- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naya
csendes tag
válasz
zsolidodd #1693 üzenetére
Régen még az iPhone 7-re és az Xs-re vettem gyári bőrtokot. Most a 13 Pro-ra ismét vettem (csak azért, mert a Media-ban az eredeti ár fele volt). Hát… nem mondanám, hogy meg vagyok vele elégedve. Kb. 1 hetes és az egyik sarka már megkopott. Nem rakom a zsebembe, a táskámban külön helyen csak a telefon van, nincs mellette semmi. Minőségéhez képest nagyon túl van árazva, még a fél árat sem érte meg.
-
Krolockgrof
csendes tag
válasz
zsolidodd #1693 üzenetére
Iphone 7 Plus óta az összes modellre megvettem a bőrtokot (8 Plus is újat kapott, Xs Max, 11 Pro max, és most a 13 Pro Max is kapott egyet.) Nekem sajnos az összes nagyon gyorsan kopott (fekete volt az összes, most világos barnát vettem.) Érzetre nagyon jó, szeretem velük használni a telefonom, és a hátlap/keret is épp maradt. Viszont kicsit bosszantó, hogy kb egy fél év után elkezd szétjönni
(összes Istyle vétel, biztos eredeti volt az összes.)
-
-
pepetech
őstag
válasz
zsolidodd #1613 üzenetére
Szia!
Én egy 2002-es A4-et hajtok. Ilyen tartót vettem bele: [link]Amióta megvan egy rossz szavam sincs rá. Vettem hozzá még egy magsafe tokot is biztos ami biztos alapon (ha leesne vezetés közben) az ilyen: [link]
Tokban és anélkül is úgy tartja mintha oda lenne ragasztva.
A tartó nem csak ragasztós ha letekered a fém kupakot akkor szellőzőbe be lehet dugni (nekem úgy van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged