Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Tibee86 #3036 üzenetére
12 pron,mas fajta tok volt.Tok nelkul nem fogom hasznalni,mert csuszos meg tuti torni fog.Erre direkt passzos tokot vettem,hogy veletlenul se mennyen be ala a por.Nehez is lebanyaszni a telefonrol.Mondjuk nem az lenne a megoldas,hogy kiserletezzek vele,ugyan meg is melyik tok az ami nem szedi le a festest.Lehet egy telefon ara elmenne mire megtalalnam a tokeletest.Eleg sakk matt helyzet.Mert ha tokeletes allapotban adom el esetleg a telefont,akkor is bukok rajta,foleg,hogy sok penz el megy a megfelelo tok megtalalasara,ha ramaty lesz mint most,akkor is bukta
-
válasz
Tibee86 #2748 üzenetére
Igazából én azt vettem észre, hogy a gyári magsage töltés "fullon", gyári adapterrel elég jól degradálja az akkut. Viszont pl. ESR stand-el, úgy,hogy levesze ma hűtést, 7,5W-al tölti, és úgy már mint írtam is, nem árt neki, mármint a tapasztalataim alapján nincs hátránya a vezetéken töltéssel szemben (nyilván ott sem mindegy, mennyi W-al tolod).
-
-
válasz
Tibee86 #2147 üzenetére
Őszintén szólva nekem 11 Pro Max-tól felfelé csak a 120Hz, amire azt mondom, hogy érdemi és látványos változást hozott aminek nap mint nap látom előnyét. Kamera nem változott sokat, akku sem, ha a nagyobbik telefonokat nézzük. Oké, 14PM esetén ott az AOD meg a dynamic island featureök amit egyre több app használ, de még van benne potenciál bőven.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Tibee86 #2117 üzenetére
Szerintem a Note 20 Ultra volt az utolsó igazi Samsung, az utódokban nem sok fejlődés van a 200 megapixeles kamerán kívül, állítólag az sem az igazi. Azok is túlárazott sz..ok.
Nem nagyon van olyan telefon amiért pénzt adnék, gondoltam megpróbálom ezt az Apple cuccot. Hátha az iOS 17 hoz valami izgalmasat. -
Gubu0101
veterán
válasz
Tibee86 #1181 üzenetére
A maxra most nillkint vettem.Alig lehet lehamozni a telefonrol,az ala se megy be semmi.Amugy a pro-ra butikos 2000ft-os tokot vettem
Nem gondoltam,hogy a keret ennyire erzekeny,akkor meg semmi tapasztalat nem volt,hogy ez lesz.Paran meg panaszkodtak a pottyosodes miatt,azt passzolom milyen tokot hasznaltak.
-
-
Somatom
veterán
Persze, hogy lefutom, hiszen kíváncsi vagyok, hogy felnő-e valamikor a feladathoz. Egyébként iPad esetében a 16 -ról rebesgették, hogy a külső megjelenítő képének aránya eltérhet a rendszer képarányától. Vagyis, egy 16:9 -es tévére nem 4:3 -ban tükröz. Nem tudom, hogy ez iPhone -ra is vonatkozik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged