Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
Az a gyerek egy idióta. Aki bármit elhisz neki, szerintem az is. Saját szarjait reklámozza állandóan. Ha meg azt írná, hogy jó a telefon, akkor sokan nem kattintanának rá a videóra. Ha megnézted, mondja, hogy ugyanolyan az akkuja mint a 14PM-nek, ami nem rossz. 4K log videó jó hogy zabál… Ez egy telefon, nem egy profi videó kamera. Jó a 15PM.
-
pamesz
tag
válasz
telefon6310 #4427 üzenetére
Az én 13 Pro Maxomat megörökli az asszony, (első iPhoneja lesz), én pedig 22-én a Telkomtól hozom el a 15 Pro Maxot. Engem a titán keret, plusz új kamera győzött meg. A többi kb ugyanaz.
-
pamesz
tag
Én egyszer anno a mate 20 prommal jártam úgy, hogy TMX visszadobta a kijelző beégéses garis javítást, mert a telefon sarkát valami behatás érte, így nem él a garancia. Természetesen én makulátlan telefont adtam le. Amikor visszakaptam nem elég, hogy ugyanúgy be volt égve, még a sarkát is lezúzták. Annyi volt a szerencsém, hogy posta háztól házig vitte a telefont, és a postás aláírta, hogy a telefont sérülés mentesen vette át. Toltam nekik egy hasonló levelet mint a tiéd, szerencsére szó nélkül javították. Remélem te is sikerrel jársz.
-
pamesz
tag
Sziasztok, ma fotóztam nagyon sokat, és Google Drivera szeretném feltölteni. Galériában kijelölöm a képeket, majd kiválasztom a Drive lehetőséget, majd ott a Driveon a mappát, és feltöltés. Majd elindul a feltöltés felmegy pár db kép, aztán kifagy, megáll a feltöltés. Már többször próbáltam, mindig más darabnál, van hogy eljut 60ig, van hogy 30nál megáll. Hogy tudok egyszerűen Drivera feltölteni? Mert így nem megy.
-
pamesz
tag
Sziasztok! Egésznapos CarPlay használata mellett, vezeték-nélküli módban, Waze plusz háttérben YouTube, sok sok telefonálás, hol az ülésen, hol a lábam között a telefon egy csöppet sem melegedett még a készülék. Ugyanezzel a használattal kábelre dugva, az autó saját USB portjára, szintén nulla melegedés, illetve gyorstöltéssel pikk pakk fel is töltődött. Ma qi töltőt használtam, ugyanezzel a használattal. Mikor megálltam egy kúton valamiért, és nyúltam a telóért, majdnem megégetett. Iszonyat forró volt, semmi fényerő, illetve tölteni is alig alig ment bele pár százalék órák alatt. Nem a napon volt, de nem is kibiggyesztve a szellőzőre klíma alá. Kényelmesen pihent a könyöklőben. Na ezt a megoldást többet nem tervezem alkalmazni, szerintem nem tett jót a telefonnak. Az lenne a kérdésem, hogy ez normális? Ennyire durván melegít a qi töltő?
-
pamesz
tag
Sziasztok! Pitaka magez pro tokot lehet valahonnan szerezni Magyaroszágon? 13 pro max-ra keresném, de sehol nincs készleten. Hátha tudtok segíteni. Köszönöm!
-
pamesz
tag
Sziasztok! Létezik valami reklám blokkoló erre a telefonra? Androidon ott volt az adguard. Beállítottam egy személyes DNS-t, és működött, itt van valami hasonló lehetőség?
-
pamesz
tag
Sziasztok! Számomra is eljött az idő, op 8t botrányosan szar frissítése miatt, hogy erre a telefonra váltsak. Mostanra jött el szerintem almáéknál az a szint, amit egy telefontól ennyi pénzért elvárok. Anno mate 20 pro-m is volt, akkor ment az alma x, na akkor tuti nem cseréltem volna. Az lenne a nagy kérdésem, hogy honnan érdemes ezt a telefont beszerezni? Megéri a plusz pénzt, mondjuk telekomtól kihozni a 3 év jótállás miatt? Vagy elegendő lehet egy euból jóval olcsóbban beszerezhető, 1 év apple garis? Esetlegesen új állapotú használtnál vannak buktatók? Bevallom nem szívesen adok ki érte 400-nál többet. De még ez is olyan, mintha a fogamat húznák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest