Új hozzászólás Aktív témák
-
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2984 üzenetére
Értelek, de tényleg. És igazad is van.
De ez a fazon minek van itt???
Semmi másért, mint hogy hergelje azokat, akiknek ez a telefon jó.
Beböfögi időnként a hülyeségeit és ennyi.
De miért???
Mondjuk, nagyjából sejtem...
Az életben meglévő sérelmeit, gondjait, egyéb bajait itt éli ki, a szifon ócsárolásával.
De tényleg ez jó???
Ez tényleg kell egy úgymond ‘szakmai’ fórumba???
Mondjuk ez nem az, de akkor is. -
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2978 üzenetére
De mindegy is.
Mindig elkövetem azt a hibát, hogy beleolvasok ezekbe a fórumokba, mert azt hiszem, hogy esetleg értelmes emberek is írnak ide.
De aztán rá kell jönnöm, hogy sajnos nem...
Úgyhogy elköszönök, mert sajnos nem érek fel az ‘értelmiséghez’, elnézést, sziasztok! -
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2971 üzenetére
Azért van velem baj, mert csak 45 hozzászólásom van???
Az is mind ‘necces’???
Az hát, mert általában akkor írok, amikor kicsit sok a hülyeség, amiket olvasok.
Mert vmi perverz oknál fogva olvasom ezeket a szarokat. (De hogy minek?) Aztán mikor sok, hozzászólok. De hogy minek...???
Felesleges...
Mert magyarok vagyunk, és itt sem tudunk épkézláb dolgokat megosztani, csak a baromságot...
Ennyi. -
Whiteshark13
tag
Húúú, szerencse, hogy a Te szövegértéseddel nincs baj
-
Whiteshark13
tag
-
Whiteshark13
tag
Coolrider nevű fórumtárs szerint meg -aki ezt az egészet nagyrészt generálja - , amúgy is az LG a non plus ultra (LG??? WTF???)
Csak azt nem vágom, akkor mi a faszt keres itt??? -
Whiteshark13
tag
Szerintem hagyja mindenki a dolgot, akinél jól működik ez a telefon, felesleges felülni erre a vonatra. Itt a divat mostanság: kevés a RAM, az iPhone konzekvensen egy szar, stb...
A másik kedvencem egy másik über szakértő emberkétől, hogy a 11 csak egy facelift, sokkal jobb a XS, az iOS 13 pedig egy kalap szar, meg különben is, szar képeket is csinál a 11, de ez csak a millás monitoron jön ki, meg amúgy bughalmaz az egész...stb, stb.
Agyrém. Engedd el. Van, aki használja teljes megelégedettséggel -mint pl én is - a többi meg ide jár ‘észt osztani’.
De amúgy ez a 11 egy fos alapból, mert...
Hagyjuk már!
Amúgy lehet, hogy velem van a baj, de nálam a 3 napja a memóriában maradt Infuse nem töltött újra... Ott folytatta azonnal a filmet, ahol hétvégén abbahagytam.
Sőt, tovább megyek, a közel 6 éves iPad Air 2 a hetedik főverzióval és 2 GB (!) RAM-mal a mai napig tökéletesen működik!
Szóval én elhiszek mindent, szar az iOS 13 és biztosan kellene vagy 16 giga RAM...
Ja, vagy mégse...? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged