- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
válasz
ronin79 #2885 üzenetére
Szia!
Tudnál lőni pár képet a telefonnal ebben a HEIF MAX módban?
Amire kíváncsi lennék:
1x Zoomnál 24 vagy 48 MP képeket ment?
1.2-1.5x zoomnál (pl minimálisat közelítesz) 12 MP képeket ment?
2x zoomnál (amikor croppolja a 48MP-ből a zoomot) 12 vagy 24 MP képeket készít?Előre is köszönöm
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ronin79 #2938 üzenetére
Nincs vele semmi bug csak dirty install esetén.
Ez azért érdekes, mert én évente egyszer szoktam gyári visszaállítást eszközölni, mégpedig a főverzió váltásakor. Most is így jártam el, ez így tehát nem „mocskos” telepítés volt.Ugyanakkor az tény, hogy magam kevesebb bugot tapasztaltam, mint a fórum közönsége. Ez a poszter pont ilyen, mert az nálam is hibás, de például azt nem észleltem, ami a hangokkal kapcsolatos visszajelzés volt, amikor talán többeknél is eltűnt(ek) hang(ok) az új rendszerrel.
Volt még egy panasz az iPhone-topikban, a felső sáv remegése, fekete-fehér villódzása, nos ez nekem ma reggelre megszűnt (tegnap este viszont nagyon aktívan jelen volt a telepítést követően). -
Szabi®
addikt
válasz
ronin79 #2822 üzenetére
Én is így voltam egész életemben mindennel, ha nincs rá, akkor nem kell. Nem fogok "nyögni" valamit évekig, csak mert a birtoklási vágy eluralkodott és csinálnék egy impulzusvásárlást.
Én most jutottam el a "valhallába" tizen-év ipheonozás után, hogy már mindegy mit ad ki az apple, számomra mint egy kézmosás, annyira érdektelenné vált. Számomra elmúlt a varázsa, nyilván aki most kezd bele, annak még egy class dolog, de régi motorosoktól a környezetemben többtől hallottam vissza, hogy megcsömörlöttek kissé, és újdonságok sincsenek már olyan léptékűek, hogy felkapja az ember a fejét egy introducing video láttán. -
Mike81
senior tag
válasz
ronin79 #2042 üzenetére
Én nehezebben álok át úgy látszik
Megszokható a rendszer, én is rajta vagyok mert a leírt telefon csere kálvária nem én rám vall
Az óra nekem is hiányzik mert Samsung mellé használtam. Itt ami csábító hogy a Huawei óráit elvileg jól és szépen kezeli ami azért jó mert szerintem a legszebb órákat készíti okos óra fronton. És ami nekem fontos az az értesítések kezelése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- One mobilszolgáltatások
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB (SM-G975F/DS) - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest