- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Whiteshark13 #2987 üzenetére
A produktumod?
Egyetértek. -
coolrider
tag
válasz
Whiteshark13 #2985 üzenetére
Érdekes gyerek vagy te. Azért írtam a szöveg értelmezési problémádat, Mert soha nem mondtam azt, hogy az LG mindenben jobb mint az iPhone. Azt mondtam, hogy sok mindenben többet vártam az iPhone tol.Tájékoztatlak, hogy semmilyen problémámat nem Itt élem ki.Ahogy látom ez inkább rád igaz. Te voltál az aki azt mondta hogy nincs is ilyen telefonom. És te vagy az aki úgy ítéli meg az LGt, hogy még életében nem volt ilyen készülék a kezében. Erre mondjak azt,hogy kiszólt a luk a gödörből.
Elsősorban azért vettem ájfont, mert azt mondták hogy sokkal egyszerűbb mint az Android. De ez tényszeruen nem igaz.
De ez az én meglátásom, nem muszáj egyet érteni vele. Viszont az is tény, hogy sok mindenben egyszerűbb az LG kezelőfelülete. A törésállóságot Már meg sem említem.
azon felül nem te vagy az aki eldöntheti ki való ide és ki nem. Szerintem te is ide való vagy, csakúgy mint mindenki. -
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2983 üzenetére
Szerintem az. De látod, erről beszélek. Most megsértődsz. De minek? Írj, szépen nyugodtan, és ha provokálnak engedd el. Ha az általad említett személy sokkol minket az LG szeretetével, akkor annak egy megoldása van, nem vágsz vissza. A legtöbb ember abbahagyja, ha látja, nem ér el semmit. Másfelől meg az is egy vélemény. Minden topikban megy a másik megoldás fikázása. Ez márcsak ilyen. De elmesélni, hogy neked az a adott topikban szereplő telefonnal (bármivel) mi a bajod (és persze úgy, hogy van is ilyen eszközöd, tehát ne csak hallomásból alkotsz véleményt) azzal szerintem nincs semmi baj. Nekem pl most elég sok bajom van vele.. szeretném, ha nem lenne. Szerettem volna, ha valaki me tudja mondani, mi a megoldás. Úgy tűnik, csak szerviz. Hát majd meglátjuk.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2979 üzenetére
"Csak azt nem vágom, akkor mi a faszt keres itt???", pl.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2977 üzenetére
Lehet. De miért kell trágárkodni és idegeskedni? Kicsit legyél már nyugodt.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2974 üzenetére
OFF: Úgy értem, hogy "kicsiként" túlontúl kinyilatkoztató a stílusod. Meg van négy telefonod, stb...attól nem feltétlenül vagy szakértő és végképp nem vagy tárgyilagos és káromkodsz.
ON: kérlek figyelmesen olvasd el mit írtam, semmi hangulatkeltő nincs benne.
-
coolrider
tag
válasz
Whiteshark13 #2969 üzenetére
Te aztan nagy sztar vagy.
De a szovegertes nem az erosseged.
Amugy meg ha nem tetszik h valakinek baja van a szent ajfonnal,akkor ne olvass a forumba.
Volt mar Lg telod? -
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2967 üzenetére
Ez egy fórum, különböző véleményekkel és tapasztalatokkal. Ezekkel szerintem nincs baj. Ott kezdődik a baj ha valaki meg akarja győzni a másikat a saját igazáról. Nekem bajom van vele, értelmes kérdést tettem fel, neked nincs, oké, örülünk neki. És nyilván nem te vagy az, akihez szólok, hanem azok, akiknek van hasonló bajuk és főleg, akik rájöttek hogyan lehet megoldani. Nem kérek olyat, hogy rosszul fogom, vegyek mást, stb. Több mint 10 éve Apple cuccaim vannak, nem hiszem, hogy nyeretlen kétéves lennék. Fikázni sem akarom, van egy tabletek, van MacBook meg mini, mind jól működik, ez a telefon most nem. Ülök a routerrel szemben, a tablet mér 300mbp/s-t, a telefon meg kettőt! Na? Majd belinkelem, aki nem hiszi. Most a faktort reset óta megy. De annak egy napja csak. Nem ehhez szoktam. (Az erre vonatkozó posztot amúgy, amiben részletesen és normálisan leírtam, mi van, sikerült törölni, emiatt vagyok kissé pipa). És majd elviszem garanciás intézésre, de nem örülök neki, 2-3 hétig nincs telefon, jön egy refurbished, amikkel már volt baj, most nem is tudom vinni, mert csak háromig vannak, ráadásul olyan helyen dolgozom, hogy simán bevágnak a vírus miatt karanténba, mert nincs védőruhánk, na aztán ha ott telefon se lesz, akkor fel is kötöm magam. Röviden ennyi. Örülök, akinek nincs baja, én is szerezném ha nem lenne.
És ha káromkodsz, attól nem lesz nagyobb súlya a mondandódnak. Épp ellenkezőleg. Van 45 hozzászólásod összesen és elég necces stílusilag mind. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Whiteshark13 #2967 üzenetére
Hívő vagy... ennyi.
Nem te költesz el minden évben milliókat iPhone-ra, hogy a család boldog lehessen, aztán minden évben szar meg szarabb, de szeptemberben újra tapsikolva tömöd a cég zsebét milliókkal, hogy utána csak szenvedj vele és pár naponta leírhasd a fórumon, hogy mennyire szar. -
coolrider
tag
válasz
Whiteshark13 #2896 üzenetére
Hat pont ezt fogom tenni.
Ez a telefon meg tenyleg egy szar.
Visszanezve itt,h milyen hibak vannak benne,hat nem is tudom mitol lenne jo.
Ennyi penzert raadasul,mar illene tobbet nyujtani. -
coolrider
tag
válasz
Whiteshark13 #2479 üzenetére
-
coolrider
tag
válasz
Akkor ez mi?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ez azért túlzás.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nini, egy másik véreb.
Itt a tavasz. -
válasz
Kollégám Note 10+ eresztettem össze a 11 pro maxommal. Közelébe sincs ami a fotozást illeti a proval szembe. És ezt a kolléga is megerősítette mikor nézegettük a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged