- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #5051 üzenetére
A kollégát idézem.
Szóval, tegnap napközben majdnem teljesen feltöltött akksival (asszem 94% volt) letettem az asztalra a 13 Pro készülékemet, majd amikor legközelebb felvettem, hogy megnézzek rajta valamit, csodálkozva tapasztaltam, hogy ki van kapcsolva.
Szóval semmi köze a frisites beállításához. Ott valami más gond van.
-
BreamHunter
tag
-
Richie86
senior tag
válasz
Zsolt,72 #5040 üzenetére
Igen, be volt kapcsolva... Most már kikapcsoltam, én is jobban szeretném eldönteni, hogy mikor történjen. Nagyon köszi
De nem gondoltam, hogy ilyen előfordulhat, hogy random magától... Azt hittem, csak akkor kezd bele, ha épp töltőn van. De ebben az volt az "ijesztő", hogy amikor letettem (és mikor kikapcsolta magát) akkor még nem volt töltőn. Ezek szerint bármikor amikor úgy gondolja, megteheti, akkor is ha épp nincs töltőn a telefon? -
bbendre
őstag
válasz
Zsolt,72 #4690 üzenetére
Ok, nekem a Apple music miatt van. A Youtube music jó.
Ami beakadt az a Apple Music Spatial Audio nem kapcsolható valami miatt.
Mintha mindig Spatial Audio lenne, de hiányózna valamelyik csatorna.
+ lassan tölti be a letöltött dalokat is... érdekesEzt találtam most:
https://www.reddit.com/r/AppleMusic/comments/16oth4a/sound_quality_on_ios_17/
Meg ezt:
https://discussions.apple.com/thread/255136575?sortBy=best -
juhaszroli
tag
válasz
Zsolt,72 #4561 üzenetére
Most, hogy mire mindent megcsináltam, gyári visszaálíltás, stb., felhívtam Telekomot, ahol menüválasztás előtt felsorolnak több kerületet és települést, ahol gond van a szolgáltatásokkal, köztük mobilnet, elhárítás folyamatban...na mindegy, megspórolhattam volna, de néha amúgy sem árt a reset, nem igaz?
-
saca23
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #4469 üzenetére
Szia köszi de nekem ilyen funkció nincsen valamiért
[kép 17.0.1 promax]
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Zsolt,72 #4256 üzenetére
Olyan jó a védelem, hogy egy sms-sel feltörik az egészet. Azt meg el ne hidd, hogy a Te védelmedben csinálják. Magukhoz akarnak láncolni ezzel is. Zárojeles megjegyzésed mutatja, hogy sikerült. A google is ezt csinálja, hiszen njnl se hiába használja a Chrome-ot.
Másik nagy hazugság a "követés mellőzése". Ez volt az egyik feature ami miatt ki akartam próbálni az iOS-t. Sajnos hiába kérek meg minden appot, hogy ne kövessen, amint rákeresek valamire szafariban, jön is a hozzá tartozó hirdetés Facebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged