Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Prowler #3310 üzenetére
Most úgy érzem, hogy negkaptam minden funkciót amit valaha is szerettem volna egy telefontól.
Magam is így vagyok ezzel. Amióta váltottam ide, a telefon cseréje is sokkal egyszerűbb lett, hiszen a Samsung és a Xiaomi átláthatatlan termék-kavalkádja helyett mindössze az Apple néhány modelljét kell figyelembe vennem. -
ronin79
addikt
válasz
Prowler #2992 üzenetére
Nekem most pont fordítva lesz, 15 P van megrendelve. Család ill. ismeretségi körben a PM verziók vannak többségben.
Tartalomfogyasztásra semmi gond vele, viszont "viselni"unom már h táskát kell hordani, mert nadrág vagy kabátzsebben is kényelmetlen.
Lehet megjön a 15P és két nap múlva vissza a dobozba azt küldöm vissza, marad a 14PM -
Gubu0101
veterán
válasz
Prowler #2992 üzenetére
Hat,van ket kezed,igy mar szerintem konnyu kezelni egy ekkora telefont
Viccet felre..En 12 pro-rol jottem 14 Promaxra.Elsonek meg kenyelmes volt a kis telefon,de aztan mar bantam,tartalomfogyasztasra sokkal jobbak a nagyobb keszulekek.Nekem nincs bajom vele,nekem sincs egy hatalmas kezem ezert szoktam ket kezzel irogatni,nem kinlodok egy kezzel,ugy tenyleg kenyelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged