- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ateszapa748 #2257 üzenetére
Az s21 csopi is fullon volt yetteles problemakkal egy idoben, csak ezert gondoltam
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ateszapa748 #2257 üzenetére
Két régebbi iPhone-t használok yettel-lel, napi 500-700km-t megyek, egyiken egész nap megy a waze+ javarészt végig telefonálás. Semmi hasonlót nem tapasztalok, mint amiket itt írtok.
Úgyhogy nem lehet kijelenteni, hogy az iPhone nem szereti a Yettel-t. -
o_pegazus_o
tag
válasz
ateszapa748 #2223 üzenetére
Nálam ugyanez van, de most már ritkábban. 1 fizikai és 1 esim yettel kártyával használom a 14PM-ot. Valahol régen olvastam, hogy két telenor kártya behelyezése esetén voltak gondok. Én erre gondolok most.
-
ketrin
csendes tag
válasz
Nálam ugyan ez vagy 3 honapja. Eleinte csak 5G-n volt, atraktam fix 4G re és ugyan olyan
SIM csere termeszetesen volt. Idegbol 3 napig hasznaltam a régi X em, illetve a 11Pro-m semmi ilyesmi csak a 14pm-el -
Leonardo91
őstag
válasz
ateszapa748 #2226 üzenetére
Én is járom az országot nap mint nap de ilyet még nem tapasztaltam.
-
válasz
Pestről járok a dél alföldre ott egyszerűen csak elmegy visszajön a net ahogy két me álló között vagyok a vonattal de vidéken ez normális.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Magyar-nemetet jarom oda vissza,tavaly volt ilyen gondom kint nemetben,kb 2 hetig de magatol megoldodott.De csak yetteles fizikai simel.Telekom e-sim el ugy emlekszek nem csinalt ilyet.Lehet frissites hozta helyre mar passz
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Sim kartya csere kell oda, vagy csak szimplan rossz adotorony kozelebe vagy. Nekem hasonlo sem volt soha.
-
válasz
Mindegyiket ugyonott próbáltad? Valamint sim-et cseréltettél?
-
ketrin
csendes tag
válasz
ateszapa748 #2031 üzenetére
Mindegy mit csinalok, vagy milyen internet beállításon jelen pillanatban egy 680 ezer forintos téglának érzem
-
Roland861010
veterán
válasz
ateszapa748 #2053 üzenetére
Nekem eddig S21FE volt.
Ami egy marha jól sikerült készülék minden téren. Egyetlen használható Android számomra a Samsung féle OneUi. De egy teljesen más közönsége van szerintem mind két rendszernek.
A feleségem mindig is iOS párti volt, szóval végig kísértem a fejlődést az iPhone 4 óta.
Én pedig az első Galaxy S óta használok andoidot előtte Samsung Omniat használtan. Merem állítani hogy az elmúlt 3-4 évben már nem tudnak olyan hatalmas fejlesztéseket kitalálni.
Azért ezek csak telefonok. Vannak korlátok. Android fronton mindig a szabadságal jönnek. Ez addig volt igaz amíg a nagyok is engedték a costum romokat.
Mióta heteket kell várni egy BL nyitásra vagy a knox figyeli hogy mokolsz e. Azóta ott sincs szabadság max hogy tudsz t..ni!Nem bántam meg a váltást jelenleg igaz csak 13prom van.A feleségem 14pro maxot használ ami nekem ott jobb az kqmera és az üzemidő. Viszont nekem nem ért meg 150ezer felárat!
-
hellomi
tag
válasz
ateszapa748 #2031 üzenetére
Szinten, pedig kartyacsere is volt mar. Sot, egy lila 14PM utan tegnap vettem egy reccs uj fekete 14PM-et, ma megint vagy 3x kellett repulo modba raknom, hogy legyen net.
orange a szolgaltato, tehat nem magyar szolgaltatoi gond. Lehet altalanos iPhone error?
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748 #1772 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748 #1775 üzenetére
Nem hinnem,hogy az ios lenne elcseszve,jelentkezett volna mar akkor nalunk is.Hamarabb van hiba a szolgaltatonal.Nekem most atom stabil az 5G epuleten belul-kivul 2 szolgaltatonal is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748 #1772 üzenetére
Tegnap nekem a Telekom kinlodot kicsit.Elotte 1-2 honapja a yettel kb ugyan azt mint neked.Nem hinnem,hogy az ios miatt lenne,mert egy idoben ezzel a samsungon is terero volt internet nuku.Repulogep modozni kellett,majd 1 honapig csinalta ezt…
-
kchris78
veterán
válasz
ateszapa748 #1386 üzenetére
Nem, én nem emiatt félteném a telefont hanem az általános magas fényerőn használattól ( 80-100%), plusz 1000nit 13, 2000nit 14, szerintem ha valami, ez eszi a kijelzőt..
-
Menslee
tag
válasz
Olyan alacsony fényerőn működik hogy szinte kizártnak tartom.
Ha jól tudom, a telefon kijelzők ilyen téren amúgy is előrébb járnak mint a TV-k.
Én személy szerint utóljára Galaxy S3 szériánál találkoztam vele utóljára, azóta meg már fodrult meg pár telefon a kezemben.
Ha mégis beégne akkor pedig ott a gari
-
válasz
Nekem is volt egy ilyen félelmem, ezért ki is kapcsoltam az AOD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest