- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
-
válasz
s.Oliv3r #3339 üzenetére
Pedig 16-os végig egy bughalmaz volt, a homescreen-lockscreen widgetek frissítését végig nem oldották meg, de az interakív widgetekkel 17 alatt sem lett sokkal jobb. Pl. kirakom ugyanazt a widgetet lock- és homescreenre, egyiken kipipálom a taskot, másikon ott marad, stb. Nyilván azért nem volt sok bug, de azok adott esetben igen idegesítőek voltak/azok még most is. Billentyűzet szótanulás 16-ra váltás óta nem tér magához.
-
osonte
őstag
válasz
s.Oliv3r #3203 üzenetére
Nálam a 3 gombos újraindítás oldotta meg, hogy 2óra 15perc-25perc volt a 0-100%-ra a töltés, most meg 1óra 57percet mértem. Kivizsgáltattam a telefont, eljutott nem csak a technikai osztályig, hanem közvetlenül a legmagasabb szintre (kellett érte könyörögnöm, mert le akartak rázni). Viszont hibátlannak találták a telefont. Az utolsó pár százalék azért lassul be, mert mértek benne 50 fokot is és védi az akkut a töltés lassításával. Illetve azt mondták még, hogy nem egyformák az akkuk, ezért eltér a töltési idő. Azt észrevettem, hogy nekem az utolsó pár százalékban nagyon sok van (már mint lassan merül). Például amikor feltöltöttem a telefont, akkor több mint 1 órát telefonáltam és csak 99%-ra merült a telefon, az nem rossz szerintem. Nekem az ilyen 3 napok meg szoktak lenni közepes használattal.
A lényeg nekem csak langyosra melegszik használat közben, de a töltésnél felmelegszik jobban (50 fokot mértek, aminél visszavesz a töltési sebességből, de így normális az Apple központ szerint), lehet azt is optimalizálják a frissítések.
-
válasz
s.Oliv3r #3203 üzenetére
Mivel szoftveres probléma, a chipek meg azért hasonlítanak hogy nem tervezték újra a A17prot az A16-hoz képest, így nem csak az új szériára volt jellemző a melegedés egyes esetekben. Max. kevesebb esetben fordul elő mert azért nem ugyanazok. A lényeg, hogy tudták javítani.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
s.Oliv3r #3095 üzenetére
Meglátjuk, hogy mi jön ki az Indiába költözésből. Eddig az indiánok nem nagyon remekelnek. Leég a gyár, évek óta nem látott ratyi minőség stb. Talán még a végén igazad lesz és jobb lesz várni még egy évet a tutiság kedvéért. A lényeg, hogy ne a kínaiak gyártsák.
Megértem, hogy Kína nem tetszik, mert éppen lelépik a jelenlegi birodalmi központot és ott alakul az új birodalmi központ és emiatt fú-fúj... na de India?! Akkor legalább Vietnámot választották volna, ott is hasonló a munka kultúra mint Kínában. Nem akarok sztereotipizálni, de India olyan koszos, hogy nincs párja a bolygón. A gyárak is... 5S versenyekben nálunk soha nincsenek a... inkább a másik felén. Na, most elég homályosan de érthetően fogalmaztam
-
válasz
s.Oliv3r #3053 üzenetére
Az eladási adatoknál nem hinném, hogy kamuznak, arra akkor gyorsan próbálnának rácáfolni a többiek ha nem lenne igaz. Számomra inkább az a durva, hogy mennyit eladnak az ázsiai piacon is belőle. Ha megnézel bármilyen eseményt/sporteseményt stb ahol mutatják néha a közönséget is akkor látható, hogy baromi sok ember kezében iphone van. Persze ez nem adat, csak egy megfigyelés, amit már régóta lesek csak úgy mellékesen.
-
válasz
s.Oliv3r #3048 üzenetére
Én ejtettem már le az enyémet nem is egyszer, de nem lett baja, bár mondjuk ez sok mindentől függ. Az a baj, hogy a gyáriban nincs olyan verzió(átlátszó hátlap fekete kerettel) amit szeretnék, amúgy már rég megvettem volna. Ezért próbáltam más gyártóknál nézelődni, de egyenlőre sikertelenül.
-
válasz
s.Oliv3r #3042 üzenetére
Én is tokot keresek jelenleg és nekem az a bajom ezekkel a tokokkal, hogy tök kemények (nem csak a hátlap hanem a szélei is) pl egy sima szilikon tokhoz képest. És ezáltal a fogása sem jó, legalább is nekem. Múlt héten egy Spigen Ultra Hybrid-et próbáltam ki ami nagyon hasonló ehhez, hát ment is a levesbe...Amióta megvettem ezt a telefont azóta egy gyári apple fekete Silikon Case-t használok, ami eszméletlen puha, és hihetetlen jó fogása van. Viszont szerettem volna egy átlátszó tokot fekete kerettel, de egyszerűen nem találok olyan ami nekem kellene. Pedig csak annyi lenne az elvárásom, hogy puha legyen, ne pedig ezek kemény polikarbonát hátlapos valamik, amiknek bár a kerete lágyabb anyagból van a hátlaphoz képest, de sehol sincs puhaságban egy szilikonhoz képest.
-
Gubu0101
veterán
válasz
s.Oliv3r #3033 üzenetére
Fekete meg ami nem natur azt nem tudom,hogy hogyan viseli a tokot meg a port majd(hatha ez az uj szeria mar jobb lesz).Nekem valoszinu emiatt pottyosodottek ki.
Az a baj,hogy ezek nem anyagaban szinezettek,hanem csak festve vannak,elobb utobb meg kulso behatasra ugy is fog kopni.Persze fugg atol,ki hol dolgozik stb.Mindig tokban hordom,azert latszik szepenEs ez korben mindenhol jelen van.Ugyan ilyen volt a fekete 12 Pro-m is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
s.Oliv3r #3029 üzenetére
Probald ki ezt amit bekairkaztam,kapcsold be az optimalizaltat,felteve ha mindig ugyan abban az idopontban veszed le a toltorol kb.
Most vettem eszre,hogy mar kezdett megindulni a kapacitas lefele. 2 het alatt 2%
Na akkor,jovohonapban ha lesz muszaj leszek egy 15 pro maxot venni -
Zsolt,72
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2969 üzenetére
Nálam ez nagyon bevált, évek óta elengedhetetlen tartozék minden iPhone-om esetén: [AdBlock Pro Safari]
-
Szabi®
addikt
válasz
s.Oliv3r #2963 üzenetére
De könyörgöm . . . topik!
8 milliárd emberre ráhúzod pár nyafogó noob geek véleményét akik topikokban sírdogálnak ? Az eléggé szűklátókörű megközelítés lenne.
Oké hogy nálad van egy szint, az egy szubjektív dolog, de a tiktokozni/instázni akarok kiscsajok akik kisírnak egy új samut (vagy bármit) nem érdekli őket hogy mi van a motorháztető alatt (nem mintha egy új genes exynossal nem menne bármi) és belőlük van a sok, nem belőled. Az is elképesztő amikor egy magyar fórumra tendáljuk, hogy itt mit mondanak, miközben a kibertéren túl, meg milliós eladások vannak . . . -
Mike81
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2945 üzenetére
Mondjuk tény, hogy az én felhasználásom mellett azzal a "minőséggel" is lehetett élni csak az üzemidő volt gyatra. De mikor elkezdtem SD lapkás Samut használni akkor érezhető volt hogy köröket ver az elődre
Okvasom a hsz-eket. Térerőben is jobban teljesít viszont az Iphon még ettöl is jobb térerőben -
Szabi®
addikt
válasz
s.Oliv3r #2948 üzenetére
Csakhogy az ezen való rugózás a fórumokon kívüli életben, nem életképes, bemegy a Géza bácsi a mediamarktba , és visszarakja az új samut inkább, mert meglátja a dobozon az "exynos" szót, ezen geek gyerekek rugóznak, akik átlag rugóznak mindenen, ha nem az exynosos, akkor a snapdragon fejlődési rátáján akadnak fent, vagy azon, hogy kikerült a touch id az iphonokból, és "- jajj istenem mi lesz most" jön pánik keltés . . . És hol történik meg mindig a sírás ? A konkurens telefongyártó topikjában . .
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
s.Oliv3r #2750 üzenetére
Nem, a minőségbiztosítás lett a kenyerem. Egyébként amiről beszélünk 8. osztályos tananyag ;-)
icecave: így van. Az egésznek az a lényege, hogy minél gyorsabban töltöd, annál jobban melegszik. Minél jobban melegszik, annál gyorsabban öregszik.
Az ESR ezt úgy hidalta át, hogy a ventilátorral (CryoBoost) hűti a telefont. Tehát vagy lassan töltöm vagy gyorsan és hűtve.
Avagy nem foglalkozom vele úgy is eladom majd és majd szenvedjen vele az új tulajdonos -
Fritz Teufel
addikt
válasz
s.Oliv3r #2732 üzenetére
Persze, alacsony frekvencián működteti.
lezu20: ne hagyd felmelegedni a telefont. Inkább, ha van időd és lehetőséged, lassabban töltsd a telefont. Autóban nem szabad a műszerfalra tenni, az egyenes út a gyors amortizációhoz. Az eredeti kapacitás meg szerencse kérdése. Még valami: ez egy becslés, és nem konkrét mérés.
-
ronin79
addikt
-
Mike81
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2312 üzenetére
Azt hittem hogy csak én vagyok ilyen láma hogy nem jön át a fájlkezelő ios feelingje
Amit még nem sikerült értelmeznem az a galéria. Ennyire egy elb@szott valamit nem láttam még. Egyik mapából átmásolom a másikba a képet és a régiből kitörlöm akkor gyakorlatilag mindenhonnan kitörli a képet. Így hogy a bubánatba lehet rendszerezni?
-
Roland861010
veterán
válasz
s.Oliv3r #2296 üzenetére
Nem kell hozzá semmi ilyen ...
Kell egy képernyő videót csinálni yt futtatása közben - majd rington maker appal megvágod 30s-re és átküldöd a garagebandbe ott pedig beállítod csengőhangnak.
Ezt leírni is hosszabb volt, mint amúgy megcsinálni.
Hibátlan a hangminőség is, amit rögzít így. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
s.Oliv3r #2126 üzenetére
Az előző bilddel nekem volt, hogy lefagyott a CarPlay majd újra indult vagy még az sem. Szerencsére ez most megoldódott. Más problémát nagyon nem tapasztalok.
Más: Biztosan jó lett az S23, de ha ennyi pénzt kiadok érte, akkor legalább legyen értékállóbb is. Sajnos pont maga a Samsung amortizálja le a termékeit padlóra, az állandó kedvezményekkel. Pillanatok alatt elértéktelenednek a dolgaik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged