- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor
tag
válasz
Zsolt,72 #3469 üzenetére
Már a telefonos support által futtatott előzetes diagnosztika is eltárolt HW hibát (System stability failure) adott ki. Elégedett vagyok, flottul ment minden és gyorsan.
Kedves Ügyfelünk!
A xxxxxxxx. számú munkalapon átvett eszköz bevizsgálása megtörtént.
A javítás módja: készülékcsere.
A cserekészülék megérkezésének várható ideje: 1-3 munkanap.
-
xhege
veterán
válasz
Zsolt,72 #3311 üzenetére
A Samsung sem átláthatatlan, ha a legjobbra koncentrálsz. Nekem volt Note 9, Note 10+, S21 Ultra, S22 Ultra, S23 Ultra.
Az Ultrák azonban már iPhone mellett (11 Pro, 12 Pro Max, 13 Pro). Most 14 Pro van és úgy tűnik már maradok az alma vonalon, mert közben kiépült az ökoszisztéma is (iPad, Watch, MacBook).
-
Fritz Teufel
addikt
-
Lajmund
őstag
válasz
Zsolt,72 #3291 üzenetére
Egyik tőlem idősebb kollégám is így van vele ahogy te. Már közelebb van az ötvenhez mint a negyvenhez végig androidos volt de megszerette az almát és már ő is leszarja hogy mindent testreszabjon. Lehet én is így leszek vele később negyvenhez közelebb.
Xhege:
Igazából hosszú távra terveztem az ultrával és a kíváncsiságon kívül nincs más okom váltani. Lehet majd 3-4 év múlva lesz alma váltáskor. -
-
-
ronin79
addikt
válasz
Zsolt,72 #2936 üzenetére
Nincs vele semmi bug csak dirty install esetén. Első dev beta-n szívtam vele, de egy full reset után már működött rendesen minden verzión.
Meg kb. az összes hiba user error kategória, kivéve amit nem használok és nem teszteltem(nah, viccen kívül, nyilván vannak hibák, de fórumokon jelzett többség esetén valóban a user error).
#2935 suhico
Kikapcsolható vagy a szerkesztés menüben tudsz újat létrehozni, amihez teszel fekete hátteret fotókból, volt talán YT videó is erről. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zsolt,72 #2896 üzenetére
Igazából csak nagyítás alkalmával lehet látni a minőségromlást, különben nem. Valahol olvastam, hogy kidolgoztak egy új veszteségmentes tömörítő algoritmust ami elég komoly (relatíve a mostaniakhoz képest) méretcsökkenéssel jár, de ez többnek tűnik. Majd kiderül nemsokára.
-
ronin79
addikt
válasz
Zsolt,72 #2564 üzenetére
Köszi, ezek stimmelnek, egyedül a 6-os pont maradt ki. Azt majd ősszel 17-re váltás után ( habár most pont felraktam a tegnapi public beta 17-et úgyhogy mehetne most is egy törlés
).
# domos
Lehet ott lesz a kutya elásva, Androidon is sokszor Play áruház megnyitásakor volt egy csomó frissítés.
Rendszerfrissítéseket sem jelzi azonnal, 16.5.1 (b) / (c) is csak manuális keresés után ugrott fel. -
pepetech
őstag
válasz
Zsolt,72 #2458 üzenetére
Nem rossz de mivel nekem pl hétköznapokra más ébresztés kell mint szombatra így az alvás opciót választottam. Ott kiválasztottam mettől meddig legyen alvás opció bekapcsolva. Így ugyan úgy semmilyen értesítés nem zaklat engem + az ébresztő hang is sokkal barátibb az alvásba mint a mezei ébresztés esetén
-
njnl
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #2437 üzenetére
Én most váltottam életemben először Androidról IOS-re és annyira vicces olvasni az ilyen fenntartásokat.
Pontosan ugyan annyira egyszerűen és biztonságosan működik minden itt is mint ott. Az automatikus jelszókitöltés vagy belépés, a fizetés, vagy éppen a biztonság. A különbség annyi, hogy az egyiknél az arcunk van használva, a másiknál az ujjlenyomatunk.
Az új iPhonenommal kapcsolatban semmi extra érzésem nincsen. Pontosan mintha bármilyen új csúcs ( akár androidos) telefonom lenne.
Túl van hypolva ez az egész és a két rendszer pontosan ugyan ott tart minden téren. (IOS-nél lehetne több szabadsága a tulajnak de hát ez már csak ilyen...) -
kutti
tag
válasz
Zsolt,72 #2437 üzenetére
Na hát igen, az Apple Pay. Amikor itthon megjelent majdnem bontottam is egy pezsgőt, rendkívül kényelmes funkció.
Egy szónak is 100 a vége, ez olyan dolog nálam mint a jelenlegi életmódváltoztatásom, mindig betervezem és elhatározom magam, de félúton úgyis felhagyok vele valami miatt ami a komfortzónámon már nagyon-nagyon túlnyúlik, pedig a Droidot is nagyon szeretem.
-
kutti
tag
válasz
Zsolt,72 #2433 üzenetére
Szia!
Teljes mértékben igazad van. Ettől függetlenül én csak savazni tudom az Apple-t, minden gyártó mellett ő "kevesebbet nyújt" az ilyen apróságokkal mint a konkurencia akár 1,5-2x nagyobb áron és ezt a gyomrom egyszerűen képtelen megemészteni. Joggal jöhet a kérdés hogy akkor mi a bánatnak használok iPhone-t? Én még akkor voltam elsőnek iPhone (3gs) tulajdonos amikor az Android (és lehet emiatt szekálni) gyerekcipőben járt optimalizálás terén, meg úgy szinte mindenben. Számomra ez a varázs már eltűnt amit anno az iPhone nyújtott, de mivel relatív sok éve iOS-t használok a mindennapjaimban és többszöri próbálkozás után se tudtam normálisan átköltözni Androidra, ezért ez olyan mint egy ilyen virtuális oprendszer börtön. A sok megvásárolt app, eltárolt jelszavak a kulcskarikában és még sorolhatnám miatt kénytelen vagyok iPhone-t használni, pedig egyébként már unom. Aláírom azt is hogy a mobil iparág fejlődése jelentősen belassult az elmúlt kb. 4-5 évben (én legalábbis így veszem észre), de a funkciók nagyon késői és drágábban eladott implementációi számomra a legnagyobb érvágások. Úgy érzem az iOS és Android közti versengés a hardveres újdonságok bemutatása tekintetében megfordult az Android javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest