- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
Engedjük már el fórumon ezt a nyelvtanozást, főleg, ha fáradtságnak írjuk a fáradságot. Én sem szoktam telefonról ékezetet írni és el szoktam gépelni, mégis érthető, mire gondolok. Hivatalos levelet átnézek többször is, fórum hozzászólást nem. A többiben teljesen igazad van.
-
-
lo_jo
senior tag
válasz coolrider #3100 üzenetére
De ezt a következtetést levontad a saját példádból? Azt tudod, hogy ez nem így működik? A 7 plusom esett ki a kezemből és semmi baja nem lett, mégsem állítom, hogy az jobban bírja az esést, mint a konkurensek. Egész egyszerűen szerencsém volt, hogy nem úgy érkezett, hogy betörjön az egész. Le tudom vonni a következetéseket, nem kell hozzá síküveg gyár vezetőjét kérdeznem.
-
lo_jo
senior tag
válasz coolrider #3097 üzenetére
https://www.corning.com/gorillaglass/worldwide/en/products-with-gorilla-glass/smartphones/lg.html
Ugyanaz, mint minden másban. Attól, hogy MIL-STD, nem jelent semmit az esés szempontjából, mert nem ejtik rá mindenre.
-
lo_jo
senior tag
válasz coolrider #3095 üzenetére
Remélem azért azzal tisztában vagy, hogy pontosan ugyanaz a gorilla glass 6 van rajta, mint az összes többi hasonló kategóriás telefonon. Két leesést pedig nem lehet összehasonlítani, itt tényleg csak a laborkörülményekkel lehet különbséget tenni. Tizedmilliméteres kiállások is számítanak a felületen, az esés szöge, becsapódás pontja, stb. Láttál már biztonsági üveghez kis piros kalapácsot, ami pl. a buszokon van? Elég vele közepesen megkoppintani a megfelelő ponton és már törik is az üveg, miközben kibírja, ha nekidőlsz utazás közben. Kérlek, ne állíts sületlenségeket.
-
lo_jo
senior tag
-
lo_jo
senior tag
A userek többsége nem is használ mellette mást, max egy match3 játékot, így nem igazán törődnek a problémákkal. Az olcsó fejlesztés ezzel jár sajnos. Vannak sokkal jobb platformok üzenetekre, csak ha külön regisztráció kell, akkor a legtöbben egyből be is zárják megnyitás után.
-
lo_jo
senior tag
Régebben többször is próbálkoztam a gyári mail appal, sosem vált be, valami nyűgöm mindig akadt. Viszont teljes az életem, amióta a sparkot használom, az én igényeimet kielégíti és mindig minden levélről időben tudok.
-
lo_jo
senior tag
Azért az valóban nem mindegy, hogy nyáron a 30 fokos levegő + a zsebben hordás miatti testmeleg vagy egy zárt autóban a napon hagyva 50+ fok éri (tehát bentfelejted a műszerfalon vagy az ülésen és pont rásüt a nap délben), de annál mindegy, hogy melyik telefonról beszélünk, mindegyik meg fog hülyülni. Az iOS legalább szoftveresen véd ilyenkor, először csak órajelet vesz vissza, ha meg ez sem elég, akkor jön a figyelmeztetés.
-
lo_jo
senior tag
A vizes megoldással (vagyis nálam az alkohollal) annyi előnye volt, hogy 1-2 mm mozgásteret adott az első másodpercekben, nem tapadt rá egyből. Én nem is a por, hanem a pontosság miatt csináltam így. Előtte ha rátettem az egyik felén és láttam, hogy kicsit pontatlan, akkor a felszedésnél már ragadt bele por, a vizessel még itt tudtam korrigálni.
-
lo_jo
senior tag
válasz coolrider #2608 üzenetére
És nagyon sok dologra megvan az egyszerű megoldás, csak nem mondja el semmi sehol. Pl a tárcsázásos példád: a contacts-ot soha nem használom, a phone-t akkor, ha olyat hívok, akiről tudom, hogy beszéltem vele az elmúlt napokban. Random contact, akivel ezer éve nem: képernyő középen (mármint a kijelző közepén, nem felülről) lehúz, contact neve a search-be beír, hívás gomb. És van millió hasonló megoldás, csak tényleg nem túl szájbarágós az Apple. Talán a gyári Tips app tud ilyeneket mutatni, de azt meg szinte mindenki törli egyből, mert "én jobban tudom".
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz coolrider #2594 üzenetére
Egyszeru fizika. A GG karcallo, nem utesallo. Es altalaban mindegyik telefonon ugyanaz a GG van. Az nem mindegy, hogy a hazban hogyan van rogzitve. Meg az eses szoge. Nekem a 6 es a 7 plus is esett ~1,2-1,5m magasrol teli pofara aszfaltra, nem tort be. Es lattam leesni Samsung S7 edge-et zsebmagassagbol sarkara, instant pokhalo.
-
lo_jo
senior tag
válasz coolrider #2555 üzenetére
Ha a szürkített hátterű alsó (maximum) 4 ikonra gondolsz, akkor az nem a gyakran használt, hanem a dock, te rakhatsz oda bármit. Ezt nem tudod (mert nem kell) rakni sehova, minden homescreen oldalon ott lesz, kivéve a bal szélsőt, ami a widget oldal. A többi oldaladon a telepített appok vannak. Azt én sem tudom, hogy hogyan tudtál üres oldalt csinálni, mert ha törlöd/áthelyezed az utolsó appot az oldalról, akkor azt megszűnteti.
-
lo_jo
senior tag
válasz balika333 #2110 üzenetére
Tény, hogy a legtöbbször azok írnak, akinek bajuk van vele, az nem "hírérték", hogy valakinek nem jön elő egy hiba. Ettől ezek létező hibák, de egyikbe sem futottam bele. Kamerát elég sűrűn használom, a gyári appot is és 3rd party-t is, nem fagyott még soha le. BT ugyanolyan, mint előtte iOS12-n 7 pluson, de nem airpodsot használok, hanem egy on ear Sony fejhallgatót. A hálózateldobás nem érintette az új szériát az első körben, most mintha lenne valami mobilnetes bug, elég sok helyen felbukkant, de nálam egyik sem jött elő. Kifejezetten kértem édesanyámat, hogy a lepasszolt, 13-ra frissített 7 plus esetén figyelje,, eldobja-e, főleg hívás után, de soha, pedig sokat telefonál. Kicsit lutri így most az iPhone vásárlás, de szinte biztosra vehető, hogy ezek mind software bugok, javítják őket. Viszont tesztelőként eléggé érdekelne, hogy van-e kapacitásuk ezer éves backupokkal is tesztelni az új szériákat és új verziókat.
-
lo_jo
senior tag
Múlt héten vonaton ment kb 1,5 óra Dead Cells, alig volt langyos, hétvégén pedig ugyanez, csak közben töltőn is volt, még mindig sokkal hűvösebb volt, mint a 7plus. Nem kézben fogtam, úgyhogy az sem melegítette, kontrollerrel a táskámra téve vagy asztalon sima egyszerű mobil tartóban volt. Tok volt rajta.
-
lo_jo
senior tag
Írjatok az adott app fejlesztőjének, hogy nem jól kezeli az új eszközöket. A legtöbb scanner app, amivel találkoztam, kb 1x van lefejlesztve, onnantól elengedik a devek. Sokáig a codecamet használtam fényképezésre, de az utolsó verziója 11 hónapos és Xr support jött azzal. Ment is a kukába.
-
lo_jo
senior tag
11 Pro Max kültéri
11 Pro Max beltéri
7 Plus kültériJól látszik, hogy a liftben hogy villog és az előtérben pedig nem, csak a lift kijelzője. Sötétnek pedig egyiket sem mondanám. 0 utómunka, készítés után simán YT appból feltöltve.
-
lo_jo
senior tag
válasz ForRedGlory #678 üzenetére
Attól csak sötét lesz, de nem fog villogni. A villogás a hagyományos izzók miatt van, 50hz, azaz másodpercenként 50x felvillannak és elsötétülnek. A 240fps pedig nem osztható 50-nel, hogy egész szám legyen, így interferencia lesz, amit a videón villogásnak látunk.
Ck. lassított felvételt kint, jó fényviszonyok között érdemes, ha úgy se jó, akkor garancia.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
Nem tudom, hogy csak illusztracio-e az a kep vagy valoban az egyik erintett modell, de a kijelzo el van valva a kerettol. Ez ranezesre olyat kapott, mintha a fiatal Mike Tysonnal lett volna egy ringben. Nekem egy egyszeru tempered glass xs max vedo van rajta, ugyhogy nem tudok erdemben nyilatkozni.
-
lo_jo
senior tag
-
lo_jo
senior tag
válasz ForRedGlory #477 üzenetére
Pedig elvileg 80%-ra kellett volna felmennie, miután felraktad töltőre és a maradék 20%-ot rakja bele a végén. Ébresztőből nekem szokott lenni délután 2-re is, ha valamit akkor kell intéznem, ahhoz meg nem igazán tudna igazodni. Elvileg tanulja, hogy mikor kelsz, jó kérdés, hogy ez mennyire tudja lekövetni pl. egy váltott műszakos ember életvitelét. Én bekapcsolva hagytam, de inkább szeretem akkor tölteni, amikor hazaérek és nem éjszakára töltőn hagyni.
-
lo_jo
senior tag
Azért ezt gondold át, mert a panel beton fala sokkal "ártalmasabb" egy 5GHz jelnek, mint a tégla. https://eyesaas.com/wifi-signal-loss/
-
lo_jo
senior tag
válasz ForRedGlory #448 üzenetére
Az iPhone régóta ilyen wifivel, még valamikor a kezdeti időkben volt valami válasz talán egy support ticketre, hogy gyenge wifiket lát más telefon, de az iPhone nem, ami egy korlátozás. Ha annyira gyengének látja a jelet, hogy instabil lenne a kapcsolat, akkor inkább nem is mutatja. Nem tudom, hogy ez megmaradt-e a mai napig, de nekem pl. nem volt és most sincs ilyen bajom. Panel falak, a lakás minden pontján jó az 5GHz a 7 plus és a 11 Max Pro esetén is, pedig nem középen van a router, ami ráadásul egy T által adott Sagemcom, még minőséginek sem mondható.
Próbálj esetleg channel-t váltani az 5GHz-nél, hátha csak valami szomszéd jele zavar be pont annyira, hogy a 11 Pro már nem szereti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- Vallás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest