- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
xhege
veterán
válasz
icecave #3342 üzenetére
Egyetértek veled egyébként, csak arra céloztam, hogy az elején minden főverzió váltás ilyen, aztán majd pofozzák. Sajna stabilitás szempontjából egyre csökken a különbség a droid és az IOS között tapasztalataim szerint. Az extra funkciók iPhone használók között és az ökoszisztéma működése ami megtartó erő tud lenni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave #2747 üzenetére
Nyilván minél kisebb a teljesítmény annál kevesebb a hő, de a kérdés nem is erre irányult. Ha két ugyanolyan teljesítményű töltőt veszünk, a vezeték nélküli töltés közben több hő keletkezik.
Ezért kérdeztem, hogy miért gondolja, hogy a legjobb megoldás a vezetéknélküli töltés. -
válasz
icecave #2512 üzenetére
+1. Plusz azt sem érdemes elfelejteni, hogy ki miként kalibrálja be a telefonját. Nálam már a hívások, sms, céges levelezés és a FB Messenger kívül minden más értesítés be lett hajítva az ütemezett összegzésbe és nem is éleszti fel a kijelzőt. AOD szintén off nálam. Érdemes szerintem ezek kalibrálására 1-2 órát rászánni, ezzel is lehet SOT-ot kitolni szépen.
-
-
kutti
tag
válasz
icecave #2491 üzenetére
A tevékenység résznél a grafikonon egyértelműen látszik hogy az adott napra pontosan mennyi volt a SOT-om, az átlagot most ne vedd kérlek figyelembe. Lehet hogy SOT meg aksi fetisiszta vagyok, de egyértelműen megérzem ezt a mínusz 2-3 órát a napi használatban, és akarom is viszont látni ezeket az eltűnt órákat.
-
kutti
tag
válasz
icecave #2486 üzenetére
Szia,
korrekt a mondandód, túloztam a 10 óra sot-al meg a maradék 40% töltöttséggel, viszont van egy screenshotom a 16.5-ös szoftverrel. A pénteki napon fixen nem volt töltőre dugva napközben a teló mert dolgoztam, viszont tudtam melóba nyomkodni elég bőségesen (plusz még otthon is) és látod hogy ~10óra nagyjából meg is van és van még 24% az aksiban. És ezen a screesnshoton egyik nap se dugtam töltőre a telót, tisztán emlékszem rá, mert tényleg nem kellett, örültem mint majom a farkának.
És lehet látni hogy a két appnak amiket a legjobban használok a kihasználtsága nem sokat változott, ugyanúgy használtam a telót mint most.
Ja és ha valakinek fennakadna a szeme a magas fényerős figyelmeztetésen a 16.5.1-es képen, csütörtökön mentünk nyaralni és 4 órán keresztül navigált a teló full fényerőn (amit aztán levett magától a negyedére mert majdnem felrobbant a szélvédőre rakva), és asszem 4 óra navi = 45% aksit felemésztett, nem tudom hogy ez is mennyire optimális.
-
TODI1111
veterán
válasz
icecave #2383 üzenetére
"Valamint minden értesítésnél alapból felvillan a kijelző, így nem is annyira fontos az AOD ha pl. az asztalon pihen, hisz úgyis látod ha jön valami. Egyéni preferencia kérdése ez is."
Samsungoknál ezt úgy is be lehet állítani ha értesítés érkezik akkor kapcsol be az aod és addig marad amíg meg nem nézed. Ez annyiból jobb mint a felvillanó kijelző, hogy ha éppen nem ülök a készülék mellett folyamatosan akkor sem maradok le a felvillanó kijelzőről. -
-
-
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
icecave #2224 üzenetére
Mindig akkor van, amikor 4g elmegy majd látszólag vissza jön, de valójában nincs net, csak repülő mód be- ki után. Napi szinten járom délnyugat MO-ot és ez így gáz! Nem SIM hiba, mert más gyártók készülékbe áttéve nincs ilyen gondom (.pl. S23 ultra)! Egyébként a fórumon többen is panaszkodnak erre a hibára! Aki nem nagyon jár ide-oda az valószínűleg soha nem tapasztalja…
-
kchris78
veterán
válasz
icecave #2156 üzenetére
igen abszolut kellemes ficsorok, kerdes mindig a "megéri-e". Én most dontottem ugy hogy nem.. Eddig mindig megerte
. De a valtogatasaim csucsidoszakaban 2-300e volt egy vadiuj iphone és akkor még nem volt Pro/Max kategória
. Abszolut privat, de most nem kerult annyiba hogy egy honapot toltsek Olaszo kozepen berlemennyel es kajalassal mint egy iphone en elobbire szavaztam
.
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
Titana
tag
válasz
icecave #1566 üzenetére
Tudod az iPhone 13 Pro Max sokkal jobban bírta,igen tudom,hogy ez más a kamera sziget miatt is. Amit nem értek az az hogy amikor ki kapcsolom és vissza kapcsolom két- három %- al kevesebb a szufla benne, ezt csinálta mielőtt a szervizben kötött volna ki és három hónap alatt az akkuállapot 100%- ról 99%-ra esett, ezért cseréltek belsőt benne.
Az előző iPhone 1 év után 100%-os volt.
Na mindegy nem rugózok tovább rajta, majd kiderül, hogy hogy lesz jó pár töltés után. -
Gicz
addikt
válasz
icecave #1032 üzenetére
Nekem meg van több kábelem, és 16k-ért nem vettem helyettük magsafe töltőt, hogy lassabban, jobban melegedve töltsem a telót. Nem vagyok nagy bolygóvédő aktivista, de a vezeték nélküli töltés hatásfoka miatt kidobni teljesítményt az ablakon az rosszul esik. Ha ezt megszororzzuk 1 milliárd iphone-nal akkor az már bolygó szinten is fáj majd.
-
Gicz
addikt
válasz
icecave #1023 üzenetére
Az a baj, hogy minden oldal ezt hozza le, pedig egy szóval nem mondták, hogy lesz rajta USB-C. Azt mondták az interview-ban szó szerint, hogy "be fogják tartani a törvényt". A törvényben pedig az van, hogy "minden vezetékkel tölthető okostelefonon USB-C kell, hogy legyen". Viszont ott a magsafe, meg a port nélküli iphone pletykák évek óta. Plusz tavaly vagy tavalyelőtt beadtak egy szabadalmat, hogy magsafe-en keresztül visznek át adatot.
Ez alapján sokkal valószínűbb, hogy csak magsafe lesz, nem lesz alkalmas vezetékes töltésre, ergo nem kötelező USB-C portot tenni rá.
Meg amúgyis.... Apple-ről beszélünk, tudjuk hogy úgyis kibújnak alóla. Nem biznisz nekik feladni a licenc díjakat amik lightning-ból jöttek. Úgyhogy majd jönnek a magsafe licenc díjak helyette
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest