- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
Gubu0101 #3117 üzenetére
Közbe teszteltem másik szolgáltató kártyájával is a jelenség ugyanaz. Annyival kiegészítve, hogy voltam otthon és Roamingnál is No network jelenség lépett fel. Ma beszéltem Apple Ügyfélszolgálattal alkalmazáson keresztül, diagnosztikát lefuttattuk, hibát persze pont akkor nem tapasztaltunk. Mondja az ipse szerinte minden rendbe van a készülékkel. Írom neki, ha az lenne akkor nem kérném meg többszöri alkalommal az Ügyfélszolgálatot.
Mondja vigyem be a legközelebbi Apple Storeba, most ez lesz a soron következő dolog.
Persze, hogy pont akkor nem produkálja mikor beszélek vele az Alkalmazáson kerszetül, mert oda is Net kell -
-
HoppMaster
aktív tag
-
kchris78
veterán
válasz
Gubu0101 #3104 üzenetére
Egy olyan környezetbe mint M.o vagy bármelyik másik szomszéd nincsen olyan környezet ahova egy akkora komplexumot le lehetne tenni ami akkora mennyiséget gyártana mint amennyi kellene.. Nokia gyár Komárom.. mekkora számok voltak azok. Többszörös nagyságrendi különbségek voltak szerintem.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Gubu0101 #3013 üzenetére
Neeem, ez nem normális. Rengetegen írják redditen meg mindenhol, hogy valamit nagyon elcs*sztek az applenél. Ők meg azzal a hülyeséggel takaróznak, hogy várj egy hetet amíg a rendszer betanulja a dolgokat újból. Ja csak elég élhetetlen, hogy naponta 3-4 szer kell töltenem a telót, melegszik mint az állat, és ez meg eléggé nyírja az akksiját. Egy hét múlva kijön a 17.0.3 amibe javítják talán.
-
Fritz Teufel
addikt
-
válasz
Gubu0101 #2906 üzenetére
Jó, de a másik meg hivatalos Apple reseller.
Végülis mindegy, most Apple.hu-ról rendeltem, amint megnyitották, nyomtam is rá, mégis okt 3-11 között jön. Persze, érthető, hogy az új szín a legnépszerűbb, de akkor is érdekes volt látni, hogy pár perc alatt már ez a helyzet.
-
GalaxyS9
tag
válasz
Gubu0101 #2227 üzenetére
Én szinte mindig mobilneten vagyok. Van hogy egy nap alatt vonatozok át Szlovákiából Magyarországra, majd onnan Romániába, de nekem csak az automatikus váltással van gond külföldi hálózatra. Határ után a régi Huawei-emmel szemben nem vált rögtön, hanem addig erőszakolja a belföldi Telekom hálózatot, amíg el nem megy teljesen. Általában kézzel váltok Telekom SK-ra, és Telekom RO-ra.
Internetem mindig van, 5G mindig beállításon vagyok, és szinte mindig van internetem. (Szlovák iStores-os a teló, magyar Telekomos fizikai SIM-mel)
Ami viszont pozitívum, hogy a 11 nagyon tudott forrósodoni állandó 4G bázisváltásnál, pl. vonaton, ez a 14 Pro nem melegszik, és ez számomra örvendetes. -
Roland861010
veterán
válasz
Gubu0101 #2183 üzenetére
Én a sima 13PRo-t 1 évesen hir. 329-ért. Gyári független hibátlan állapotban a töltőnél van pár micro karc. 2025-ig garanciális. Ha elviszik-elviszik, ha nem akkor marad, amíg a 15 meg nem jelenik.
Persze 13pro-t is lehet venni már fillérekért de, tudod, mikor venném meg ismeretlen 0-ás emberkétől.
Aki meg igen hát gratulálni tudok csak hozzá. -
kchris78
veterán
válasz
Gubu0101 #2183 üzenetére
Szerintem szét lehet választani 2 eladó vonalat:
- akik tényleg használták a telefont és használt aksi esetleg kopott ház és - vagy kijelző, ezeket nyilván olcsóbban meg lehet kapni
- akik eladók a HA-n és okosba szerzik az "új" aktiválatlan telefonokat - na ők megkérik az árát (szerintem néha pofátlanul is de ez az én véleményem ), ők azokra vadásznak akik vagy balekok vagy annyira az originálra hajtanak hogy kifizetik a felárat... -
Szabi®
addikt
válasz
Gubu0101 #2176 üzenetére
Jó hát kösz, repedt hátlappal . . . Azért normál állapotban dobozában 300~ körül viszik/adják.
Ha van kedved nézd meg egy szintén két éves (a fold3 annyi) 12 Pro mennyiért megy, és mennyibe került nyitáskor. Segítek, 470 ezer, és most 170-ért megy (128gbos).
Belemehetünk mi mennyire tartja az árát, nagyon sokan hamis illúziókba ringatják magukat . . . -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged