Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
az automatizálás az nagyon könnyű, mindig valaminek meg kell történnie, pl nekem 23 kor ne zavarj módba megy, ilyenkor energiatakarékosmódba, és wifi ki repülőmód be, reggel mikor kikapcsolja a ne zavarj módot, akkor repülő ki, wifi be, Olyat is csináltam, amikor feltölt a telefon 80-ra akkor alapból kikapcsolja az energitakarékos módot, ekkor elfut egy parancs, és zenél nekem
Sőt van egy a vizjelre is
-
Fryskitt
addikt
Legalább valamiben legyen nekünk is szerencsénk. Amúgy a sok szar miatt, amit árulnak, kell is ez. Hiába látod mit veszel meg, ha otthon derül ki, hogy használhatatlan.
Inkább azt nem értem, céges vásárlásnál miért nincs erre lehetőség. Aki cég az szívja meg? Nem igazságos. -
Ja, és ez volt android 9-en. 10-en van egy újabb gesztusvezérlés tÍpus, középen egy "vonallal", azzal tudsz multitaskot nézni, alkalmazást váltani, stb. "Vissza" gesztus meg ahogy mási topikban ítam működik balról is jobbról is a képernyő oldalán, nem csak balról, mint iOS-en. A 3 vonalas tényleg messze nem volt ilyen jó. Valamint a képerőny bárhol lefelé hútve lejön a control center, nem csak jobb felülről húzva, ami aztán tényleg fogásváltással megy csak iOS-en.
-
-
Dzsuri89
őstag
Fasza egyébként, nekem egy bajom van vele, hogy ha hallgatom a zenét és közben nyomkodom a telót, akkor sokszor tök random a másodperc töredékére megakad a hang. Akár utcán vagyok, akár a lakásban. Megkérdezem az iStyle-t ez így mennyire normális... Volt már vagy 5 féle bluetooth-os fülesem, de azok közül egyik se csinált ilyet.
-
-
Én is úgy vagyok vele, hogy tokban, fóliával használom és nem a későbbi esetleges eladás miatt, hanem magam miatt. Nem tudom elviselni, ha valami lelakott állapotban van, mármint ha az a valami az enyém. Szeretek vigyázni a dolgaimra én is. Nálam ez az ok, hogy a telefonjaimat becsomagolom. Természetesen azért próbálok olyan tokot választani, amitől a formáját nem veszíti el és véd is egy leeséstől, ezért általában gyári tokot használok. Az valahogy jobban passzol hozzá.
De amikor Samsung S10-zet használtam, azon is a gyári tok állt a legjobban. -
B-L-A-C-K
titán
Itt nem az eladásról van szó, hanem tegyük fel most megkarcolom, engem idegesítene utána végig ott van rajta. Ha acél kerete és zafír-elő hátlapja lenne nem raknék rá semmit, de így igen. Na meg egy ilyen tok nem nagyítja fel szinte semmit, és a tapintását is szeretem. Na meg így vigyázni se kell rá, hogy rakom le az asztalra, vagy a zsebembe mi mellé rakom be éppen.
-
Gsx-rr
veterán
A Pro alapban mar tok nelkul vastag el se tudom kepzelni milyen tokkal.
Nagyon sok Amerikaival talalkozom egynel se lattam olyan telefont ami tokban van.
3Gs-en volt valami kemeny hatlapom utoljara. Meg az I5 van bebujtatos tokban ,mert a fiokban pihen.
Vigyazok a telefonjaimra sima asztalra se rakom le, valamit mindig nezek amire rarakhatom -
ΞΔGLΞ
nagyúr
amikor megvettem nagy nehezen sok év sóvárgás után a BMW-t és nagy örömmel megosztottam a topicban, ahol válaszként csak a közutálatot és a lesajnálást meg szánakozást kaptam 4 hengeres mivolta miatt...
Ez ismerős, az autós topikban volt? De mindegy is hol volt, tele fórum irigyekkel.
Nekem már olyanba is belekötöttek, hogy miért megyek 50 helyett 55-el és 90 helyett százzal. omg .És tudom, hogy ez az autóm miatt van, mert ez már röhej....Pályán, nem tagadom, 150 alatt nem megyek, Németben a duplája (ahol lehet), de ekkora sebesség nagyon ki tud fárasztani akár negyedóra alatt is a gyors pulzus és a kőkemény koncentráció miatt. Inkább a 220-250 közötti az utazósebességem. Lényegében kint többet vagyok, mint "itthon".
A lényeg, hogy élvezni kell és nagy ívben letojni és nevetni ezeken a...inkább nem írok semmit, amúgy is ultra off ezért is ilyen halovány a láthatósága a hsz-nek, de ez már egy 512-es pro max birtoklása is kiváltja egyeseknél. Egy mobil :-D nem hiszem el... -
Fryskitt
addikt
Nincs semmi baj a BMW-vel, gyönyörű autók, szívesen néznék egyet én is a garázsban. A baj azokkal a szét tuningolt öreg szarokkal van, amikben az orr és/vagy szemöldök percinges kapucnis kábítószerzsákok kritikátlankodnak. És azokkal a behozott szarokkal, amiket már rég el kellett volna bontani.
Meg azokkal, akik összesúgnak az ember háta mögött, ha vesz egy új autót. Aki dolgozik rendesen, tisztességesen adózik, és összegyűjt egyre, az tiszteletreméltó ember. Nem kell, hogy hagyja magát lehúzni pár olcsójánostól...
Én sem rossz értelemben használtam a majom-banán összefüggést. Nem hiszem, hogy adnék ajándékba egy 500e forintos telefonhoz olcsó töltőt, mert ha van esze annak, aki kapja akkor úgyse fogja használni. Ha meg mégis és baj van belőle, hogy állok elé? Persze az sem baj, ha aki adja, annak csak erre lenne pénze. De akkor adjon mást. És tényleg nem rosszból mondom. Józan, paraszti ész. -
-
-
ForRedGlory
félisten
Áhh én képtelen vagyok elviselni a legkisebb hajszálkarcot is. Már a tudat is megőrjít, ha van rajta, szóval nálam 100%, hogy kell fólia, már csak a nyugodtabb alvás érdekében is. Plusz, ha majd egyszer eladásra kerül, szeretném olyan állapotban, ahogy leemelik a polcról a boltban.
-
Wapmester
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged