- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Napi 4+ SOT esetén biztos kitalálnék valami kényelmesebb eszközt. Nekem volt már kis ipad, nagy ipad, subnotebook, rendes notebook, külső billentyűzet, smart folio.. most épp van egy 14” notebook egy ipad mini meg egy pm. persze mindig vannak extra körülmények, de az en esetemben nem tudnám elképzelni hogy sorozat/film nézéstől elkezdve teamsig mindent egy telefonon intézzek, legyen akar pm méretű.
-
xhege
veterán
Nekem a munka miatt a toll nagy előny. Fotózásban nagyobb odafigyelést igényel valóban. RAW-ban és 50MP-en azért sok mindent meg lehet oldani. Volt nekem is S23U, tetszett amit tudott. Ahogy itt is elhnagzott már korábban szerintem sokat fejlődött a One UI míg kevésbé stabil már az IOS. Bár még mindig stabilabbnak gondolom az alma rendszerét, de szerintem a különbség már közel sem jelentős. Egyébként kap 2 hetet a Samsung, és mellette megmarad a 14 Pro is. Aztán eldöntöm melyik kerül értékesítésre.
-
Gubu0101
veterán
Fura,nekem nem.Mindig is volt miota a 14 PM-ot hasznalom
Telekomnal 10k csomagom van yettelnel meg a prime max,ha ez befolyasolna valamit,de szerintem nem.Az,hogy mitol fugg kinek van kapcsolo meg kinek nincs nem tudom mitol fugg.Telekomos e-simet kb 1 honapja hasznalom.Amint aktivaltam meg is jelentek a kapcsolok.Yettelnel meg miota van VoLTE azota akar melyik keszulekben hasznalom a kartyat,mindig ott van.
-
törölt tag
Ezzel most mit szeretnél kifejezni? Hogy azért mert neked előnyös a felhő, akkor nekem is kutya kötelességem azt használni, különben lama vagyok?
Nozs23:
Nekem viszont a Tim Cook nem számít semmit. Nekem ő egy пылинка az életemben. 299 Forintért 50 GB-ot adnak. Amire a fotóim egy része fér fel és abban nincsenek benne a videóim, zenéim. Ahhoz, hogy mindent felhőben tároljak, a legnagyobb csomag kellene, mert a marketingeseik olyan ügyesen állították össze a tarifákat, hogy köztes ár nincs a közepes és a legnagyobb tárhely között. Én meg nem fogok évi 36 000 Forintot fizetni a semmire. Jól elvannak a tartalmak memóriakártyán.
Hemaka:
Ezt tudom, csak azt nem tudom, hogy miért írod ezt. Szóval ez most не имеет значения.
Gáben81:
Én értem, hogy neked megéri, ez nem is volt kérdés, hogy másoknak megéri. Itt arról volt szó, hogy sem nekem, sem sokmillió embernek nem éri meg. És amit még nem veszel számításba, hogy a képek egyre híznak. Egy kép minimum 5 MB, Egy párperces videó pedig többszáz is lehet. Szerinted 10 év múlva mekkora tárhelyet kell majd venned? Erre megy ki az egész. Függővé tesznek titeket a vállalattól, aztán meg már nehéz lesz visszacsinálni. Mert letöltheted ugyan a képeket ha mégse felhőben akarod tárolni, de ember legyen a talpán aki azon kiigazodik amit onnan letöltesz. Nekem nem életbevágó, hogy az otthonomtól távol egy buszon ülve megnézzem a 2003-mas fotóim.
-
bbendre
őstag
Koszi
en is telefon buzi vagyok es a 13 pro max rol valtanek 14 pro-ra. Idaig nem tudtam lebeszelni magam, de ertelmet sem latom a valtasnak. Pont annyit fejlodott, hogy a 13 utan nem erzem, hogy van ertelme. Persze ki akarom probalni es hasznalni….
+1 megjegyzes: Tobb helyen elfogyott a pro es pro max. (Pl MM) Novemberig nem biztos, hogy elerheto lesz minden szin/memoria
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest