- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Valsz akkor lesz amikortól kötelező lenne az USB-C szal majd 2024 után. A magsafe-fel az a bajom, hogy azért nem túl gyors. Plusz nem tudom hogy illik bele a "mi vagyunk a nagy zöld vállalat, minden újrahasznosított és CO semlegesek vagyunk" képbe, egy korántsem 100% hatásfokú töltés. Ami ha párszáz millió iphone-nal számolunk, amit naponta töltenek, és mondjuk a töltési power 30%-a megy a kukába eleve a kábelhez képest, az nem túl zöld.
Én nagoyn örülnék ha kicsit rámennének a töltés gyorsaságra, mondjuk 50-60W már jó lenne, hogy mondjuk 15 perc alatt meglegyen az 50% töltés.
-
Imi1981
veterán
A két fajta aod összehasonlítás nem releváns mert más a processzor, kijelző és oprendszer . Elsőre is megértettem amit írt és igaza van ! iOS vagy Android alatt lehetne összehasonlítani ha egy oprendszer tudná mindkét típusú aod-ot és ugye egy oprendszer alatt (és ugyan olyan típus/márka telefonon) hasonlítanánk össze. Szerintem az Android féle aod jobb mert ott csak a értesítések és óra világít. Sőt Samsungon és xiaomin megoldható, hogy csak értesítés esetén világítson.
-
törölt tag
-
nozs23
addikt
Szóval többet eszik, de energiahatékony *(a processzor) ezáltal
nem eszik többet?*nem tűnik fel.Tök mindegy milyen telefonnal hasonlítod össze, az nem releváns: más processzor, más operációs rendszer, más kijelző, más akkumulátor.
Mint írtam releváns összehasonlítást csak akkor tudnál csinálni, ha az Apple adna ilyen opciót.
-
nozs23
addikt
Biztos, hogy többet eszik, csak nem tűnik fel, mert annyira energiahatékony az Apple processzora. Nem tudod összehasonlítani, mivel az Apple nem ad opciót a klasszikus AOD-ra.
Oled technológiát figyelembe véve, ha a kijelző 80-90% ki van kapcsolva AOD alatt, az biztos, hogy kevesebbet fogyasztana, mintha a pixelek 100%-a működik levett fényerővel. Ezt még az Apple sem tudja megerőszakolni, akármilyen maszlagot is kerítettek köré. Jelen formájában én biztos, hogy kikapcsolnám. Szerintem ezt nem oldották meg jól, adhattak volna egy klasszikus megoldás opciót, de gondolom azt már túl droidosnak ítélték meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB (SM-G975F/DS) - fekete
- Nagyon szép állapot!!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest