- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Olyan nincs. Mármint ami nem sárgul be.
A kijelzőre pedig szerintem kötelező egy üvegfólia. Nem olcsó telefon és azért egy huppanástól be is törhet.
Nekem derék magasságból lefordult egy asztalról, alátettem a lábam, de a hűtő sarkának nekipattant addigra már azért csillapítva a lábammal az esést, de jobb felső saroktól elrepedt keresztbe a fólia. Ha nincs rajt akkor a kijelző bánja.
Bárkivel előfordulhat ez ugyan így. -
pecccccccca
őstag
Nézd. A melegedés általános ennél a készüléknél. Sajnos az új A13 bionic-kal együtt nem raktak bele komolyabb hőelvezetést. Előző X szériákban az A12-höz mérten még elég volt, de nem tervezték át sajnos csak belerakták az A13-at ezért egy picit melegedősebb.
Az utolsó bekezdésedhez: Én is 9-10 év androidozás után csöppentem jobban bele ezzel a készülékkel az iOS-be. Egy két apróságtól eltekintve én is elégedett vagyok vele és jelenleg úgy érzem nem is váltanék vissza. Megfogott ez az ökoszisztéma amit nyújt az iOS. Nem mellesleg maga a telefon is nekem nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest