- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz
sityupityu #3491 üzenetére
+1
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
sityupityu #3465 üzenetére
Pedig erről a “gyengébb akkut kapott a 14” témáról itt is és külföldön is voltak cikkek.
Mindazonáltal abban egyetértek, hogy az akkumulátor kijelzése csak egy tájékoztató jellegű adat. -
BloodRay
veterán
válasz
sityupityu #3427 üzenetére
16 hónapos a 14 pro-m, 20-35% között szoktam kb másfél naponta töltőre rakni és mindig 100%-ra van töltve...
Most 99%-os az akkuja...
Azt mondják egy venezuelai kis falu sámánja látta a csontokban, hogy ha 40 es 60% között van használva az akku, akkor lehet hogy még jobban bírja majd az akku, vagy mégse, de ez biztos. Majdnem. -
pepetech
őstag
válasz
sityupityu #3425 üzenetére
Karácsony környékén még az enyém is 100% volt most meg 91% hirtelen esett sokat.
-
válasz
sityupityu #3425 üzenetére
Az én tapasztalatom meg pont az, hogy tökmindegy, hogy töltöd, a végén kb. ugyanott vagy. Volt már vagy 20 iPhone-om 2008 óta, némely típusból több is. Volt, amit nagyon vigyázva töltöttem, volt amit összevissza és mint írtam, ugyanaz volt hosszabb távon. Annyi, hogy van, hogy gyárilag nagyobb a kapacitás, így akár 104-105%-ról is indul a romlás, persze a telefon végig 100-at mutat. Így azt gondolja az ember, hogy nem degradálódik. Volt, ami egyenletesen romlott és volt, ami meg sokáig 100-on volt, majd 1 éves kora után szépen aktualizálta magáz és pár hét alatt 95-94%-ra esett, vagy még lejjebb.
Szóval messzemenő következtetést levonni nem lehet belőle, csak egy dologra van káros hatással, az eladásra. Mert mindenki a 100%-osat keresi, miközben lehet, hogy egy 95-ös még bőven jobb "kondiban" van. -
Bandita4141
tag
válasz
sityupityu #3322 üzenetére
Így, hogy rákérdeztél valóban, észre sem vettem! Az egyik reget számítógépen a másikat telefonon használom. De majd törlöm az egyiket!
-
Mr X
veterán
válasz
sityupityu #3322 üzenetére
A nevek alapján én rá nem jöttem volna.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
sityupityu #3267 üzenetére
…nem hiába mondja azt a rutinos felhasználók egy része, hogy főverzióváltás esetén érdemes megvárni a .1-es kiadást.
-
Gubu0101
veterán
válasz
sityupityu #3209 üzenetére
Most nezegetem 45 perc alatt ment le 99%- ra.Utana ~20 percenkent 1%-ot csokken,persze aktiv hasznalat mellett
-
lezu20
tag
válasz
sityupityu #3214 üzenetére
Dettó! Nagyon jó telefon . Eddigi legjobb telefonom .
-
Gubu0101
veterán
válasz
sityupityu #3209 üzenetére
Mikor uj volt a Pm-om es levettem toltorol kb 1-2 ora hosszat tartotta a 100% ot.Most eleg neki 20 perc vagy meg annyi se aztan csokken.Valoszinu azert,mert a maximum kapacitas folott volt az akkumlator.Ujkoraban 103-105% kornyeken lehetett a max kapacitas most 97%.
-
Gubu0101
veterán
válasz
sityupityu #3206 üzenetére
Ameddig uj addig ilyen,lassan csokken az elso par % par honap es lathato lesz majd az is,hogy gyorsabban merul 90-100 kozt.
-
osonte
őstag
válasz
sityupityu #3206 üzenetére
Akkor ezekszerint ez természetes. Nekem ez az első új iPhone-om, csak meglepődtem mennyire jól bírja.
-
xhege
veterán
válasz
sityupityu #3155 üzenetére
Nálam is minden ok (14 Pro)
-
Szabi®
addikt
válasz
sityupityu #3054 üzenetére
Pedig 4-5 éve volt egy ilyen cirkusza az applenek, "véletlenül" a raktárakba szállított darabot is eladottnak írták be . . .
Simán elképzelhető hogy machinálnak, meg kozmetikáznak . . . Az üzletpolitikáját tekintve a cégnek, bármire képesek lehetnek. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
sityupityu #3054 üzenetére
Én a médiának már azt sem hiszem el amit kérdez
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
sityupityu #3047 üzenetére
Tény, hogy jobb a fogása, de a párom pl leejtette a gyári szilikon tokban lévő pro max-át és le is verte a keret szélét. Nekem a tapintása nem ér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest