, hiszen hívásokat tudsz majd fogadni, csörög majd a telód, más viszont (e-mail, értesítések stb.) nem fog zavarni jelzésekkel.
-
törölt tag
Totálisan off, de még nem volt róla szó:
Találtam egy számomra igen érdekes fotós alkalmazást. Ingyenes, de nem dokáig.
Készítettem vele hirtelen egy képet, nem nagy durranás, csak egy fantás flakon: előtte utána
Beépül a fotókhoz is mint szerkesztő program. -
válasz
buvartacsko #5094 üzenetére
Nekem se, én is csodálkoztam rajta, egyébként utánaolvastam és tényleg van ilyen aktivációs SMS, legalábbis írtak már róla máshol is. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem fogadja a készülék és nem küldi (mint más szolgáltatásnál) így ezért nincs díja.
-
Allspockz
csendes tag
válasz
buvartacsko #5094 üzenetére
Nekem se
-
buvartacsko
addikt
En azt vagyok képtelen megérteni, hogy miért kapcsolgatjátok a mobilnetet meg a WiFi-t. Ha nem használod egyik sem fogyaszt kb szart se. Ja és en pl éjjel nappal használom a Bluetooth-t, mivel a Handoff pl csak igy működik a Mac meg az adott iOS eszköz között, de ne zavarjon.
Ezt mar nem neked: a képernyő elforgatás tiltása/engedélyezése is napi többször használatos dolog szerintem. Nem véletlenül vannak ezek a kapcsolok a CC-ben.
Ne zavarj módot komolyan ennyire nehéz használni? Nálam pl be van állítva automatikusan: este 11-től reggel 6-ig csak a kedvenc számaim érhetnek el, ezen kívül semmi nem csipoghat ez idő alatt, és meg némítani sem kell ehhez a telefont, sőt, mivel automatikusan kapcsol ki és be ezért gyakorlatilag semmit sem kell a telefonnal csinálni hogy este kuss legyen. Nem olyan bonyolult szerintem, de kinek hogy, felőlem mindenki nemithat és kapcsolgathatja este lefekvés elott a mobilnetet meg a WiFi-t ha úgy könnyebb, aztán persze nehogy elfelejtsd, mert este kellemetlen meglepetés érhet hogy csipog a Viber meg a messenger.
-
DonMedve
addikt
Értem köszönöm.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
vbarbara715 #5086 üzenetére
Oke de meg mindig nem arultad el mi hasznalja a netet sajat magatol ami miatt ki kellene kapcsolni.
Azt irtad hatalmas adatforgalmat general!
Erdekes mert altalaban nem! -
Idén nincs fent a store-ban olyan alkalmazás, amivel az apple napi 1 appot ingyenessé tesz? Régebben volt így a karácsonyi szezonban.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
univerzita #5080 üzenetére
oké köszi!
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
univerzita #5076 üzenetére
egy wifi kapcsolósról mondjuk tudsz küldeni?
ez a progi csinál egy ikont igazából ami egyből erre a menüpontra dob be? -
DonMedve
addikt
Köszönöm.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
univerzita #5069 üzenetére
te használod a lanuchert? ha igen küldenél róla képet h h néz ki a net ki/be kapcsolós dolog? köszi!
-
DonMedve
addikt
Uraim, lehet, hogy most hülyeséget kérdek de ez az imassages pontisan micsoda? Olyan mint androidon a hangouts? Mert amikor be akartam kapcsolni akkor kiírta, hogy a szolgáltató díjat számolhat fel. Valaki felhomályosítana? Előre is köszönöm.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
vbarbara715 #5066 üzenetére
Ilyenkor csak rohogni tudok.
Negyedmillios telefon de mobilnetre meg nem adunk ki penzt!
Amugy mi general csak ugy adatforgalmat?
Altalaban mindenki a frissiteseket wifinel teszi! -
válasz
vbarbara715 #5066 üzenetére
okés, akkor ne szabályozd/kapcsold ki egyetlen alkalmazás mobilinternetes hozzáférését sem, de akkor azzal is számolj, hogy amikor egy e-mail letöltése miatt bekapcsolod a mobilinternetet, akkor nem csak az e-mail fog frissülni, hanem minden más is rászabadul gyorsan a netre és pont ott leszel, ahol nem szeretnél, hogy gyorsan eszik az adatkeretet...
-
vbarbara715
csendes tag
Nana, annak sok értelme nincs, hogy állandóan ki-bekapcsolom programok szerint hogy most ez kap hozzáférést, most az.
Van, hogy egyszerűen nem kell egy értesítés se megjöjjön, maximum az sms vagy hívás, ha fontos. De pl közbe egy fontos emailre rá kell néznem adatok miatt, bemászni a beállításokba, bekapcsolni, megnézni az emailt, majd mindent újra kikapcsolni, idegörlő tud lenni.
Meg iszonyat kevés a mobilnet, ne fogyassza állandóan...
-
másnak meg a bluetooth kapcsolhatósága lehet fontos, mert van otthon/kocsiban kihangosító, bt képes házimozi, erősítő...stb.
pont a mobilinternet az, ami sosem kapcsolnék ki, állandóan 4g hálón lóg a telefon, helyette az alkalmazásokat/folyamatokat állítottam be megfelelően, hogy mi és mikor dolgozhat, értesíthet...stb.
az én beállításaim mellett, nagyítóval kell(ene) nézni a különbséget egy éjszakai intervallumban a kikapcsolt mobilinternet és a 4g hálón lógásos fogyasztás között.vbarbara715; nem lenne egyszerűbb megfelelően beállítani a mobilinternetes hozzáférést, mint mindent engedni vagy tiltani?
akár úgy is konfigurálhatod, hogy hiába lóg mobilinterneten a telefon, szinte semmit sem forgalmaz, csak amire tényleg szükséged van és engeded neki. -
Gsx-rr
veterán
Otthon 4g-n hasznalod?
Altalanos esetben mindenkinek a wifin log.
Es termeszetes nem mobilneten mennek a frissitesek!Vbarbara715: egyszeru: tiltsd le azoknak az alkalmazasoknak a mobilnet hozzafereset! Maris megszunik a problemad!
Azert nincs ilyen opcoi szerintem mert 1000 emberbol 1 akinek ez hianyzik!
Mobilnetet kikapcsolni? Hogy kapja meg az ember pl az Imessaget, vagy mas uzenetet pl Viber vagy Messenger -
Ap3x89
aktív tag
azért, hogy este ne csippanjanak az emailok, face üzenetek/értesítések
magát a telefont nem akarom lenémítani hívások miatt, hogy az észrevehető maradjon.van egy csomó pdf fileom (gyártási rajzok) amiket valahogy a telora kellene juttatnom és ezeket kellene vele megnyitnom, ezt miként tudnám megtenni?
-
Blyan
félisten
Mondjuk nem nagyon értem hogy minek ki-bekapcsolgatni a mobil netet.
-
Én inkább azt vallom hogy legalább annyi testreszabhatóságot adhatott volna az apple,hogy az 5 gombbal szabadon kiválaszthassam hogy mit is akarok kapcsolgatni.
Mondjuk én a netet pont nem kapcsolgatom,a bt-t viszont igen.
Inkább a ne zavarjanak gomb helyett mehetett volna vmi hasznosabb. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest