- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
B-L-A-C-K #2220 üzenetére
Most komolyan...teljesen felesleges az a telefon annyiért. Minek? Nekem nem nyújt többet. És nem a pénz miatt, mert szerencsére nincs gond, de már a második 11pro-m volt és ismét rá kellett jönnek, hogy egy drága kacat.
Ennek az árán vettem a nagyobbik lányomnak egy új i7-tet, magamnak egy i8-cat és ez mellé még veszek egy pixelt, vagy Note 10-zet és még egy kis apróm is marad. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #2177 üzenetére
Nincs akkora különbség, lehet, hogy ezekből az jön le, de a lényeg abban hsz-ben az volt, hogy este az XS vak, hát nem az. Illetve, helyesen fogalmazva, nincs több százezernyi különbség egy xs és egy pro között, ha valaki csak a kamera miatt vált. Én minden évben váltok, főleg az új garancia miatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #1889 üzenetére
Mivel a 13-as tesztek végig XS készülékeken futottak, ezért lehet az, hogy egyelőre a cpu erőből semmit nem érezni. Bízom benne, hogy pár frissítéssel ez majd tapasztalható lesz, hogy a 13 bionic megmutatja valódi erejét is. Egyelőre úgy vagyok vele, ha nem fordítom meg a telefont és nem látom a hülye kamera elrendezést, azt sem tudom melyik van a kezemben. xs és a pro is asztroszürke...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #1857 üzenetére
Lehet sokan régebbi készülékekről váltottak, úgy biztos erősebb a wow faktor. X vagy XS-ről még úgy is azt mondom, hogy egyik se volt, hogy nem éri meg, max ha tényleg valaki rá van függve a telefonjára egész nap, sokat fotózik este, vagy csak szimplán futja rá bőven aztán miért ne.
Az üzemidő javulás se érezhető annyira, mint amennyire promózták? A sima 7-ről erre már váltanék, de az üzemidőn kívül még így 3 év után is bőven elég nekem mindenre amire használom. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #1851 üzenetére
Simán egyetértek!
Nekem az XS MAX, mindent (igaz "csak" hangyaf...nyival), de gyorsabban nyit meg. Semmiben nem érzem a pro max előnyét, amióta megjelent. Én nem fotózók este, nappal meg ugyanolyan beállítások mellett senki meg nem tudja mondani, hogy melyik melyik. Egyszerűen nem volt kedve most az apple-nek melózni, vagy full hülyék tömkelege veszi körbe a céget és egy olyan projektet nem tudtak az asztalra lerakni, ami elfogadható lett volna. Ezért csináltak egy XS (max) pont kettőt, de legalább azt jó drágán adják, mint mindig.... Kicsivel erősebb cpu, meg a jobb fényképező. Az előbbi soha nem tudja megmutatni a foga fehérjét, hacsak nem FILMICPRO szintű, már-már profi anyagokat forgatsz.
Mivel nem játszom, nyilván pár játék a pro max-nál előbb indulhat el, de sima, napi szintű applikációknál semmi különbség. Még video renderben is együtt végeznek, legalább ott engedélyezhették volna a bionic 13 többlet erejét.De mivel 1 évben egyszer van új készülék, én mindig váltok, de azt veszem észre, hogy ugyanannyit használom a másik számmal az xs max-ot is, éppen ezért tűnik fel, hogy a különbség, szinte semmi.
Ezt jövőre nem fogják eljátszani nálam, ha nem jönnek ki valami egetrengető új dizájnnal és valóban innovációs dolgokkal, akkor először nem fogok váltani, mert idáig, amióta megjelent minden típusból van nekem. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Igy nezve az X-hez kepest sincs ertelme. De nekem a kamera nagy ugras es kell hasznaljam minden nap.
Kicsit banom nem sima 11-et vettem ,mert biztos cserelek az uj telefonra szeptemberben, remelem jobb lesz a dizajn legalabb a fortelmes sziget ugrik.
Kevesebb lenne amit bukok -
válasz
Lassacskán megcsömörlök ezektől a dolgoktól. Amennyire érdekelt anno az újdonság, annyira hidegen hagy és feleslegesnek tartom. Van, de már nem mozgat meg és csak azt érzem, hogy teljesen felesleges. Újat már nem tudnak mutatni ezen a téren, legalábbis nekem.
Még egy 6s-sel is beérném.Ami szintén luxus
Ehelyett egy 400ezer forintos telefont használok, ami nonszensz
Ja, meg órát -
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1826 üzenetére
Néha nekem is csinálja, Gmail. Sőt van, hogy a főképernyőn mutatja, hogy van új levél, belépek és ott meg nem mutatja. Akkor jelenik meg, ha benyomom, hogy csak az újakat mutassa, az olvasottakat ne. Aztán ha visszaállítom, hogy összes látszódjon, akkor ott maradnak az újak. Nem értem mitől függ.
És továbbra is van, hogy nem írja ki a számom másnak. Ez is random. Hol csinálja, hol nem.
Ettől függetlenül nagyon bírom a telefont és most, hogy Max van és az HBO GO korlátlan, ügyeletben egy-egy sorozat epizódot is megnézek. És még akkuval is bírja.adise: ez elég nagyképűre sikeredett. Nyilván nézte és nem tudja és ezért kérdez.
-
kkp900
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1821 üzenetére
Kedves Black! Én mikor lecseréltem az XS Maxomat titkon reméltem,hogy megjavul a gyári Email app és végre elfelejtem azt, hogy nem frissít csak ha belépek az appba. 2 alkalommal 3 órát beszéltem az Applel erről csináltam komplett mindenre kiterjedő gyári vissza állítást is de nem javult meg. Így annak reményében ,hogy új teló hátha jó lesz de nem!!
Szóval valamit nagyon elraktározott ezek szerint amire az almánál se jöttek rá,hogy mi lehet a baj. Szóval én akkor csináltam egy biztonsági mentést és átköltöztem a Pro Maxba, és maradt a hiba is. Annyit tudtam csinálni ,hogy magam átállítottam a frissítést 15 percre és így legalább belépés nélkül megjönnek az emailek. -
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1778 üzenetére
Annyira frusztrál, hogy ennek nincs következménye... gyökér boltosok.
Az a vicc amúgy, hogy az ezüst az csak575e eredetileg, de így persze csak 6e forinttal van leárazva. Szóval az éjzöld az smaragddal futtatott színarany burkolattal van ellátva vsz., közel egymillióért.
-
-
-
-
-
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1684 üzenetére
Rendeltem Nillkin carbon tokot. Ismered? Mennyire más, mint a Pitaka?
-
-
válasz
B-L-A-C-K #1652 üzenetére
Nekem a sima (nem Pro) Pitaka tokom van (a középső a 3-ból a weblapon), mind a két telefonomon. A legjobb tok amit valaha használtam, amíg gyártanak ilyet és lesz ilyen arra a telefonra amit veszek, sose használok mást. A Pitaka Magmounttal a kocsiban állati kényelmes használni. Ha belegondolok hogy mennyit szenvedtem korábban a különböző megoldásokkal, tartó+töltő a kocsiban... Bár korábban tudtam volna erről a gyártóról.
Üvegfóliát is tőlük vettem, az egyik telefonon bő másfél éve van fent, a másikon 1 éve, még egyszer sem kellett felszedni, és semmi baja sincs. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Most látom, hogy kijöttek egy tokkal az airpodsra is.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1659 üzenetére
Egy telefont mennyivel ved jobban mint egy barmilyen mas muanyag tok ,mondjuk 1 meterrol leejtes eseten?
Te ennek utanajartal?
Neked miert kell ilyen dolgokat magadra venned, hogy ha valamihez te ragaszkodsz akkor biztosan az a legjobb.
Biztos vagyok benne egy jo minosegu 3000 forintos tok egy atlagos ejtes eseten semmivel se ad rosszabb vedelmet mit egy 5x annyiba kerulo termek.
Rosszul gondolom? -
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #1609 üzenetére
Nem hiszem, hogy számítana, nekem sem fordult elő még ilyen.
Viszont ha már fotózás, ha valaki szeretne jó portré fotókat lőni annak javaslom a Focos kamera appot bokeh javítás, térbeni eltolása... Nagyon frankó portrékat lehet vele készíteni, akár utólag szerkesztve az appban de lehet fotózni is vele. -
-
Ck.
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1517 üzenetére
Hátlapi fólia, kijelző fólia, oldal keret fólia, ideiglenesen meg cellux? Komoly? Ti nem szeretitek natúran tapizni a telefont? Kijelzőt, hátlapot, oldal keretet nem jó végigsimítani? Legalább az ágy felett biztonságban a tokot levenni és babusgatni egy kicsit?
Nem hiszem el, hogy csak én vagyok egyedül ezzel...megér ennyit az élvezeti érték elvesztése, hogy cserébe nagyobb eséllyel makulátlanul tudd eladni? -
válasz
B-L-A-C-K #1513 üzenetére
Látom neked sem illeszkedik rendesen a pwr gomb mögött a hátlapra.
Nálad is a kamerasziget peremén fekszik fel a tok? Ha szemből nézed a hátulját akkor a tok kamerakivágása kicsit el van csúszva felfelé, ezért alul felfekszik.Elég gagyi így
tele megy alatta porral 2-3 naponta
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
B-L-A-C-K #1461 üzenetére
A hangzásnál arra gondolt, hogyha megnézed a képet akkor rácsos a hangszórónál a fólia.
Egyébként semmit nem ront nálam, szépen tisztán szól a telefon és a kijelző fényerősséggel sincs semmi bajom. Néha telefonálás után nem azonnal villan fel a kijelző, ennyi negatívuma van a teljes kijelzős fóliáknak, minden másban egy álom. -
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1416 üzenetére
A nagy pofa emlegetése neked a viselkedés? Valami összekeveredett a kis buksidban. HA nem szólsz, örülök. Pont ezt kértem.
Amúgy a kárt, amit okozol azzal, hogy részt veszel abban, ami miatt letiltanak egy telefont, azt szerinted ki fizeti? A mobilszolgáltató? Hm? Te nem tudod miről beszélsz. De hagyjuk. Csak mindig csodálkozom. Persze van, aki ennél durvábbakat csinál és dicsekszik vele. Szóval végül is... -
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1414 üzenetére
Pofád neked van, maximum, gyerekszobád viszont biztos nem volt. Csalsz, ezek szerint és itt menőzöl vele. Tudod, nem szoktam hozzá, hogy gyenge jellemű emberekkel beszéljek, ahhoz meg pláne nem, hogy ki is oktassanak. A stílusod mindent elárul, légyszíves ne szólj hozzám többet, mert már ennyi közös múltat is szégyellek veled. Fúj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged